Jump to content

Kakšno je tvoje trenutno EMO počutje ?


Samotar

Recommended Posts

Glavna akterja sta Junior in tuning :lol:

Kratek povzetek dogodkov do zdaj:

Da ne bos diplomiral iz nakladnaja

Temu ti praviš nakladnaje? Hehe, potem si raje preberi kakšne moje poste v Xbox -> Ninja Gaiden Black temi. Tistemu se pa lahko reče nakladnaje.

Jaz pač rad pišem, če ne drugega, zato, da čas v službi hitreje mine. Saj vem, da sem v primerjavi s tabo froc, ki nima pojma in se kar nekaj v tri dni pametnega dela, samo se mi zdi, da je še vedno tukaj dosti hujših. Ponavadi sem jaz tisti, ki mu eni froci nekaj težijo, se imajo za neke super iber šefe in ne kažejo nič spoštovanja do deset let starejših, zrelejših in bolj izkušenih od sebe. Je hecno enkrat sam biti v tej vlogi froca, je kar zabavno. Pač, ko sem sam bil froc, še ni bilo interneta (oziroma je, kakršnega poznamo danes, bil še v povojih), takrat se nisem mogel po forumih pametnega delati, si je zdaj treba dati duška. Če ne drugega, se jaz vsaj trudim, da so moji posti berljivi. OK, resda ponavadi kar nekaj bluzim, samo, če iz mojih postov ni jasno, kaj sem hotel povedati, je to zato, ker tudi meni ni jasno, kaj sem hotel povedati, ne pa zato, ker bi bilo vse tako na hitro napisano in čisto brez upoštevanja kakršnihkoli pravil. Joj, kako je fino kar nekaj pisati in se pri tem imeti zelo fino.Tako je fino, da, če pomislim, da v primeru, da bi se imel še bolj fino, se sploh ne bi imel več fino, se kar neham imeti fino. Samo, ali ni to hecno, ravno to tvoje opozorilo, da prevec nakladnajam, me je prisililo v nakladnaje. Kako se moraš zdaj počutiti pomembnega, ko imaš tak vpliv nad mano. Pa ti si res nek hudi puppet master, samo nekaj napišeš, pa neki random froci že začnejo iz sebe delati še večjega bedaka kot v resnici so. Saj nisem jaz kriv, Master Tuning made me do it. Tako kot je Donijevega Darkota v sumljivo ravnanje prisilil veseli zajček. Oprostite vsi skupaj, samo tak pač sem, ko me nekdo zajebava, se ne morem upreti temu, da mu dam vedeti, da je njegova negativna nastrojenost do mene bila povsem upravičena. V bistvu te je lahko sram, ker v resnici imaš še preveč lepo mnenje o meni, človek bi pričakoval več od takšnega orenk deca. Mene bi bilo res treba orenk po nagi riti, potem pa dati v prisilni jopič, da ne bi več mogel takšnih bedarij pisati po forumih.

Res je žalostno: si upam trditi, da sem si v zadnjih dveh mesecih (odkar sem tukaj registriran) že pridobil nek ugled, zdaj sem si ga pa kar tako na hitro, z eno samo potezo, zapravil. No, zdaj vsaj vidim, da je ta forum nad mano, zato se bom raje kar upokojil in prepustil zadevo pravim šefom.

Se opravičujem za moj nakladnajalni offtopic, kaj čem, saj je moj zadnji post na tem forumu, tako da, naj mi bo. Adijo vsi skupaj, imejte se fino in bodite veseli, da ste se znebili butlja Đunija in njegovih ultimativnih offtopicovskih megapostov. Zdaj bo ta forum veliko pridobil na kvaliteti.

Ups , a to sem jest zakrivil :) Dej nehi no, pac nisem mogel bit tiho, tako kot tudi ti ne:)

Ce bos sel zaradi tega dol z foruma, je pa res cist brez veze.

Se beremo, kje je slikca iz filma?

