Bessie Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Več o tem na mojem blogu hehehe! Quote Link to comment
SolidG Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Heh, nisem vedel, da maš Pikmina v sobi. Quote Link to comment
Bessie Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Potrebna so bila leta meditacije, da lahko v sanjah zapustim telo jih materializiram in na koncu slikam btw, komentarji na blogu so možna vendar je potrebno dati pravi elektronski naslov in se ukusno obnašati, tako nekako kot na forumih. Quote Link to comment
Witch_King Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Totalna fotomontaža, 100% fake. V roke si si vzel Photoshop in ščaral to sliko vkup. :ninja: Quote Link to comment
Bessie Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Ni fotomontaža, vse kar sem naredil v Gimpu (itak), ker je bila slika pretemna, da sem popravil svetlobo, slikano je pa z mobitelom, pač v takšnih trenutkih nimaš pri roki fotoaparata. Quote Link to comment
mumbo Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 In kako si slikal svoje sanje? Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 kje pa naj bi bilo to slikano na zidu al kaj ? i am scared Quote Link to comment
mjugen Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 mene spominja na prhljaj , če se je premikal pa pomeni, da je pod njim bolha ali uš Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
Bessie Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 In kako si slikal svoje sanje? Mogoče bom enkrat tudi to pojasnil je pa povezano z meditacijo, zapuščanjem svojega telesa in nadzoru nad njim, veliko vlogo pa igra kompot iz belih sliv ter materializacija sanj. Seveda za materijo lahko uporabiš vse materialno tudi zid ali pa sladkorno peno, odvisno ali si zidar ali pa barbapapa. Je pa rahla povezava tudi z Lucid dreams in napravami, ki vam to omogočajo in pa radioaktivnim sevanjem. Mogoče omenim še to da mora biti temperatura točno +8 stopinj Celzija.... pa da to verjetno ne bi bilo možno, če se ne bi led na Antarktiki topil, je pa še nekaj, kaj pa če to sploh niso bile sanje.... buahahaha Quote Link to comment
mjugen Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Bessie ne jej rumenega snega , hecam se brez zamere………. Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
Bessie Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Ne ne se hecat, imaš prav, letos je bil sneg res rumen in res sem ga jedel, očitno se je nekdo pošalil z menoj... kaj pa pomeni to, če je sneg rumen, preveč fosforja v zraku!? Ali pa so prišli.... zdaj pa hodijo k meni... Quote Link to comment
mjugen Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Model, upam da si ok. Tvoj tripping je kr malo skeri. Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
Bessie Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Itak da sem O.K. a ni videt, jaz lahko spim ponoči, zdaj ko vem kdo prihaja, kaj pa vi... Quote Link to comment
aljaz Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 ej se ti loh moja mami da napotnco za u begne. Quote Link to comment
Belerophon Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Ali pa za deratizatorja. Ker tele tvoje uši so že prav grozljivih dimenzij. Si kdaj pomislil, da je higiena mogoče koristna stvar. Quote Link to comment
Bessie Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Ekskluzivni posnetek od blizu samo na KSi, brez skrbi higiena je na visokem nivoju. Quote Link to comment
Belerophon Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Ja, ja. Je razvidna višina tvoje higiene, ja. Samo upajmo, da se tole ne razširi na normalno populacijo. Ti kar čim več konzolce natepavaj doma. Quote Link to comment
Bessie Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Takole izgleda jajce od uši no ja saj bi lahko bilo res. Quote Link to comment
Belerophon Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Ma ne lahko. Sigurno je. Pač, si se malo zaj***. Ni potrebe po vlačenju ven. Razumemo, če ima človek probleme. Niso pa neodpravljivi. Samo malo volje moraš pokazat. Bomo držali pesti zate, da ti uspe. Quote Link to comment
Bessie Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Evo priznam, razkrinkal si me, te fotografije niso fotografije mojih sanj ampak uši na moji glavi! S to težavo se ubadam že več let vendar se je ne morem znebiti, posledice so zelo hude v glavi in tudi sama glava, najbolj me skrbi, da je ta uš vedno samo ena in ima vedno samo eno jajce in vedno na istem mestu, že več let, prosim pomagajte! Uprabil sem že vse od insekticidov do mišnic pa nič ne pomaga. Please help. O.k. zdaj pa zares res gre verjetno za jace uši oz. nekega drugega insekta (je pač preveliko za lasno človeško uš), slikano je na stropu v zidanci in je mrtvo, ker pač redno prešpricamo prostore ravno zaradi zatiranje raznih nezaželjenih insektov (komarji, uši, bolhe...), ki se pač pojavljajo v takšnih prostorih, kjer je človek redko prisoten. Evo za nagrado te povabim na kozarec cvička ali dva ali tri... seveda če si polnoleten. Še za primerjavo kako izgleda človeška uš, btw, res bi rad videl kako bi izgledata ta če bi se izvalila. Quote Link to comment
Belerophon Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Haha, i forced him to surrender. Me victorious! :china: Hvala, hvala... Ampak ne pijem cvička, niti alkohola. Če se že spustim v kakšen kozarček sem ter tja pijem zgolj in samo terana. Ampak domačega. Mislim, sad ene domačije blizu Brd. That's all folks. Over & out. Quote Link to comment
Recommended Posts