bonty Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Me zanima zakaj je na psp-ju po slušalkah muska tako tiha da ne moreš poslušati ker ti vsi skačejo vmes??? Kaj je za narediti?? Quote PSP Portal za vse ljubitelje!! Vroči TUTORIALI!! http://www.pspslo.tk VABLJENI VSI!! Link to comment
tuning Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Kupis boljso konzolico , DS itak. Nima teh problemov:) Se hecam. A nimas nobene nastavitve za povecanje glasnosti? LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
DjRider Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Kupi slusalke ko majo ono za glasnost stelat Tiste stereo slusalke ko nimas za regulirat glasnosti so na taki glasnosti kot je lahk psp, ce pa kupis tiste z regulacijo pa lahk mas vecjo glasnost Quote Link to comment
jurc-back Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Hhh... da bi nds bil boljsi v predvajanju mp3 datotek to skoraj , da ne vrjamem saj je to homebrav(ponavadi ni tako dobro)...pri pspju pa je to kot dodatna funkcija, ki jo je naredil sony tako, da so krive slusalke.. Jaz imam applove slusalke in mi nabijajo do konca tko da so mi kull! Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
MaTiCeK Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Kupi slusalke ko majo ono za glasnost stelat Tiste stereo slusalke ko nimas za regulirat glasnosti so na taki glasnosti kot je lahk psp, ce pa kupis tiste z regulacijo pa lahk mas vecjo glasnost Ta je pa dobra ja. In ce mas premalo dnarja v denarnici, kupi vecjo in bos ga mel vec. Slusalke, ki pridejo zraven PSPja so narejene tako, da dopuscajo samo nekaj dB glasnosti. Ce vstavis vanj druge slusalke, ki niso "zablokirane/prirejene" potem bo PSP cist lepo glasn, se prevec. Quote Digitalni šepet Link to comment
lukidd Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Hhh... da bi nds bil boljsi v predvajanju mp3 datotek to skoraj , da ne vrjamem saj je to homebrav(ponavadi ni tako dobro)...pri pspju pa je to kot dodatna funkcija, ki jo je naredil sony tako, da so krive slusalke.. Jaz imam applove slusalke in mi nabijajo do konca tko da so mi kull! dragi jurc0. res nevem ali se ti vedno zatipkaš, ali živiš v prepričanju da homebrav dejansko obstaja. sem ti že enkrat napisal, da se napiše homebrew. pa brez zamere Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaHe Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Hhh... da bi nds bil boljsi v predvajanju mp3 datotek to skoraj , da ne vrjamem saj je to homebrav(ponavadi ni tako dobro)...pri pspju pa je to kot dodatna funkcija, ki jo je naredil sony tako, da so krive slusalke.. Jaz imam applove slusalke in mi nabijajo do konca tko da so mi kull! dragi jurc0. res nevem ali se ti vedno zatipkaš, ali živiš v prepričanju da homebrav dejansko obstaja. sem ti že enkrat napisal, da se napiše homebrew. pa brez zamere Ne vem, če si pravi, da se razburjaš. Tudi tvoji t.i. custrom frimware packi so slovnično precej popolni ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
MaTiCeK Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 K.Si - Kriticni Slovnicarji na Internetu. Dajte se nehat provocirat za vsako malenkost. Quote Digitalni šepet Link to comment
jurc-back Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Keri spammerji, neki pac napises, da pac vsi vedo kaj mislis pol te pa kuj eden poprav, da je narobe napisana ena crka... dej sam upam, da si ti v zasebnem zivljenju res tak prfekcjonist kot tuki zgleda... Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
DjRider Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 MaTiCeK ma jebote probi ce si tak debil. Prklop slusalke od PC-ja gor in na PSP-ju nastimi na najvisjo glasnost pol pa se na slusalkah tisto predrki za glasnost pa bos vido da gre. Jebote ste retardi tule gor, majkemi ... pojma nimate. Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 6, 2007 admins Share Posted June 6, 2007 Zadel si enotedensko nagradno potovanje na fantastične Banovce! Whoooo! .. bomo videli, ko se vrneš, če si se kaj umiril. :doh: Quote Link to comment
LaMike Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Okey jaz sem ravnokar probal, samo slušalke zamenjat. Torej na "pilot" od psp-ja sem namesto originalnih slušalk priklopil Philips SBC HP195 slušalke. No enih 2 krat glasneje je tak, da to z menjavo pa "blokadami" izgleda drži Quote Link to comment
lukidd Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 itak da je. sj v navodilih piše, da so slušalke omejene na 90Dcb Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
kifni Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Mogoče imaš pa AVLS vklopljen v Sound Settings in ne gre glasnost do konca. Quote Link to comment
bonty Posted June 15, 2007 Author Share Posted June 15, 2007 ia edin to ja Quote PSP Portal za vse ljubitelje!! Vroči TUTORIALI!! http://www.pspslo.tk VABLJENI VSI!! Link to comment
Recommended Posts