LP,Sandi

Mislm da bi mogl odpret novo temo: Emo trenutki :rockbrow:

Hehe, dobra. Ma ja, včeraj je res bil tak čuden dan, ponedeljek, pa še vreme tako deževno. Sicer imam nasplošno rad tako skulirano vreme, samo očitno postanem tako čustveno in psihično občutljiv, da me vsaka malenkost čisto iztiri. Saj to se mi že leta dogaja, recimo tako enkrat na mesec ali dva imam slab dan, ko je edina rešitev, da se orenk naspim (kar sem včeraj tudi storil). Danes sem veliko boljše volje, še sonček sije in veseli torek je (ko Mercator tala 10% popust).

Saj sem res že razmišljal, da bi naredil temo Đunijev kotiček presenečenj, ali kaj takega, kjer bi lahko poljubno jamral in bluzil, namesto da corruptam take luštkane teme, Ugani film je meni najljubša (poleg Ugani igro, seveda).

Samo še tole, da tema preveč ne trpi, res se opravičujem Tuningu, ne se sekirat zaradi mojih osebnih psihičnih problemov, tak sem se že rodil (to imamo v familiji, sploh po očetovi strani, med drugim je njegov brat veliko let preživel v raznih psihiatričnih ustanovah, ali kako se že reče takim zadevam). Ti (Tuning) si meni tak car, se spoznaš na filme in očitno znaš uživati v teh malo starejših klasikah (jasno, glede na tvojo starost). Ravno zato me je pa še posebej iztiril tvoj post, čeprav sigurno nisi mislil nič slabega, tega se pa sam še najbolj zavedam, da so tej moji jamrajoči samopomilovalni posti res čisto mimo, ne sodijo v take teme.

Bo res treba eno Save the Whales(sem bolj obilne sorte) Junior support group EMO TEMO ustanoviti. Yes, imamo, da naslednje leto gremo na EMO! (saj veste, EMA, slovenski Eurosong qualifier). Đuni offtopic out, nas se igre (ponovno) pričnejo.

Junior dej eno fotko gor za boljse odnose ker Ragnarocka ni od nikoder.

Se mi zdi, da je še vseeno malo prezgodaj, še niti 24 ur ni minilo od njegovega odgovora, še manj pa od tvoje potrditve.

Sicer pa to ni fer, da je že bila Lilja 4ever, sem ravno tudi jaz razmišljal, da bi to enkrat dal. Je res fina zadeva, samo meni se je film zdel malo preveč luštkan in lahkoten za tako hardkor tematiko, sem pričakoval bolj kruto zadevo. No, je pa še vedno taka luštkana zadeva, sploh po zaslugi odlične igralke (pa še tako luštkana je in vedno nasmejana). Najbolj mi je kul tista scena, ko se gre prvič kurbat, potem se pa totalno skozla. Naslednji dan gre pa vsa vesela v trgovino, ker si zdaj končno lahko privošči nakup enega sokeca, res taka huda s čustvi nafilana scena, jaz sem bil čisto bogi.

Sicer so mi pa vsi ti Moodyssonovi (nekaj takega se napiše, se ne spoznam na švedska imena) filmi zelo všeč, ravno zato sem od tega filma morda malo preveč pričakoval, ker Fucking Amal mi je bil čisto preveč tabuljši, eden redkih filmov, ki so me tako prežokali, da sem po ogledu moral takoj ven se malo svežega zraka nadihati. Pa Skupnost (Tillsammans ali nekaj takega) je bil tudi hudi.

Saj res malo preveč pišem, samo taki legendarni filmi si zaslužijo, da se o njih kaj lepega napiše. Me prav boli, ko drugi kar tako delajo: nekdo da slikico, potem en drugi nekdo reče Naslov Filma. Prvi reče Ja. In gremo dalje.

mislim da tukaj prevladuje sovraštvo zato menim da se vsi nekje dobimo in odšpilamo ene par iger pol pa bo :no_no::beer:

Ja, saj to bi bilo res dobro. Tam na Pretep forumu se vsi med sabo poznamo, se velikokrat dobivamo na raznih eventih (jasno, ker pretepati se da optimalno samo 1 on 1 v živo) in smo sploh dobri kolegi. Potem se pa tudi na forumu totalno zajebavamo, delamo norca drug iz drugega in je res tako spipano friendly ozračje.

