RIDDICK Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Mena zanima če je kdo igral Narnio za DS ? Zgleda res nadmočno-dobro, še grafika se mi zdi zakon. Sam me malo več zanima, ker tudi sam premišljujem o nakupu DS-a. Sam me pri DS-ju malo matra grafika, povejte mi malo kako ej grafika v igrah (je res taka kot v GS gameplay videih) ? no drugače pa govorite bolj o igri Narnia DS oz mi samo naj nekdo odgovori na moji zastavljeni vprašanji. Hm.... narnie nisem igral še na nobeni drugi konzoli, a na DS zgleda Uber Alles ! Quote Link to comment
Guest Scar Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 glede Narnije sicer ne vem, ampak ce te zanima grafika, kupi raje PSP, ki je res drazji, ampak ima nadhudo grafiko. ce te pa mika igralnost, pa je DS sigurno pravi zate. sam sem kar precej igral obe konzole in moram reci, da mi je DS mocno mocno boljsi, je pa res, da me grafika v spilih ne zanima. Quote Link to comment
BigBrother Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Torej, z grafiko je tako. Če DS-ja ne bi igral v Mediamarktu, si ga najverjetneje ne bi kupil, saj je grafika dosti boljša od tistih na gameplay videih. Ko sem gledal po internetu posnetke iz iger, sem si tudi jaz mislil, da je grafika slaba. Priporočam ti, da probaš ugotoviti, če bi kdo imel v tvoji bližini DS-ja, da pogledaš v živo ali pa probaj iti v kakšno večjo trgovino, kjer ga tudi najverjetneje lahko preizkusiš. Quote Link to comment
Recommended Posts