lukidd Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Torej, imam težavo. GC kontroler je nehal delat. sicer GC ni moj, ampak wonderboyev, a me vseeno zanima kje ga dobiti. sem gledal na playgame, ampak tam piše da jih je samo 6 na zalogi, ampak bogve kdaj je bil izdelek nazadnje updejtan. Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Link Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Za Slovenijo ne vem, lahko pa ga naročiš v tujini (sendit.com, gameplay.com, ...). Quote Link to comment
lukidd Posted June 4, 2007 Author Share Posted June 4, 2007 nah, je predolgo za čakat. nakoncu sem se vndarle odločil za playgamov kontroler, saj 12€ res ni veliko Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Spc Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Torej, imam težavo. GC kontroler je nehal delat. sicer GC ni moj, ampak wonderboyev, a me vseeno zanima kje ga dobiti. sem gledal na playgame, ampak tam piše da jih je samo 6 na zalogi, ampak bogve kdaj je bil izdelek nazadnje updejtan. Nehal delat ? Si pregledal kabl ? Quote Moja Vremenska Postaja [Maribor, Tabor] Link to comment
Recommended Posts