Prezioso Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 No bom pa jaz prvi topic naredu tukaj Uglavnem, zanima me, če je pride sploh še kakšna zanimiva igra, ker sam enostavno ne vem več kaj bi igral, ker primankuje špilov! Nova Zelda pride na GC ali REV?! Se že kaj ve? Ker bi bilo malo čudno, da bi prišla malo pred prihodom nove konzole na GC... Quote Link to comment
SolidG Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Sedajle mi prid ena pamet samo Chibi Robo, Baten Kaitos II, Odama ali kakšna multiplatform igra. Žal je GC ravno pred vrati smetišča. Quote Link to comment
DrMiha Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 se strinjam s Solidom...a če pogledamo, bomo lahko igre za GC špilali tudi na Revu Sam pa prekleto težko čakam Chibi Robo,bojda eno najbolj podcenjenih iger dosedaj. Quote Link to comment
admins Anduril Posted March 5, 2006 admins Share Posted March 5, 2006 Eh, pomoje bo Zelda še vseeno prišla na GCja - in to je vse, kar na njemu še rabim. Quote Link to comment
Wonderboy Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Kaj pa Super Mario Strikers? BTW že kdo ima ta špil? Quote Link to comment
samus987 Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 super mario strikes sem hotel nabavit pa sem si premislil... newm... ni me očarala. sem poltem raje kupil donkey konga =) če si igral football mania a.k.a. Lego fuzbal je to mislim zelo podobno le da je mario bolj dodelan =) drugače se mi za GC še zdi zanimiwa prihajajoča Sonic riders Quote Link to comment
admins Anduril Posted March 5, 2006 admins Share Posted March 5, 2006 Super Mario Strikers je pomoje precej podoben Soccer Slamu, s tem da opisi predvsem jamrajo čez premalo opcij in grafično nedodelanost, single player je bol tko-tko, multiplayer pa je baje fantastičen. Jaz čakam, da špil kje najdem za majhne dnare, pa si ga bom omislil kot nek party game. Sonic Riders dobiva pa povsod precej žgoljave ocene - 6.2 IGN, 6.6 GameSpot .. Quote Link to comment
Oscilious Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Kocka je že kar nekaj časa "mrtva". Rešuje jo samo še franšizni del, Mario&co. p.s. Upam da bo Ninty za Rev res odprl vrata tujim razvijalcem, če pa ne bo...........se pa lahko veselimo Mario Party 15. Quote Link to comment
DrMiha Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Upam da bo Ninty za Rev res odprl vrata tujim razvijalcem, če pa ne bo...........se pa lahko veselimo Mario Party 15. Glede na to, da devkiti stanejo mizernih 2000 dolarjev, v primerjavi z 20000 zelenci za X360 dev kite, lahko pričakujemo precej interesa. Če bodo le objeli daljinec. Quote Link to comment
GBwallace Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 tale AW UF ali BW me je mal razočaral, sm mislu da bo kaj boljši, drugače pa GC počas umira, kljub temu da pričakuje super infuzijo... Če smo pošteni, jih bi rabu minmalno tri pa internet možnosti zlo sm bil žalostn k so Blizzard odpovedali SC-G za GC, ker pač nima interneta :crybaby: Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
RIDDICK Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Ja pomojem pa ne izumira ! Ker bojo prišli še lepi naslovi ven ..... Novi naslovi ( bodo novi, izidejo kmalu, ali p'a tudi ne): -Harvest Moon: Magical Melody- 28. marec 2006 -Teen Titans- 4.april 2006 -Yoot Saito's Odama- 10. april 2006 -Major League Baseball 2K6- 10.april 2006 -Rampage Total Destruction- 24. april 2006 -Naruto Crash of Ninja- 7.maj 2006 -Super Monkey Ball Adventure- 20.junij 2006 -The Legend of Zelda: Twilight Princess- tretja-četrtina l. 2006 -LEGO Star Wars II: The Original Trilogy- četrta-četrtina l. 2006 No izidi niso končni ! Napisal sem toliko to da veste pribl. kdaj kaj izide................... malo počakajmo pa bomo videli ! Quote Link to comment
Prezioso Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 Kaj tale Super Monkey Ball Adventure je nadaljevanje oz. bo podobno kot prejšni del, ki je bil na GCju? Ker smo se z frendi ful zabavali z tem špilom in bi znal bit tudi ta pol zanimiv. Quote Link to comment
*TP* Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 No bom pa jaz prvi topic naredu tukaj Uglavnem, zanima me, če je pride sploh še kakšna zanimiva igra, ker sam enostavno ne vem več kaj bi igral, ker primankuje špilov! Nova Zelda pride na GC ali REV?! Se že kaj ve? Ker bi bilo malo čudno, da bi prišla malo pred prihodom nove konzole na GC... In an interview with Nintendo's Europe site (which is accessible only to Lounge VIP members), Miyamoto (who was recently knighted in France) let it slip that "when you play Twilight Princess on Revolution you can take advantage of the Revolution controller." S o there you have it, that rumour that Nintendo denied has been reconfirmed. At least the delay makes sense now. http://www.zeldalegends.com/ Quote *twilight princess* graphical power doesn't make a game. Link to comment
DrMiha Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Chibi Robo na Eurogamerju dobil oceno 8. Več kot GRAW :ihih: Quote Link to comment
policaj Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Ko dobim kaj po 1k nove zapakirane, javim takoj, upam da kmalu! :ihih: Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Recommended Posts