admins Anduril Posted March 20, 2006 admins Share Posted March 20, 2006 Hodim par dni nazaj po stari Ljubljani in s kotičkom očesa ujamem nekaj čudnega, novega kar izstopa iz pričakovane scene .. obrat za 90 stopinj in voila: Retroooooo. Pa iskreno upam, da nisem tak retard, da bi že 20 let hodil mimo tega pa ne opazil, tako da .. pomoje se je šele sedaj pojavilo. Quote Link to comment
SolidG Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Nova reklamna kampanija ... Quote Link to comment
Devil Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Hehe... res kampanija.. možn da jih bo kmal več tm gor.. Quote If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches! Link to comment
DrMiha Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 zakaj se mi zdi, da sem med nedavnim lutanjem po stari Ljubljani tudi sam opazil ta znak pa sem samo debelo pogledal? Quote Link to comment
Godlike Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Kje pa je to? da grem pogledat Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
admins Anduril Posted September 14, 2006 Author admins Share Posted September 14, 2006 Dvorni trg v stari Ljubljani, ozr. ko z Dvornega trga zaviješ na Židovsko ulico .. Quote Link to comment
MaHe Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 V ponedeljek sem opazil zmaja iz Bubble Bobble na Masazykovi ulici 15 (oz. kakorkoli se že napiše, v glavnem, tista pred železniško) Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Guest andrej_g Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 www.space-invaders.com around the world > ljubljana Quote Link to comment
TheMan Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 www.space-invaders.com around the world > ljubljana :wtf: :disbelief: Quote Link to comment
MaHe Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Ahahahah ... kdo te zadeve lima? Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
RIDDICK Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 www.space-invaders.comaround the world > ljubljana točno http://www.space-invaders.com/lju1.html Klik na sliko za novo...tega je pa po LJ kar dosti...samo res me zanima kaj je to za tajno grupo ki to lima gor po svetu... Quote Link to comment
admins Anduril Posted February 15, 2007 Author admins Share Posted February 15, 2007 Ha, hudo. Pa vsaj še en tak mozaik je na nabrežju Ljubljanice v centru, tam nasproti Mačka in ostalih fensi lokalčkov. Bom kdaj fotknu, če se spomnim. Quote Link to comment
NoWii Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Upam sam d nebojo kam kakega pikacuja prilepil :amazed: Kr sm ze vidu sliko letala k je bil pulo preleplen z pokemoni, in d nm to nardijo v lublani.... Quote Link to comment
jerry Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 ne to je samo en tuji grafitar naredil ker so meli neko srečanje itd. Pa se je malo označil Quote Link to comment
MaDrung Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 ravno danes, ko sem sel iz sole (velenje) sem na bloku opazil ovcko iz casopisa obrobljeno z rdeco barvo. Spomnil sem se na to temo in sel naprej. Prehodim polovico Velenja in na drugem bloku srecam se eno. Bi oboje poslikal, ampak sem si pred tem zaklenil SIM.... :doh: Quote Link to comment
Recommended Posts