Jump to content

Mario & Zelda Big Band Live!

DrMiha

Recommended Posts

• admins

Ja, čist hud posnetek, saaaaam .. a ga komu uspe spravit v kakšno bolj normalno obliko za večkratno gledanje, ne da moram zmerej dol vlečt 400 mb?!

Sem downloadal in zalaufal preko Google Video Playerja, pa mi odpre samo približno polovico fajla (do 46:48), sem dal čez noč v VirtualDubModu konvertat v Xvid, pa mi odpre fajl prave dolžine (1:55:52), a se jeben zvok neha spet ob 46:48. Heeeeeeeelp. :crybaby:

• 8 months later...

Vedno sem ignoriral kar to temo...oz. odprl posnetek pa sem ob dolžini videja zaprl....zdaj vidim da je vredno pogledat res zakon muzike...nisem še vsega pogledal...aja kako pa downlaodam ta video ? Če dam tam download video manualy, potegne dol neki .gvp file ....kako to odprem ?

EDIT: aha GVP je Google Video File rabiš potem tisti program tam ....

followmeontwitter.png

Pogledal cel dve urni posnetek...ni mi škoda cajta da sem ga pogledal..kaki majstori so ti ljudje...isto vse muzike so izpeljali ZELO DOBRO...res reskirajte 2 uri i si poglejte celoten posnetek....če vam bo žal...go to psihiater !

Drugače pa 2. muzika in potem mislim da zadnja res sekata....

Najboljša je pa itak tista ZELDA MAIN SONG !!!!!!

Pa z Mario Sunshine muziko tudi zažgejo !!!

:drool::drool::drool::drool:

followmeontwitter.png