primorc1 Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Torej ... v bistvu samo 1 vprašanje. Ker sem kupil Wii v trstu (italija) me zanima, če ga lahko pri nas nesem na servis. (kje pa? Verjetno samo big bang?) Ok kako mi je crknu? Imam WiiKey in sem igral COD3, nakar mi je 3x v roku 5min reklo, naj dam original DVD noter. 3x sem dal dvd ven in nato noter nakar mi v tretje ni več delalo. V bistvu sem bil ujet v sobi, home ni delal. No pol se ubijem in je bila tema na TVju. Pol ker se ni odzivalo sem potegnu napajanje iz utičnice. Ko sem dal nazaj noter se ni hotu niti prižgat (niti lučka na power gumbu). No pol se je prižgala in sveti rdeče in ne rumeno kot ponavadi. In ko ga prižgem se nič ne prikaže na TV. Če dam dvd noter ga samo vzame in niti ne zavrti. Pomoje je wii tolk pameten da če 3x ugotovi da ni original DVDja noter se nekako zaklene. Any Idea? LP Quote Link to comment
Belerophon Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Ah, to da je tako pameten ne verjamem. Ti lahko 100x daš noter kopiran DVD, samo da ni puding ali pa štruca kruha. In ti Wii, razen, da reče da tega ne bo predvajal, ne sme crknit niti pod razno. Z garancijo v Bofu pa na žalost ne bo peljalo. Kupil si ga v Italiji, kjer imaš tudi garancijo. Bof ne bo in ne more odgovarjat za izpravnost stvari, ki niso kupljene pri njih. Tako je to. Quote Link to comment
TheMan Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 lol, pa ne pričakuješ da ti bo kdo res pomagal glede tega KUPI ORIGINAL!!! :wtf: Quote Link to comment
primorc1 Posted June 4, 2007 Author Share Posted June 4, 2007 ok tnx! Pol bo treba it do trsta. Quote Link to comment
tuning Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Sam ce si ga odpru ti ne bodo priznal garancije, v bistvu si spusil vse. Tudi wiikey je izgleda zanic, ce ti je skuru wiija? Ce je bla konzola odprta, je brezveze da gres sploh na pot. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
admins matej1990 Posted June 5, 2007 admins Share Posted June 5, 2007 Jap, če je bila konzola odprta, kar je v tvojem primeru bila, potem ni več garancije. Drugače pa je baje Wiikey slabši od Wiinje Deluxe. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
tuning Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Mogoce bo znal Policaj zadevo postimat. Njegova stran po moje www.playgame.biz Sem link napisal sej itak na vrhu strani oglasuje, torej placuje za reklamo:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
minos55 Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 mislim da vem kaj je narobe, sem čital da se da zgodit da se kontakti v wii nekaj skurit in je treba sam z žičko jih povezat, to sem bral na maxconsoles se mi zdi Quote Link to comment
primorc1 Posted June 7, 2007 Author Share Posted June 7, 2007 mislim da vem kaj je narobe, sem čital da se da zgodit da se kontakti v wii nekaj skurit in je treba sam z žičko jih povezat, to sem bral na maxconsoles se mi zdi aha no to je ze neki sej če je notr wiikey ga lahko še 1x odprem in pogledam če je kje kej črno tnx for all info Quote Link to comment
Recommended Posts