Bubanstix Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Frend si je kupil psp in veselo nadgradil na 2.81 verzijo :doh: Zdej bi si ga pa rad downgrade-u in me zanima, če je kdo iz okolice Velenja ko bi lahka to poštimu? Ali pa če ima kdo Gta Liberty City unpatched verzijo za posodit za par minutk? Quote Link to comment
Dusky Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Ja js sm iz okolice Velenja ... in sm mel enako na 2.81, dal na 1.50 in se na 3.40OE-A ... Ce rabis kaj ZS al pa msn :] Quote Link to comment
Guest Naughty Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Pozdravljeni, jaz sem iz Žalca (blizu Celja) in me zanima če poznate koga, ki bi mi downgradal psp iz verzije 2.82? ..seveda sem pripravljen plačati. Na bolhi sem zasledil oglas nekoga iz Šempetra vendar se na mail ne odzove. Lep pozdrav, Anže V. Quote Link to comment
mumbo Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 fak ej, tolko tem je o downgrejdu in še vedno je treba nove odpirat. pač to me moti. aja, še to. predlagam moderatorjem, da združijo topice v eno temo in naredijo lepljivek.. če se komu da. :thumbup: Quote Link to comment
admins Anduril Posted August 27, 2007 admins Share Posted August 27, 2007 Žal se združevati tem ne da, le deliti eno v več novih. Quote Link to comment
Guest grden Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 ok bl sm se nov na tem podrocju za to se ze u naprej oproscam za ksno butasto uprasanje Zanima me za tole downgradanje iz 2.82 nek sm slisu da morm določene original igre zagnt da mi avtomaticno da na 1.5 al neki tazga da loh pol naprei delamn zdei me pa zanima kere so te igre?? hvala,LP Quote Link to comment
NoWii Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 nahitro: najprej upgrejdas na 3.50....Pol si na psp nalozis nekaj filov. Vstavis igro LUMINES (rabis tapravo verzijo) in zazenes une programcice. Pol pa se neke druge stvari das gor paseenkat zaganjas....in si na 1.50 verziji...neki takega Uglavnem, poglej si tole: Happy downgrade Quote Link to comment
nik:) Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 kaj je kdo iz okolice izole da bi mi to naredu Quote Link to comment
Recommended Posts