oklepnjak Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Slaba 2 meseca nazaj smo se pri Kekkenu v Portorožu dobili skoraj vsi stalni Halo 2 playerji. Zraven pa smo naredili nekaj dokumentarcu podobnega. http://video.google.com/videoplay?docid=-6850845394556032856&hl=en Tole bi sicer lahko dal pod halo 2 temo v online igranju,mpak ker sem atention whore, sem naredil novo temo :razzy: . Quote Link to comment
mjugen Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Lepo ! Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
ksiMacro Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Ke hudo! Treba je ponovit zadevo....only Halo3 this time! Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 8, 2007 admins Share Posted June 8, 2007 Hehe, kul. :thumbup: Lahko bi mel še kje na začetku filmčka tist, Starring: bla bla, da bi mi H2 outsiderji sploh vedli, kdo od vas je kdo. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Filmček je gut. Se pridružujem Andurilu glede "starring", da bi lahko dal obrazom tudi imena. Quote Link to comment
oklepnjak Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 To bi blo res fino ja. Bom danes mal popravil. Edit: Novo verzijo sem malce skrajšal in dodal igralce . Ampak zdaj bo ziher trajalo še cel dan, da ga sprocesirajo in spustijo v lajv. Quote Link to comment
sebek1 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Haha, ker zmaga Zeleni great editing. Ma itak vsaj en halo2 event še more past preden izdide 3. Končanje legende mora bit častno. Love bungie Za naslednjega si res morm en capture card nabavit, pa, da naredim eno pošteno montažo na koncu. Quote Link to comment
yamall5 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 dobro narejeno ni kej sam fantje a se vi res v zadnjem delu avomobila privezete kokr sm vidu na posnetku?? Quote Link to comment
MaHe Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 dobro narejeno ni kej sam fantje a se vi res v zadnjem delu avomobila privezete kokr sm vidu na posnetku??A je s tem kaj narobe, če se privežejo?! Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Dalton Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Ne ni je pa kr presenečenje vsaj na moji strani Quote Link to comment
AndY1 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 dobro narejeno ni kej sam fantje a se vi res v zadnjem delu avomobila privezete kokr sm vidu na posnetku?? Seveda je pravilno, da se privežejo. Niste še nikoli brali, kako folk ob nesrečah ven iz avta leti ali pa ob čelnem trčenju na voznika ali sovoznika priletijo? Pasovi imajo svoj namen, kot tudi žmigovci in luči Quote Link to comment
oklepnjak Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=-6850845394556032856&hl=en Okej popravljena verzija. Inđoj. Quote Link to comment
kekken3 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 O matr kak smeh. Svaka čast, Oklepnjak. To bo lepši spomin na event kot bi lahko bilo nevemkoliko strani reporta. ... Ke hudo! :ihih: Ke_kita res ni bilo na videu, ampak se ga je slišalo še kako (tudi soseda ga je - njega in Radeta :ihih: ). Slavni citat: TA IGRA CHEATA! Moo, smeh, una moja akcija z desetimi headshoti in nevemše čem vmes je pa kar lepo uspela. Se moram pohvalit! :ninja: Kaj, da nisem bil jaz? Ej, z videa ni razvidno, so stfu! :annoyed: Je pa gotovo bila random granata. RANDOM!!!! :ihih: Mo, res smeh. Aja, za naslednji event imam sedaj ultimativni digitalni video snemalnik, tako da bomo lahko posneli vseh 50+ ur igre v 640x480@30FPS v že digitalni obliki. Buhringiton!!! :bringiton: Aja, še enkrat vsem udeležencem: legende ste! Quote Link to comment
sebek1 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Dej zeleni vrži še na youtube movie, tam se, da komentirat naj se vidi, da tudi v Sloveniji poznamo halo2. Še enkrat res dober editing Moo kekken 640*480 pownz Quote Link to comment
oklepnjak Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 Ja hvala no . Kar se tiče youtube ne morem vreč gor ker je predolg (ne sme bit nad 10 minut :red: , ker dolgčas) Kakorkoli, lahko skrajšam, da bo šlo. Enkrat jutri. Kar se pa tiče višjih ločljivosti: kamera mi je nasnela v PAL DVD kvaliteti (720x576), ampak kaj ko nikamor na internet ne moreš obeit nekaj čez 100MB, pozna kdo kaj večjega, rabim vsaj 200 MB za divx? Quote Link to comment
kekken3 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Hja, narediš nekaj v visoki ločljivosti in nato lepo uploadaš na kak sendspace.com (do 300 mb na fajl), pa se da potem zdownloadat in zavrtet v miru na PCju Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 9, 2007 admins Share Posted June 9, 2007 V bistvu lahko probaš http://stage6.divx.com/, kao Youtube v high-def. Verjetno nimajo omejitve 100 MB. Quote Link to comment
TheMan Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 glej ga Kekkena, še šraufat zna. ti primorci so res pravi deci Quote Link to comment
oklepnjak Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Okej, kogar zanima: 640x480 - ni widescreen, ampak je pa lepa slika, 182 MB http://www.sendspace.com/file/fktqrg Quote Link to comment
Samotar Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 @TheMan a imaš mogoče kak problem z mano ?? Glede na tvoj podpis smatram, da mi imaš kaj povedat !!! Pa ne mi spet začet z nekimi drogami ! Quote Xbox Link to comment
SolidG Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Da umirim zadevo preden se sprevrže v kaj hujšega. Podpis je verjetno zajebancija na dogajanje tukaj. Tudi na račun zloglasnega prerekanja v novici, kjer je bil podan komentar o drogah. Quote Link to comment
TheMan Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 SolidG, jackpot. samotar, ta podpis sem dal istega trenuttka ko sem prebral tvojo "novico". no ja... Quote Link to comment
Godlike Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Omg na posnetku k da bi sam sebe poslusu, skos lol omg... ja g33k life is hard. Tko nekako bi lahko nardil ksi srecanje:) Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
xardas Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 s kerim avtom ste šli v portorož Quote Link to comment
Recommended Posts