otacon Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Prvega xboxa si nisem nikoli lastil, sedaj pa sem dobil 360ko. Seveda bi rad probal Ninja Gaiden Black, zato updatam masino z najnovejsimi kernel in backward compatibility updati, a spil ne dela. Na MSovi strani pise da bi moral, meni pa vseeno javi da igra se ni podprta. Dela komu al sem jaz edini nesrecnez? Quote Link to comment
kilzorz Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Upam da ze jutr dobim NGB k sm ga narocu iz neta...pa ti pol povem ce mi bo delu, ja na spisku pise da bi mogl vse delat, pa tud drugi pravjo da jim dela tko da nvm Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Če je NGB na Xbox360 compatible spisku ti mora delat. Načeloma je tako, da ko vstaviš Xbox igro v DVD enoto, Xbox360 preveri kompatibilnost in po potrebi z interneta potegne popravke. Potem mora igra delovat brez problema. Quote Link to comment
otacon Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 ja, naceloma v teoriji mora. Samo praksa je pri meni cist nekaj drugega hkrati se priporocam za porocilo Kilzorz Quote Link to comment
Recommended Posts