spidi21 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Serbus! Glede na to, da se odločam za nakup 360-ke, in se bom po njo najverjetneje odpravil v bližnji Graz, me zanima, kje se nahajajo naslednje trgovine: - Saturn - Libro - Niedermeyer Za tote nisem čisto prepričan, kje se nahajajo, tako da bi proso če bi mi lahko TOČNO napisali, ki se je treba peljat - mislim da je tisti drugi izvoz na krožnem v Grazu... Prvi izhod je Graz-West (tam ko se gre za Cosmos in Toys'r'us), za Medio pa je itak treba it v Seiersbergu dol. Tak da za tote tri vem, ki so... Hvala!!! Quote Link to comment
Samotar Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Libro je v kompleksu Center West preko ToysRusa Saturn je pa v centru Graza mal poglej na netu saj imaš zemljevide Za Nidermajerja pa nevem. Še en nasvet najcenejši Xbox 360 trenutno dobiš pri ToysRus-a za 369€ (brez igre) z igro pa se cene gibljejo od 399 (medimarkt) do 440 € ! Quote Xbox Link to comment
Mentor73 Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 No, če veš, kje je Toys'R'Us, lahko nabaviš tudi tam, saj imajo zanimive pakete, tri špile od tega en nov, tri mesece gold live, pa še dodatni joypad. Nov paket je z igro Pirati s Karibov, za vsega 419 €. http://www.toysrus.at/index.php?mapid=3 ... 6044a0d362 Edino, Carbon je v nemščini, Kameo in PGR3 sta v angleščini, za Pirate, Fifo ali Smackdown pa ne vem. Aja, pa za info, ko prideš do oddelka za konzole, vzameš listek in z njim greš na blagajno. Ko plačaš pa ti dajo vse stvari posebej in ne v tisti šktali, ki je na netu hehe. Quote Posedujem: Xbox360.2, Gears of War, KAMEO, NFS: Carbon, PGR3, Lost Planet, Ninja Gaiden Black, Bioshock, Mass Effect LE, PGR4 Link to comment
MaTiCeK Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Tudi jaz ti priporocam, da kupis v Toys'r Us. Drugace najdes Saturn v shopping centru City. Drugi izvoz na kroziscu. Potem se vkljucis na glavno cesto in se peljes proti centru (v desno). Ko se tako en cajt vozis prides do super velikega mega krizisca (cirka 1 do 2 km vstran od tam, ko si se vkljucil), ker bi lahko levo zavil za Banhoff, ravno bi sel za v strogi center, ce pa zavijes desno, pa bos sel proti Shopping Centru City in ga bos tudi kojci videl na levi strani. Upam, da sem ti s tem kaj pomagal. Quote Digitalni šepet Link to comment
Recommended Posts