Jump to content

Izobraževanje

RIDDICK

Recommended Posts

Zanima me če je tukaj, kdo ki se je moral letos vpisati v Srednjo Šolo. Malo me zanima kam ste se vpisali in zakaj ?

Sam sem se vpisal za Tehnika Mehatronike (4 leta), veliko ljudi pa še ne ve kaj je sploh to za poklic. Da vam malo razsvetlim sive celice: v mehatronika so združene 3 šole/poklici. Elektro, Računalniška, Strojna šola. Že od malega me zanima vse kar ma v sebi neke majhne električne delce, in različni stroji, pa računalniki seveda. Danes še valeta potem pa bye bye Osnovna Šola Velika Nedelja -> Šolski Center Ptuj here i come (v bivši vojašnici).

followmeontwitter.png
Hehe jaz pa še od dans naprej rabim 1 izpit za pogojni vpis v drugi letnik, redno mi tak ne bo uspelo.

:fiufiu:

samo da naprej prideš drugo ni važno

jst pa morm za vstop v tretji letnik nabrat še natanko 35 kreditnih pik. S tem da jih v prihajajočem tednu lahko naberem 20, do konca poletnega izpitnega obdobja pa 33,5 (best case scenario). Ampak bo verjetno treba kakih 10 nabrat septembra, razn če se mi še bolj spipa kot se mi je, kar se učenja tiče :puppy:

• 2 weeks later...

stara neurejena šola smrdi bo barvi čistilih... seveda sej so tiskarji not ampak ne upravičuje da je šola u takem stanju kot je boljši (po urejenosti)je texas trgovska gostinska administrativna... za druge šole pa nevem kakšne so

Posedujem: Crack