Skoči na vsebino

Call of Duty Black Ops II [MULTI]


Priporočene objave

Čeprav bi težko rekli, da je izid novega dela v seriji Call of Duty ravno presenečenje so nam razvijalci pripravili nekaj (dobrodošlih) presenečenj-novosti. Kot so npr. razvejana zgodba na katero bomo lahko vplivali s svojimi odločitvami in ne bo več strogo linearna, na voljo bo nekakšna oblika realno-časovne strategije, izmenično bomo postavljeni v različna časovna obdobja (najprej bomo igrali nekje v osemdesetih-v obdobju Hladne vojne, kasneje pa še v prihodnosti-natančneje v letu 2025) in ne samo v škornje različnih vojakov po svetu, kot do sedaj. Med drugim pa nam še obljubljajo antagonista, ki bo več kot le še ena tarča na seznamu za odstrel in bo (tako vsaj upajo) v nas tudi spodbudil sočustvovanje.

Razvijalec: Treyarch

Založnik: Activision

Datum izida: 13. november, 2012

callofdutyblackopsiilogo.jpg

codbo2920x515claw.jpg

codbo2920x515harper.jpg

codbo2920x515losangeles.jpg

codbo2920x515quadrotor.jpg

codbo2920x515quadrotorov.jpg

>http://www.youtube.com/watch?v=x3tedlWs1XY

We don't quit playing because we grow old. We grow old because we quit playing.

userbardanteksi.gif

Link to comment

Sam smejim se lahko. Si že predstavljam kakšen bo MP. Naredil boš killstreak 12 killov boš dobil robota in pocufal ostale. K/D boš imel 10.0 in to je to. :) Fajn za otroke

Vito2323.png

 

"Always turn a negative situation into a positive situation."

 

 

 

 

 

Link to comment

Imam občutek da bo tole Killzone z slabšo grafiko in malo več akcije. SP bo spet udaren za preigrat, MP pa tako ali tako ne igram. Plus mi je to da so končno šli z časom naprej, čeprav pretiravajo z tehniko (leta 2025 bo tehnologija itak še vedno na nivoju današnjih dni).

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Yesss! Finally the end of the game as we know it. Že pred par leti sem rekel nekaj podobnega, pa lahko zdaj rečem še enkrat. A ne bi bilo fajn, če bi se tole že enkrat končalo? Toliko talenta, časa in denarja gre za izdelovanje nekih posiljenih nadaljevanj, ko bi lahko ljudje namesto tega delali čuda in vsi bi bili srečni, jaz pa se ne bi rabil vsako leto ob približno istem času pizdit nad približno istimi stvarmi.

In kaj mamo tukaj? Vse večje in manjše konflikte zadnjih 100 let smo leto za letom prežvekovali, dokler ni ostalo več nič zanimivega in namesto, da bi obrnili list in začeli pisat novo poglavje, so se taglavni odločili, da jim denar pomeni več kot spoštovanje končnih potrošnikov in še kr posiljujejo s tem sr... Je mogla bit res težka odločitev, kam bodo šli v naslednjem delu. Ziher jih je cela konferenčna soba sedela pred ogromno tablo, na katero je Treyarchova verzija Roberta Bowlinga razlagala nekaj v smilu "second world war - check, vietnam war - check, first gulf war - check, second gulf war - check, russian terrorists, arab terrorists, south american terrorists - check check check! So what do we do now?" In nekdo se iz zadnje klopi zadere "we go into the fjučor!" in zmagoslavno pokne 100x prežvečen čigumi, medtem ko cela dvorana vriska in meče klobuke v zrak.

Pa si poglejmo torej to prihodnost. Po večini še vedno zgleda precej podobna sedanjosti, kar je razumljivo, glede na to, da je oddaljena le okoli 13 let. Zakaj bi se torej mučili in igro sploh prestavljali kamorkoli v prihodnost? Zaradi psov, seveda. Zaradi ogromnih jeklenih psov, ki so v zelo kratkem času očitno postali vojakov najboljši prijatelj. Kdo bi si mislil...

Idealno za nagrado pri devetih killih, don't you think?

Urejano od TriGGer

NitroBlast90.jpg

Link to comment
  • Pred 4 meseci ...
  • 3 tednov kasneje...
  • 2 tednov kasneje...
  • 2 tednov kasneje...
  • 2 tednov kasneje...
o moj bog... tist k pa tole kup mi pa sam zvrtam luknjo v kolen. Ker jest sm mogu 3x pogledat, če je to res nov BLACK cocks 2. Ker zgleda isto kot starejsa verzija. Ajme bog... porazno...

Ne bi se strinjo bi reku da je dosti boljš kot mw3 ali kot nekateri pravijo mw 2.5. Če pa resno misliš da zgleda isto pa najbrž nisi še špilu enke ;)

Link to comment
  • Pred 3 meseci ...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.