Sephiroth Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Dober dan sem nov na forumu pa me zanima, če se da igrati igre za PS1, na PSP-ju, ker bi rad igral stare klasike Final Fantasy-ja. P. S če sodi to k piratstvu se opravičujem in lahko zaklenete temo Quote Link to comment
LaMike Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Piratstvo? Ja pa ne... Pa gre igrat ja...v iso file ga spravi pa si na dobri poti Quote Link to comment
MaTiCeK Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 To sodi k piratstvu, ce si dejansko ne lastis iger, ki jih zelis igrati, drugace pa je v obmocju sive cone, ki jo do razumne meje toleriramo. Toraj, da lahko igras skoraj poljubno igro PSX na PSPju moras na njem imeti eden izmed zadnjih 3.xx + OE firmwareov. Potem pa moras se igro predelat v PSP format. Temu je namenjen program PoPStation. Kaj vec si pa preberi drugje po internetnih forumih, ceprav je ponavadi zadeva selfexplanatory. Quote Digitalni šepet Link to comment
MaHe Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Lahko kupiš PS3 in nabaviš špile v PlayStation Store, lahko počakaš na 3.50 oz. višje, ko bo začel Sony implementirat PlayStation Network v PSP sam, lahko pa pretvoriš svoj originalen CD z špilom v .EBOOT datoteko. Vodičev je vse polno, ker pa ne morem vedeti, če si original res lastiš, ti tudi navodil ne morem dati. Žal. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Sephiroth Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Igro si res lastim , bi prilimal sliko škatle s 4-imi cdji vendar ne znam prpopat slike v forum. A tist ko ste mi razlagal da morem met verzijo 3 ali višje kar jo mam, moram samo špil na mem. stick vržt, prej ga pa še pretvorim? Quote Link to comment
LaMike Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 pridobiš licenco za uporabo iso programa za windowse, ko lahko pretvori bilo kiri format v iso format ali pa da razpakira iz isota in to je to. nevem pa kak se reče programu, ker ga nimam več Quote Link to comment
NoWii Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 nevem ce lahko pretvarja formate (zdi se mi da loh) ampak 100% pa lahko ustvari .iso fajl: MagicISO Quote Link to comment
Recommended Posts