Če bi se tudi tukaj poznali med sabo, bi sigurno bilo drugače, saj navsezadnje smo vsi na istem, vsi smo neki geeki, ki raje nažigamo igrice kot pa preganjamo lepe deklice. Ti forumi so res čudna zadeva, kar naprej prihaja do nekih nesporazumov, tudi kadar isto mislimo, pa tudi težko je vedeti, kdaj se kdo zajebava in nas žali, ali pa resno misli. Če se pa med sabo poznamo, pa itak kakršnakoli žalitev izpade kot prijateljska zajebancija, namenjena izključno temu, da se imamo bolj fino v takem prijetnem casual vzdušju.

Še to: ljudje, naslov teme je Ugani film, ne pa Ugani Juniorjevo trenutno počutje. (Samo jaz sem res očitno nek manično-depresiven osebek, vedno sem ali izredno vesel ali pa totalno zamorjen, nimam neke vmesne stance.)

Še to: ljudje, naslov teme je Ugani film, ne pa Ugani Juniorjevo trenutno počutje.

(Samo jaz sem res očitno nek manično-depresiven osebek, vedno sem ali izredno vesel ali pa totalno zamorjen, nimam neke vmesne stance.)

ha,ha,ha :lol::car::beer: :thumbup:

evo naslov nove teme bo " Ugani Juniorjevo trenutno počutje " :lol::hyper::lol:

Kako se bo razpletlo :headscratch: , se bo izboljšalo Juniorovo počutje :crybaby: ali bo ga tuning naprej zafrkaval Juniorja :fiufiu: ?

Vse in še več v nadeljevanju ostanite z nami !!! :cough:

:lol:

Xbox

Link to comment

novi razplet :car:

No, vidite, kako je zdaj bolj fora, ko smo celoten "incident" spremenili v eno spipano foro. Je veliko bolje, če se zajebavamo za hec kot pa za res (tukaj je presledek namenoma, zaradi dramatičnega efekta, op. avtorja). Saj biti zamorjen je kul, samo biti vesel je pa še bolj kul. Biti vesel je veselo. Jaz sem rad vesel, se potem tako fino počutim. Bodimo torej veseli, da se bomo fino imeli.

Pa jaz bi raje videl, da je naslov Finding Emo (Reševanje Malega Ema) ali pa Gremo na Emo ali kaj takega. Ta beseda emo je meni tako super, mora biti nekje noter. Sicer pa mi res nismo resni, kaj smo s to ubogo temo naredili.

se nadaljuje :crybaby:

Xbox

Link to comment

Tebi se je čisto spipalo, Samotar, kaj zdaj si kar producent, direktor in narator zbranih del Juniorjevih E-momentov oziroma Emo-mentov.

Joj, toliko bi jaz še imel lepega za napisati, samo sem danes preveč dobre volje. Samo to je moj special super power, tudi če nisem slabe volje (in zato ne morem jamrati), lahko še vedno jamram, da nisem slabe volje in da zato ne morem jamrati.

Heh, še zdaj v pretepaških krogih odmeva legendarni "incident", ki se je pripetil nekaj let nazaj pri Kekkenu doma. Kekken in jaz igrava Soul Calibur 2, slučajno ga jaz totalno ownam, zraven pa ves čas jamram, kako ni fer, da samo jaz zmagujem, kako je on veliko boljši od mene in tako dalje. Nakar se njemu kar naenkrat čisto zmeša in svoj joypad z vso silo raztrešči po tleh. Gumbki in ostali kosi joypada so leteli po vsej sobi. Edino jaz imam ultimativne sposobnosti whinanja, da do takšnih ekstremnih podvigov pripravim pregovorno umirjenega in skuliranega Kekkena. Ta dogodek je še dolgo odmeval, moji jamrajoči skillsi pa so postali legendarni. Zdaj jih končno lahko delim tudi z vami KSijevci.

Potegaman.jpg
Link to comment
Tebi se je čisto spipalo, Samotar, kaj zdaj si kar producent, direktor in narator zbranih del Juniorjevih E-momentov oziroma Emo-mentov.

