VARI Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 ODLOČIL SEM SE DA SI BOM KUPIL PSP, VENDAR ME ZANIMA KDAJ IZIDE NOV NAJ NOVEJŠI PSP KI BO IMEL EMAIL, PROSTOR ZA MUZIKO, FILME, IGRE... VARI Quote Link to comment
Dusky Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Ze zdj ma vse ... sam js bi pocako na E3 ... cist mal se pa bo ... ko naj bi psp v2.0 prso zdj 1x ... Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 17, 2007 admins Share Posted June 17, 2007 VARI PROSIM IZKLOPI CAPS LOCK IN PIŠI Z MALO. Quote Link to comment
NoWii Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 wtf is e3?....a ni to neka velika neprenosna zadeva za bogatase k je kolicinsko omejena bogih 60.000 ? Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 17, 2007 admins Share Posted June 17, 2007 wtf is e3?....a ni to neka velika neprenosna zadeva za bogatase k je kolicinsko omejena bogih 60.000 ? E3 = Electronic Entertainment Expo, do letos (pomoje?) največji igričarski sejem na svetu, kjer so vse velike firme predstavile svoje novosti za naslednje leto. Letos imajo precej zmanjšan obseg (in tudi drugačno ime, E3 Media & Business Summit), sejem ni več odprt javnosti, a še vedno bodo imeli vsi konzolaški velikani verjetno uvodne konference, na katerih bomo izvedeli precej novega. Quote Link to comment
MaHe Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Ne bi rad bil nesramen, ampak takile osebki povprečno splošno razgledanost in povprečni inteligenčni kvocient tega foruma uspejo znižati pod nulo. :wtf: Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
NoWii Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 aaaaaaaaaa.....sej kaj pomeni kratica sm ugotovu z pomocjo wikipedie....sam moja anglescina jer pa pol taka d sm prebral vsako deseto besedo (se mi ni dal) in je prsu vn post k je pac bil ....drgac je pa moj IQ visoko nad povprecjem (135).... Quote Link to comment
Recommended Posts