SlashSpeed Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 na netu sem zasledil tole: According to our colleagues over at Jeux-France, Nintendo may introduce a new version of the Nintendo DS soon. Jeux-France's claims are based on the writings in a Japanese magazine called 'Gamelabo'. The article claims that the new Nintendo DS will be targetted at the somewhat older audience, featuring a larger screen to allow for better touch-screen activity such as text-input. Nintendo has not yet confirmed or debunked the rumour, but we'll keep you up to date if anything is in the clear. če je res ga bom nabavil v prvo lp, DSmadfan Quote Link to comment
Link Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Novega dizajna zagotovo ne bo, bodo pa enkrat predstavili DS II. Pomoje ga bodo predstavili naslednje leto na enem od sejmov, na trg pa bo prišel konec naslednjega leta. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 no ja saj nekaj takega sm mislil, a nisi prebral tistega zgoraj, ko piše, da bo "imel" širši oz. večji ekran na dotik za lažji nadzor. lp, DSmadfan Quote Link to comment
MaHe Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Novega dizajna zagotovo ne bo, bodo pa enkrat predstavili DS II. Pomoje ga bodo predstavili naslednje leto na enem od sejmov, na trg pa bo prišel konec naslednjega leta. Mogoče sem nekaj pomešal, ampak novo konzolo so do sedaj (če ni šlo za redizajn) predstavili vsaj leto in pol pred izidom. Čeprav deluje, kot, da se je zlata doba DSa že zaključila, bo po mojem konzola še lepo uspevala leto ali dve. Prodaja sploh ne pada, zato ne vem, kakšen razlog bi Nintendo imel, da bi poiskušal splaviti novo prenosnico na trg ... sicer bomo pa videli. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
bz0 Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Novega dizajna zagotovo ne bo, bodo pa enkrat predstavili DS II. Pomoje ga bodo predstavili naslednje leto na enem od sejmov, na trg pa bo prišel konec naslednjega leta. Mogoče sem nekaj pomešal, ampak novo konzolo so do sedaj (če ni šlo za redizajn) predstavili vsaj leto in pol pred izidom. Čeprav deluje, kot da se je zlata doba DSa že zaključila, bo po mojem konzola še lepo uspevala leto ali dve. Prodaja sploh ne pada, zato ne vem, kakšen razlog bi Nintendo imel, da bi poiskušal splaviti novo prenosnico na trg ... sicer bomo pa videli. Hmm, zakaj naj bi se zdelo, da se je zlata doba že zaključila? Meni se bolj zdi, da so razvijalci šele začeli malo bolj izkoriščat sposobnosti NDS. Quote Link to comment
MaHe Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Hmm, zakaj naj bi se zdelo, da se je zlata doba že zaključila? Meni se bolj zdi, da so razvijalci šele začeli malo bolj izkoriščat sposobnosti NDS.No, morda mi ta občutek samo daje, da sta na obzorju edina zanimiva špila Ace Attorney 3/4/5 in Zelda ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Link Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Hmm, zakaj naj bi se zdelo, da se je zlata doba že zaključila? Meni se bolj zdi, da so razvijalci šele začeli malo bolj izkoriščat sposobnosti NDS.No, morda mi ta občutek samo daje, da sta na obzorju edina zanimiva špila Ace Attorney 3/4/5 in Zelda ... Na stvar gledaš s povsem subjektivnega stališča. Zate sta edina zanimiva špila AA in Zelda, za nekoga pa še kup drugih ... Neumno je na podlagi tega govoriti, da se zlata doba konzole že zaključila lol. Quote Link to comment
MaHe Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Ne gre za subjektivno stališče, v bistvu me Zelda pušča hladnega (jo bom pa vendarle igral). Ampak norija se zganja zgolj okrog teh dveh naslovov, med tem ko nekaj udarnega, o čemer bi se nonstop govorilo (tako kot GTA IV za PS3 in XB360, pa SSB - Brawl za Wii), ni na obzorju. Dejstvo je, da ta trenutek moj DS nabira prah. Sicer pa itak pride E3 in verjetno bo spet najavljen kak nov super naslov. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Davodax Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 ne vem, kako se lahko na tvoj DS nabira prah...ob tlkih svetovnih špilih.... DS :bowdown: :bowdown: Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 18, 2007 admins Share Posted June 18, 2007 Em, glede AA nekako dvomim, da se zganja norija, ker gre pomoje za bolj nišo kot kaj drugega. Drugače pa: na DS ne prihaja noben udarni naslov? Halooo, Dragon Quest 9? :rockbrow: Final Fantasy IV? Crystal Chronicles? Zelda? Ninja Gaiden? Že samo vsak od teh špilov je splošno gledano precej bolj udaren kot AA. Pa k nam še Pokemoni niso prišli, tako da imamo še en huge špil pred nami. Potem so pa še kakšni ne tako izpostavljeni, a mogoče biserčki: It's a Wonderful World, Chibi Robo, ASH, Etrian Odyssey, Rune Factory .. itd. Quote Link to comment
bz0 Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Em, glede AA nekako dvomim, da se zganja norija, ker gre pomoje za bolj nišo kot kaj drugega. Drugače pa: na DS ne prihaja noben udarni naslov? Halooo, Dragon Quest 9? :rockbrow: Final Fantasy IV? Crystal Chronicles? Zelda? Ninja Gaiden? Že samo vsak od teh špilov je splošno gledano precej bolj udaren kot AA. Pa k nam še Pokemoni niso prišli, tako da imamo še en huge špil pred nami. Potem so pa še kakšni ne tako izpostavljeni, a mogoče biserčki: It's a Wonderful World, Chibi Robo, ASH, Etrian Odyssey, Rune Factory .. itd. Se strinjam z naštetimi, le DQ in FFIV me nista prepričala. Prvi je na začetku zgledal povsem obetaven in korak naprej od VIII, potem pa so se začeli Japonci pritoževat, da to sploh ni več DQ, bla, bla, tako da se bojim, da bo to zopet 15 let star špil odet v luštno preobleko. Za FFIV pa je zgodba podobna, saj naj bi bil občutek pri igranju špila po besedah vodje ekipe tak, kot ko srečaš prijatelico iz otroških let, taka je kot takrat, le lepša. Upam, da bodo spremenili še kaj več kot le podobo in nekaj dialogov. Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 19, 2007 admins Share Posted June 19, 2007 Ah, sej kakšna bosta kot špila nimam pojma, govorim bolj o 'hypeu' teh naslovov in o njuni pričakovani prodaji - ki bo, vsaj za DQ, definitivno astronomska. Quote Link to comment
MaHe Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Vsi, po tvojem mnenju, udarni naslovi, ki prihajajo so sami RPGji, ki mene na moč dolgočasijo. Ampak to sploh ni pomembno. Spomnim se obdobja izpred leta, ko smo se slinili nad prihajajočimi Nintendo špili (Animal Crossing, Mario Kart DS, Hotel Dusk: Room 215, Pokemon: Pearl & Diamond ...). To je zgolj moje mnenje, ampak sam imam občutek, da je norije veliko manj. Ne vem. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
SlashSpeed Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 to je res, ampak nikoli ne veš, mogoče bo ven prišel kakšen udaren naslov npr. SSB in bo zopet norija! lp, DSmadfan Quote Link to comment
Dusky Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Zanimivo ... mogoc ga bojo na tem E3-ju ali pa na drugem ... mogoce celo na E4-all Quote Link to comment
Recommended Posts