Guest iKst Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Vem, da Wii ni namenjen razkazovanju grafičnih zmogljivosti itd. Večinima me grafika niti ne zanima pretirano (odkar imam wiija 80% časa porabim za Super Mario World ) ampak vseeno me zanima če obstaja kakšna igra, ki 100% izkoristi zmogljivosti Wiija in se lahko pohvali z res dobro grafiko. Rad bi videl kaj Wii sploh zmore. Imam Zeldo, ki je nekje na nivoju PS2 iger, skratka nič posebnega. Igral sem tudi Pirates of Caribbean in Mario Strikes, pa se mi grafika tudi zdi nekaj povprečnega. Je to največ kar zmore Wii ali enostavno še niso naredili igre, ki bi znala izkoristiti hardvera ? Quote Link to comment
kratos... Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 kolikor spremljam prihajanje wii iger in delanje iger za wii lahko recem da bo iger za wii ogromno ! pomoje bi mogla bit tut bolsa grafika ce pa ne bo bodo pa se kej izumil tako da bos naprimer dal kej not vgradit ali kaksen kabel kupu in bo grafa fenomenalna Quote Link to comment
Link Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 ... ce pa ne bo bodo pa se kej izumil tako da bos naprimer dal kej not vgradit ali kaksen kabel kupu in bo grafa fenomenalna O o o o o o k kk k k k. Quote Link to comment
č.u.k. Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Prvi špil, ki bo pokazal česa je Wii res sposoben, bo pomoje Super Mario Galaxy, ki izide ravno za konec leta. Sicer pa že delajo na novi, izključno za Wii Zeldi, ki naj bi jo razkrili enkrat avgusta (po nekaterih virih). Za odmet pa ne bo niti nadgrajeni Resi 4. Quote Link to comment
misfitzone Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 ali enostavno še niso naredili igre, ki bi znala izkoristiti hardvera ? halo da res kar poglej kaj prihaja ven trenutno, stvari zgledajo kot gc špili ali celo slabše... če pa misliš da je zelda princess na nivoju ps2 pa še nisi imel priložnost igrat ps2 bolj konkretno se mi zdi... ps2 ima ultra nažagane robove vseh stvari in bolj bogo število poligonov naenkrat na zaslonu... heh, še gt4 ima horizont (saj veš, ko gledaš v daljavo cesto) tako zmazan da je grd napram f-zerogx, ki za gc ni nič posebnega, gt4 je pa za ps2 hud... Quote Link to comment
Robben Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Twilight Princess ima predvsem v umetniškem pogledu odlično grafiko. Druge igre pa tako tako, Mario Strikers in DBZ še imata dobro grafiko, ostali povprečno. Quote Nothing he's got he really needs, 21st century schizoid man! Link to comment
Guest iKst Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 če pa misliš da je zelda princess na nivoju ps2 pa še nisi imel priložnost igrat ps2 bolj konkretno se mi zdi... Imaš prav PS2 sem vsega skup igral mogoče kakšno uro, pa tudi drugače nisem ravo igričar. Ampak tko na hitro bi rekel, da ene bistvene razlike ni, vsaj jaz je ne opazim. Vem da ima Wii kar spodoben hardware, zato je verjetno sposoben še precej več od tega, kar je trenutno na voljo. Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 totaln podn js rečm da je call of duty 3 drgać kar se pa zelde tič eje pa prava poslastica za grafiko seva da pa pod to poslastico spada tudi paper mario ki pa tudi ni slab predvsem potem ko greš iz 2d v 3d Quote Link to comment
Guest iKst Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Mah, COD in podobni špili so meni totalno mim. Če bi mislu to igrat bi si nabavi PCja ali PS3 Glede Zelde pa nevem kaj naj rečem. Počasi jo igram, po pol ure skupaj in sama igra je precej kul, tudi kontrole so mi všeč pa vse. Samo grafika se mi pa ne zdi nič extra. Voda je lepa, tudi motivi pa to so kul, samo iz tehničnega stališča pa pač nekaj povprečnega. Quote Link to comment
Link Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Twilight Princess je GC igra. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Mario Strikers imajo po mojem mnenju kar lepo grafiko. Poglej si posnetke Mario Glaxy, ce ti se tam ne bo grafika dovolj lepa, potem je cas, da zacnes razmisljati se o kaksni high definition konzoli kot sta X360 in PS3. Vendar ne pozabi, da ni grafika vse kar ti igra ponudi. Quote Digitalni šepet Link to comment
č.u.k. Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Par slikic iz SMG: Podrobnosti in učinki so boljši kot pri kateremkoli drugem Wii špilu ta hip, GameCube take grafike ne bi zmogel poganjati in zgleda, da bo SMG vse tisto kar smo si želeli od "Maria 128". Je pa res, da grafike na nivoju Gears of War na Wiiju pač ne boš uzrl. Quote Link to comment
nintendek Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 men nobene slikce ne pokaže Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
Samotar Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 men nobene slikce ne pokaže mal si poštimaj fierwall pa boš videl slike Quote Xbox Link to comment
Bessie Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Manhunt 2 zna bit lep pa tudi tela dva No More Heroes in Metroid Prime 3: Corruption ena kompilacija napovednikov Quote Link to comment
č.u.k. Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Manhunt 2 je v osnovi PS2 špil, tako da pomoje ne bo nevemkaj. Itak pa je poanta Manhunta v brutalnem pobijanju :evil: Na Prime 3 Retro Studios baje delajo s polno paro, tako da me res zanima, kaj se bo iz vsega izcimilo. Na onmu E3 trailerju je izgledala kot malo zglancana Prime 2. Nasploh je Nintendo zelo skop pri podatkih iz prihajujočih špilov. Nemara uzremo celo kako presenčenje. Kar se tiče grafične odličnosti, pa bi največ stavil na novi Crystal Chronicles. Square Enix pač obvladajo. Quote Link to comment
misfitzone Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 hmm, sicer se metroida ne omenja ponavadi kot neke uber grafike, samo lahko povem, da metroid prime1 in 2 za gc res lepo izgledata... še vedno... tudi ko direkt z xbox360 špila (recimo tdu, ali fear) prešaltaš na metroid špil, je grafika impresivna, število poligonov in to (govorim iz osebnih izkušenj)... tako da mislim da bo metroid prime 3 kar fajn stvar, ok upam Quote Link to comment
kratos... Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 pomoje bo pa zdej ta tanov star wars za wii imel dobro grafo k majo vsi tanovi star warsi se kr grafiko Quote Link to comment
Gredinus Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Ummm, to je Lego Star Wars tko da ni kej prevec za pricakovati. Quote Link to comment
kratos... Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 k nebo zdej nek nov star wars prsu k bos mel wiimote za lightsaber ? bral sem da bo prisel sam zdej nevem ker , al lego al pa taprav ! Quote Link to comment
samus987 Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 jaz svoje karte stavim na SSBB, metroida in mario galaxy glede zelde nebom rekel še ničesar dokler ne vidim nobenih slik vendar sem prepričan da bo zadeva izgledala prečudovito Quote Link to comment
admins matej1990 Posted June 7, 2007 admins Share Posted June 7, 2007 Malo bo še za počakat, potem pa bo prišel "pravi" Star Wars špil. O tem ni dvoma, slej kot prej bo. Samo da ga bodo dobro naredili in izkoristili te Wiimote. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Guest VARI44 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Po mojem kolk spremlam ni igre ki bi mela bolšo grafiko.Drgač je pa Wii dost dobr. Quote Link to comment
Recommended Posts