Jump to content

Internet

kilzorz

Recommended Posts

Ja cas je za nov internet ! SIOL mi je tok dosadil da niti ne morte vrjet, usak dan crkne, drg je k svinja pa pocasn k hudic. Tko da a bi mi lahko kdo kaksn internet predlagu k je okol 5k na mesc pa bolsi k SIOL, kaksn amis, t2 ? Zivim pa tko v ljubljani tko da vrjetn nov problemov z povezavo.

deletethis.jpg
  • admins
Men dobro dela, 2Mbit download + telefon me pride 7300Sit po moje. Men se zdi ugoden.

LP,sandi

Ni drago??? Alo, to je ZELO drago. Sicer pa čim dalje vstran od SIOL-a. Visoke cene, če hočeš spremenit paket, bremzajo kolikor se le da, samo da jim več plačuješ. Skratka je zanič, razen če ti ni škoda denarja in živcev. :tepen:

Drugače pa če je le možno T2, če ne pa pač Amis. :ihih:

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

T2 je res ugoden sploh z tvjem in telefonom, samo kar nekaj casa cakas da te priklopijo, pa mal nagaja tv , pa tudi povsod ne morejo priklopiti. Drugace bi pa jaz tudi sel na t2. Sicer so pa glih prejsni teden polagali optiko skozi mojo vas ( okolica Kranja). Cez kaksno leto bomo sli pa na t2, ko se mal stabilizirajo pa uredijo:)

ps, ce pa jurja vec placujem pa tut ne bom umru.

LP,Sandi

PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net

r4forumro4.th.jpg

ali www.taskmedia.si

• admins

T-2 je, ko ga imaš enkrat priklopljenega, v veliki večini primerov odličen. Vse štima, kot mora - pri nas je recimo v štirih mesecih padel dol enkrat za enih 15 minut, pa še to zato, ker je padla dol cela ljubljanska centrala. So spedenali takoj.

Večji problemi znajo biti v procesu šaltanja na T-2, ker jih kot prvo Telekom bremza, kjer se da, po drugi strani je pa T-2jeva tehnična podpora neobstoječa. Če nimaš vez (ozr. če ne bi imeli neuradnega foruma, kjer ti mnogo T-2 zaposlenih izjemno pomaga pri težavah), se lahko samo ustreliš.

• admins
Sej to ze, sam ne stekas kje je problem, ce nisi ravno doma sredi ljubljane ali vecjega mesta, tam pa drugega skoraj nimas kot siol.

Emm, kjer imaš lahko SiOL, mora biti v teoriji na voljo tudi T-2, saj obojni delajo preko istih Telekomovih central.

T-2 zna biti dosegljiv na minimalno manj koncih Slovenije kvečjemu za to, ker VDSL kot tehnologija zahteva manjšo oddaljenost od centrale kot ADSL, ki ga večinoma fura SiOL. Zaradi podobnega razloga se zna zgoditi tudi, da je kje SiOL bolj stabilen kot T-2, saj je VDSL precej bolj občutljiv za raznorazne motnje.

Jaz bi z veseljem imel T2 (ki v dolenjskih Toplicah sploh še nima centrale). Seveda pa sem spet preveč oddaljen od nje tako, da še siol TV ne morem imet kaj šele T2. jaz imam trenutno ISDN in Siol ADSL Solo paket (1MB/256KB) in letos ni padel dol še nikoli. Pa tudi lani je morda imel probleme z delovanjem enkrat ali dvakrat. Cena pa je za 1€ višja od Amisa. Ker pač ne morem imet razvezanega dostopa zaradi tega, ker Amis spet nima centrale tukaj. Čakam, da bo kdaj možno kaki Siol TV.