NM30 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Moj frend hoče kupiti konzolo pa ne ve ali bi kupil Wii, ali PSP. Po eni strani bi kupil psp zaradi prenosnosti, po drugi strani pa Wii zaradi načina igranja. Najbolj ga zanima kje je boljša grafika (potrdite da je na wii-ju boljša, ker ga že jaz to prepričujem). Kaj bi raje kupili? Quote Link to comment
Cloud Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Hoce prenosno skatlico s podporo gledanja filmckov, poslusanja mp3-ja. Naj si kupi mp4. (ja, tudi ti podpirajo mpeg format.....vsaj nekateri). Za mene Wii forever. Inovativnost igranja, Wiimote sede v roko skor tak dobro kot moj tamali, lepe in spilavne igre, ter Nintendo. Ces vec? O grafiki pa res nebi vedo....Wii se ni pokazal vsega kar zmore, je pa sigurno boljse gledat igro na tv, kot na 10x15cm zaslonu. My vote for wii. Quote Link to comment
jurc-back Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Jaz bi kupu na tvojmu mest psp, ker je prenosn in gor das vse (mp3,video,homebraw....) Wii je pa tko grafika je obicna in ni nevem kaj sam je pa igralnost kao dobra, ga se nism probu... Uglavnem odloc se sam jst recem da kup psp bos zadovoln... Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
admins matej1990 Posted June 10, 2007 admins Share Posted June 10, 2007 Hm... Odvisno za kaj rabiš. Wii ti nudi nov in edinsven način igranja. PSP pa je bolj namenjen, če nimaš prostora za konzolo, oziroma za tja, kjer ni elektrike in televizije. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Dusky Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 PSP je za tam kjer je elektrika, ker drugac si u temi za par ur ^^ Quote Link to comment
admins matej1990 Posted June 11, 2007 admins Share Posted June 11, 2007 Lol, potem pa ma slabo baterijo. Ampak boljše slaba baterija, kot pa da jo raznese. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Dusky Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Pa ni ne vem kk slaba baterija ... ce poslusas musko zdrzi dolgo, ce pa filme pa igre pol pa kr gre Quote Link to comment
NM30 Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 No dejte napište kej....vsak dan gledam če je kdo kej novga napisov, pa ni nč ! Quote Link to comment
LaMike Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Glej če rabiš mobilnost, kupiš psp, če ne Wii. Za psp obstaja en haufn pi***arij, ki včasih prav pridejo ( nevem kak je kaj wii z homebrew sceno). Jaz recimo nisem o tem niti razmišljal, ker sem kupil psp zato, ker sem vsaki dan po 2 uri na vlaku. Drugač pa da doma igre teram mam pa računalnik pa mi konzole niti ne dišijo preveč Drugač pa mi zelo prav pride tudi psp, da pogledam kaki film, ko sem na daljši poti... Tak, da odvisno kaj rabiš pa zakaj rabiš. :china: Quote Link to comment
admins matej1990 Posted June 11, 2007 admins Share Posted June 11, 2007 Hmmm... Wii je dober zaradi načina igranja, saj imaš Wiimote, s katerim delaš določene "zamahe" in ne rabiš toliko škljocat po knofih, pri PSP pa moraš klikat po gumbih. Wii ni mišljen kot prenosna igralna konzola, ampak se priklopi na bilokakšen TV (ok, sem ne spadajo TV-ji, ki nimajo scart in činč priklopa, ampak ti TV-ji so le še redkost (vsaj tako si mislim)), PSP pa ima pač tisti (pre)mali ekran in je zato prenosni. PSP je zmožen tudi predvajanja glasbe, videja in pa prikazovanja slik, medtem ko je Wii zmožen samo ogledovanja slik. Glede zvoka ima Wii dober zvok (če ga priključiš na 5.1 zvočnike), medtem ko ima PSP samo stereo, ampak to je razumljivo (ima samo 2 zvočnika). Po analizi, ki so jo naredili, Wii ne porabi veliko elektrike (kar 8× manj od PC-ja, PS3 in xbox360), pri tem je varčen tudi PSP, vendar ga je treba polniti. Glede cene, pa je takole. Wii stane v Big bangu 270€, PSP pa 185€. Odločiti se moraš sam. Vedeti moraš za kaj ga boš uporabljaj in kje (PSP, če ti je nujna glasba, video in slike, ter rad igraš med vožnjo (ter nato bruhaš :razzy:) , ALI pa rad igraš igre, in ti bo konzola na nek način nadomeščala računalniške igre). Wii ---> igre PSP ---> prenosna multifunkcijska naprava Odločitev je tvoja. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts