Jump to content

The Cronicles of Narnia The Lion The Witch and The Wardrobe


RIDDICK

Recommended Posts

Mena zanima če je kdo igral Narnio za DS ? Zgleda res nadmočno-dobro, še grafika se mi zdi zakon. Sam me malo več zanima, ker tudi sam premišljujem o nakupu DS-a. Sam me pri DS-ju malo matra grafika, povejte mi malo kako ej grafika v igrah (je res taka kot v GS gameplay videih) ?

no drugače pa govorite bolj o igri Narnia DS oz mi samo naj nekdo odgovori na moji zastavljeni vprašanji. Hm.... narnie nisem igral še na nobeni drugi konzoli, a na DS zgleda Uber Alles !

followmeontwitter.png
Link to comment

glede Narnije sicer ne vem, ampak ce te zanima grafika, kupi raje PSP, ki je res drazji, ampak ima nadhudo grafiko. ce te pa mika igralnost, pa je DS sigurno pravi zate. sam sem kar precej igral obe konzole in moram reci, da mi je DS mocno mocno boljsi, je pa res, da me grafika v spilih ne zanima.

Link to comment

Torej, z grafiko je tako. Če DS-ja ne bi igral v Mediamarktu, si ga najverjetneje ne bi kupil, saj je grafika dosti boljša od tistih na gameplay videih. Ko sem gledal po internetu posnetke iz iger, sem si tudi jaz mislil, da je grafika slaba.

Priporočam ti, da probaš ugotoviti, če bi kdo imel v tvoji bližini DS-ja, da pogledaš v živo ali pa probaj iti v kakšno večjo trgovino, kjer ga tudi najverjetneje lahko preizkusiš.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.