Pip pi ppiii piip spipalo pi pi pi :crybaby:

E, :wtf: m, :disbelief: em, :bleh: eme :rockbrow: ne nee :? nevem no, mogoče :headscratch: sem to jaz :mirror::tard:

Jap, :rock: kot kaže je vse o.k. z mano :ninja:

Upam :fiufiu::plan:

Xbox

Link to comment

Evo, en post, ki se je začel kot Ugani film post, pa je "malo zašel", zato ga raje objavljam tukaj (če sem se že tako namatral, da sem ga napisal, mi je škoda, da bi šel v nič).

Citiram samega sebe:

Ja, je bilo krneki, samo, če se mi je pa tako hecno zdelo, da je enemu ime Anduril, drugemu Abduril. Pa lačen sem bil, pa se mi je že malo od tega mešalo. Zdaj sem se pa fino najedel, pa sem spet bolj priseben, pa lahko začnemo nadaljevati s to temo. Sicer je pa ta tema že vajena vsega hudega, je res zelo neodporna na razne krnekakšne izpade in ostale bedarije. Samo res ne vem, kaj se z mano dogaja zadnje čase, res ne znam več česa pametnega napisati, samo še nekaj na random bluzim. Najbolj je pa to butasto, ko se začnem zavedati, da bluzim, pa še kar dalje nekaj tipkam. Še bolj butasto je pa, ko potem še vedno lahko tega pač ne pošljem, vendar mi je pa takrat žal vse skupaj skenslati, če sem že toliko časa porabil, da sem vse skupaj napisal, da potem vseeno kliknem na magični gumbek Pošlji. Tisto je res meni tak hecen občutek, ko se zavedam, da je vse skupaj čisto mimo, pa vseeno stisnem Pošlji. No, saj meni je fora take butaste poste pisati, samo ko drugim ni potem fora take poste brati, to je problem. Pa saj ste zdaj že vajeni, da jaz nekaj bluzim, tako da ni problem, pač, če vidite na začetku moje ime, pač ne berete dalje. Se mi pa zdi bolj veselo, če je vsake toliko časa kakšen malo daljši post.

Na tem mestu sem nameraval nehati in stisniti gumbek (mojega) veselja in (vaše) pogube, samo je treba še to napisati, kako je res to čudno. Niti približno mi ni tega mimo posta treba objaviti, pa bom vseeno to storil. Sicer še sam ne vem zakaj, samo ga bom vseeno, čeprav s takimi zadevami res že malo oziroma fejst tečen postajam. Čudno je to, čudno. Me zanima, če se še komu drugemu to dogaja, da nekaj na random piše (s to razliko, da potem tega ne Pošlje), ali sem samo jaz tak čudak. Če je pa tako fino, nekaj žokaš po tipkovnici, pa se nekaj dogaja na ekranu.

Ma, OK, se bom raje preusmeril na EMO temo, da s tem tukaj ne morim, saj zato jo imamo. Zdaj, ko sem se za to odločil (od tega odstavka dalje), pa lahko bolj sproščeno bluzim, ker je tema itak temu namenjena, sproščanju naše emovine, da z njo ne zaseremo ostalih bolj finih topicov. Samo meni je res zanimivo, kako zelo so moji posti real time, jih toliko časa pišem, da mi vmes že kakšna tri čisto različna razpoloženja gredo mimo. Torej, do tega odstavka je bilo vse skupaj mišljeno za Ugani film (po Xsilurotovem postu, kako je moj zadnji post bil čisto mimo, kar je res bil, se še enkrat opravičujem), potem sem se pa (za razliko od mojih dosedanjih podobnih podvigov) vseeno nekako uspel prisiliti, da bom to vse skupaj raje dal v temu primerno temo, ker je Ugani film res taka luštkana zadevica, je nima smisla še bolj pokakcati. To je pa razlika med veselim (in kvečjemu rahlo zmedenim) Đunijem in pa tistim zamorjenim, zmedeni Đuni se vsaj zna do neke mere kontrolirati. Joj, kako sem zdaj vesel, da se mi je uspelo zadržati.

