kilzorz Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Ja cas je za nov internet ! SIOL mi je tok dosadil da niti ne morte vrjet, usak dan crkne, drg je k svinja pa pocasn k hudic. Tko da a bi mi lahko kdo kaksn internet predlagu k je okol 5k na mesc pa bolsi k SIOL, kaksn amis, t2 ? Zivim pa tko v ljubljani tko da vrjetn nov problemov z povezavo. Quote Link to comment
tuning Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Men dobro dela, 2Mbit download + telefon me pride 7300Sit po moje. Men se zdi ugoden. LP,sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
sebek1 Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Optika t2 enough said. 4/1 mbit mislim, da je nekje 5k. Quote Link to comment
tuning Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Kok hiter ti pa sedaj t2 priklop internet. V Kranju se je cakalo na priklop po vec mesecev? LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Samotar Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 jaz mam pa Voljo - 2 mbit dela brez problema Siol meče enkrat na dan dol pri volji tega ni Quote Xbox Link to comment
kratos... Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 in pri telemahu tut ni kaksnih vecjih problemov .. Quote Link to comment
kilzorz Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 Zdej je tko, od siola mamo telefon pa celo napeljavo uspodi, ce narocim nov internet recimo t2, bojo prsli celo napeljavo zamenjat al kako in telefon se zmer obdrzim Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 27, 2007 admins Share Posted May 27, 2007 Men dobro dela, 2Mbit download + telefon me pride 7300Sit po moje. Men se zdi ugoden. LP,sandi Ni drago??? Alo, to je ZELO drago. Sicer pa čim dalje vstran od SIOL-a. Visoke cene, če hočeš spremenit paket, bremzajo kolikor se le da, samo da jim več plačuješ. Skratka je zanič, razen če ti ni škoda denarja in živcev. Drugače pa če je le možno T2, če ne pa pač Amis. :ihih: Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
tuning Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 T2 je res ugoden sploh z tvjem in telefonom, samo kar nekaj casa cakas da te priklopijo, pa mal nagaja tv , pa tudi povsod ne morejo priklopiti. Drugace bi pa jaz tudi sel na t2. Sicer so pa glih prejsni teden polagali optiko skozi mojo vas ( okolica Kranja). Cez kaksno leto bomo sli pa na t2, ko se mal stabilizirajo pa uredijo:) ps, ce pa jurja vec placujem pa tut ne bom umru. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
admins Anduril Posted May 27, 2007 admins Share Posted May 27, 2007 T-2 je, ko ga imaš enkrat priklopljenega, v veliki večini primerov odličen. Vse štima, kot mora - pri nas je recimo v štirih mesecih padel dol enkrat za enih 15 minut, pa še to zato, ker je padla dol cela ljubljanska centrala. So spedenali takoj. Večji problemi znajo biti v procesu šaltanja na T-2, ker jih kot prvo Telekom bremza, kjer se da, po drugi strani je pa T-2jeva tehnična podpora neobstoječa. Če nimaš vez (ozr. če ne bi imeli neuradnega foruma, kjer ti mnogo T-2 zaposlenih izjemno pomaga pri težavah), se lahko samo ustreliš. Quote Link to comment
tuning Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Sej to ze, sam ne stekas kje je problem, ce nisi ravno doma sredi ljubljane ali vecjega mesta, tam pa drugega skoraj nimas kot siol. Pa tudi vecje probleme imas z t2 povezavo, seveda tudi z siol povezavo, ceprav mi zaenkrat dela ok ( priklopeljen na siolu ze 3 leta al pa vec). LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
admins Anduril Posted May 27, 2007 admins Share Posted May 27, 2007 Sej to ze, sam ne stekas kje je problem, ce nisi ravno doma sredi ljubljane ali vecjega mesta, tam pa drugega skoraj nimas kot siol. Emm, kjer imaš lahko SiOL, mora biti v teoriji na voljo tudi T-2, saj obojni delajo preko istih Telekomovih central. T-2 zna biti dosegljiv na minimalno manj koncih Slovenije kvečjemu za to, ker VDSL kot tehnologija zahteva manjšo oddaljenost od centrale kot ADSL, ki ga večinoma fura SiOL. Zaradi podobnega razloga se zna zgoditi tudi, da je kje SiOL bolj stabilen kot T-2, saj je VDSL precej bolj občutljiv za raznorazne motnje. Quote Link to comment
tuning Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Tocno tako. Za T2 se govori da maximalna oddaljenost od centrale naj bi bila 1500m , kar pa je izven mest zelo problematicno. Tam t2 zal ni konkurencen glede kvalitete. Sicer pa so prejsni teden polagal optiko od t2:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
kilzorz Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 Ok mene zanima ce klicm da nastimajo t2, bojo prsli pa Siol centralo odmaknl, telefon pustil, pa nastimal t2 al kako ? Quote Link to comment
H5n1 Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 lahko uzames T2 paket (al kako ze) v paketu fases povezavo z internetom, telefon in tv... a se kej? Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
rolihandre Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Jaz bi z veseljem imel T2 (ki v dolenjskih Toplicah sploh še nima centrale). Seveda pa sem spet preveč oddaljen od nje tako, da še siol TV ne morem imet kaj šele T2. jaz imam trenutno ISDN in Siol ADSL Solo paket (1MB/256KB) in letos ni padel dol še nikoli. Pa tudi lani je morda imel probleme z delovanjem enkrat ali dvakrat. Cena pa je za 1€ višja od Amisa. Ker pač ne morem imet razvezanega dostopa zaradi tega, ker Amis spet nima centrale tukaj. Čakam, da bo kdaj možno kaki Siol TV. Quote http://www.r00li.com Link to comment
Recommended Posts