DrMiha Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Na Google Video se je pojavil rip posnetka koncerta, ki se je zgodil 14. septembra. Preigravanje naslovnih skladb iz Nintendovih iger, bluzenje vmes, Shigeru s kitaro, :bowdown: :bowdown: od 48:50, ko začenjo žgat muzko iz Wind Wakerja. Sploh Dragon Roost Island SEEEEEKA! Quote Link to comment
admins Anduril Posted March 21, 2006 admins Share Posted March 21, 2006 Ja, čist hud posnetek, saaaaam .. a ga komu uspe spravit v kakšno bolj normalno obliko za večkratno gledanje, ne da moram zmerej dol vlečt 400 mb?! Sem downloadal in zalaufal preko Google Video Playerja, pa mi odpre samo približno polovico fajla (do 46:48), sem dal čez noč v VirtualDubModu konvertat v Xvid, pa mi odpre fajl prave dolžine (1:55:52), a se jeben zvok neha spet ob 46:48. Heeeeeeeelp. :crybaby: Quote Link to comment
TheMan Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 svetovno :bowdown: Quote Link to comment
RIDDICK Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Vedno sem ignoriral kar to temo...oz. odprl posnetek pa sem ob dolžini videja zaprl....zdaj vidim da je vredno pogledat res zakon muzike...nisem še vsega pogledal...aja kako pa downlaodam ta video ? Če dam tam download video manualy, potegne dol neki .gvp file ....kako to odprem ? EDIT: aha GVP je Google Video File rabiš potem tisti program tam .... Quote Link to comment
nejcnina Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 ce kdo hoce mam v mp3 formatu razrezano zadevo Quote Link to comment
RIDDICK Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Pogledal cel dve urni posnetek...ni mi škoda cajta da sem ga pogledal..kaki majstori so ti ljudje...isto vse muzike so izpeljali ZELO DOBRO...res reskirajte 2 uri i si poglejte celoten posnetek....če vam bo žal...go to psihiater ! Drugače pa 2. muzika in potem mislim da zadnja res sekata.... Najboljša je pa itak tista ZELDA MAIN SONG !!!!!! Pa z Mario Sunshine muziko tudi zažgejo !!! Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 18, 2006 admins Share Posted December 18, 2006 ce kdo hoce mam v mp3 formatu razrezano zadevo *dvigne roko* Quote Link to comment
Recommended Posts