Samo problem, zdaj, ko sem vesel, sem pa spet nehal biti vesel, ker sem se zavedel, kakšne bedarije pišem. OK, sem spet take volje, da bom vseeno to poslal, čeprav je beyond čisto mimo. Juhuhu, kako je to dobro, da imamo to temo. Evo, pa sem spet vesel. Samo to bom pa vseeno poslal, ker sem zaradi tega butastega posta že veliko časa zdaj zapravil, namesto da bi v službi kaj pametnega naredil. Bo zadeva vsaj služila (meni) kot opozorilo mojim bodočim izpadom. So pa še vedno bolj fini oziroma manj škodljivi moji zmedeni tedni, kot pa tisti, vredni Eme.

Potegaman.jpg
Link to comment
Kul. Spamroom topic. Kaj ma to veze z popečenimi bučkami? :tard:

Olje in ogenj je vsem skupno...pa se zdravo je bedarije govort....ceprav pecene niti niso tok zdrave...ob vrocini izgubijo veliko svojega zmohta in pol ni zdravo sploh , oh ne. Sam je pa fajn...ja fajn. Fajn fajn fajn. Pecene bucke fajn. Vsi mamo radi pecene bucke ? Sam malancani so tud kul. Skor tok kot bucke, sam nikol ne bojo bucke , ker so vijolcni in vijolcna privablja samo zvodnike in tiste ki bodo to se postali. Zato bucke bolj rulajo. So lepe ,vseh oblik, pa lepe so , pa vseh oblik. Aja pa dodal bi se da so lepe...mogoce zato ker so vseh oblik ? O ja...jaz bi eno bucko mel doma...pa poimenoval bi jo Lala. Mel bi celo dve...drugi bi bilo tudi Lala ime.Tak...melodicno zveni.Ven bi jo vsak dan na sprehode peljal,pa brikete bi ji kupoval in ovratnice proti klopom , ker nocem da moji bucki kak nori klop kaj naredi...ne ne...moji bucki pa ne...mogoce tvoji ,sam moji ziher da ne... Ker moji je Lala ime. Tvoja pa ne more bit Lala. Ne, ne...ne more. (spam ftw indeed)

(zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip)

Link to comment

eh pa folk kaj se tolk zadne cajte preveč z emoti ubadate ^^ jest mam že ful poln kufr tega predalčkanja folka po skupinah (to tudi zato k men morijo zadne cajte ker poslušam [random]core :P)

drgač pa mnja, sem tudi jaz zelo v emo počutju zadnje čase ^^

Link to comment
  • 2 weeks later...

Bolje mrtev PS2 v roki kot nov PS3 na strehi. Ga še vedno lahko božaš in z njim hodiš spat namesto medvedka.

Sicer pa se to res ni preveč za sekirat (če EMO Đuni to reče, bo že res). Zdaj jih že praktično zastonj talajo. Jaz bi veliko bolj popizdil, če bi mi memory card s kakšnimi pomembnimi podatki crknil. Če gledaš tako, za PS2 zaslužiš v neki normalni službi v nekaj dneh, za memory card, nafilan s tono hardkorastih dosežkov, pa se moraš matrati leta.

Pa ne bodi preveč žalosten, jutri je nov dan. No, v bistvu je danes nov dan, ker si ti svoj post napisal včeraj.

(Kako je že šla tista fora? Na vratih piše: "Danes je mesnica zaprta. Pod danes mislim jutri, ker to pišem včeraj". Ne vem zakaj, samo pred mnogo leti sem jaz od te crkaval od smeha.)

Potegaman.jpg
Link to comment
...

Pa ne bodi preveč žalosten, jutri je nov dan. No, v bistvu je danes nov dan, ker si ti svoj post napisal včeraj.

(Kako je že šla tista fora? Na vratih piše: "Danes je mesnica zaprta. Pod danes mislim jutri, ker to pišem včeraj". Ne vem zakaj, samo pred mnogo leti sem jaz od te crkaval od smeha.)

Fak, zdaj ne bom mogel spat. :uke:

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.