Skoči na vsebino

Sleeping Dogs (Definitive Edition)


Priporočene objave

Še eni GTA psi, očitno so letos na E3 popularni eni so zaspani drugi pa čuvaji :?

Prikolica

>http://www.youtube.com/watch?v=QWvxJGZYdH8

Gameplay

>http://www.youtube.com/watch?v=xpuf2jkznN8

Speči niso tako zaspani kot čuječi, nimajo hi-tech opreme zato so pa polni akcije!!! Hell yeah! :kratos:

Aja pa na voljo še letos :D

BessieSABU.png

Link to comment
  • Pred 2 meseci ...
  • 3 tednov kasneje...

jo igram od sobote in mi je bolj všeč kot GTA4. pretepi so zanimivi in vožnja z avtomobili/motorji lažja. način nadgrajevanja karatkerja je dobr zasnovana.

mislim tudi, da ni toliko nemogočih ach. kot jih ima GTA4 oz. ponavadi rockstar.

pa všeč mi je to, da se dogaja v Hong Kongu. sem že neakj časa čakala, kdaj se bo katera od takšnih iger dogajala v aziji :D

mistress3riple.png

Link to comment

Ni slabo, ampak GTA is King :)...Tu mi je všeč fightanje in vožnja z avtom je ok, misije so tudi raznovrstne in sprememba lokacije je tudi dobrodošla...Vožnja z motorjem in čolnom je za en drek, tiste misije za drug bust so vse iste, pretepi 10 barab, hack camera, go home watch tv repeat 50x...Moti me malo kamera ko imaš v roki pištolo, naenkrat dobiš nova stanovanja, se mi je zgodilo da sem naredil misijo in se zbudil na drugi strani mesta oz. v drugi postelji itd. Igram PC verzijo in od začetka so že gamebreaking bugs, lockpicking ni delal in nisi mogel nadaljevat misije, freeze med loading screenon ali med igro, video card driver has stopped responding itd...Ampak počasi prihajajo patchi...Achievements? No one cares...Karaoke ftw :D

xXTrustN1Xx.png

Link to comment

no ja...če smo že glih odkriti, se skoraj v vseh igrah nekaj ponavlja.

to glede stanovanja imaš pa prav. jaz sem se tudi po eni misiji kar naenkrat znašla v novem stanovanju. zablokirala mi je pa trenotno samo enkrat in upam, da tako tudi ostane.

nisem ach. whore ampak, če je le mogoče jih probam narediti, tako da tisti nemogoči v gta4 me res motijo.

mistress3riple.png

Link to comment
  • N7
ozi, saj v bistvu se tudi vse pri ME ponavlja. poglej stranske misije. vse je isto. če posebi pri ME1. greš na planet, pobiješ vse, greš nazaj.

meni je pač ta igra boljša od GTA4

totalno res. ampak do me mam pač afiniteto. gta sem prerastu s srednjo šolo se mi zdi. bi probu spet tegale pa vprašanje, če ma smisel glede na pomanjkanje časa. se nekej s skyrimom spogledujem pa me bessijeve urne postavke okol tega špila skos nazaj vlečejo...

:o

ozi_SLO.png

Link to comment

Ma ni slaba igra ravno nasprotno, mogoče sem malo pretiraval z slabimi stvarmi jih je dosti manj kot dobrih, pri takšni igri če nisi prepričan glede nakupa se mogoče splača počakat da cena pade na 20-30€ novo ali rabljeno kupiš...GTA proti ostalim klonom primerjat nima smisla...Blizu pride samo prva MAFIA...Samo tale fighting pri SD pa je res zakon počutiš se ko neki Jet-Li ali Jackie Chan :)...Malo počakam da prije kakšen novi patch da lahko igram več kot uro preden zašteka...

xXTrustN1Xx.png

Link to comment
  • 3 tednov kasneje...

končala igro. zgodba je bila do konca napeta in zanimiva, čeprav sem proti koncu že nekako čutila na vodi, kakšen bo konec. mogoče zato, ker gledam preveč takšnih filmov :lol. nekateri races so bili peace of cake, drugi malo težji, vendar še zmeraj lahko za zmagat.

nadgrajevanje mi je bilo res všeč. na koncu si res en ornk kung fu karakter.

ach. so zelo easy za naredit.

mogoče edino tisti lvl10 za triado je težje, samo če že na začetku kupiš pravo obleko in imaš bonus lvl 15%, potem ni težko. še tiste silver/gold medalje so lahke.

še collectables so easy, sploh če greš malo na zmenke in dobiš potem vse prikazane na mapi.

uh, pa glasba v avtomobilih/motorjih je fajn. ok občasno te katera postaja malo ob živce spravi (če je preveč razbijaška), tako da jaz sem jo zelo hitro spremenila na klasiko. enkrat sem se zalotila, da sploh ne igram, ampak samo sedim v avtu in poslušam glasbo :D

v bistvu ne vem, če najdem kakšno slabo izkušnjo s to igro. ja, v bistvu jo. jaz imam 2 konzoli (pri sebi doma in pri starših-jaz temu rečem vikend) in pri tje igri je tako, da če kupiš dlc na eni konzoli, tega dlc-ja ne vidiš na drugi, pa čeprav ga ponovno dl-daš. no ja, pa to ni takšna stvar, zaradi katere ne bi igral te igre.

mistress3riple.png

Link to comment
  • Pred 4 meseci ...
  • 1 year later...
  • Pred 1 mesecem ...

Ce bojo takole re-boote starih spilov delal na xone in ps4 jaz se dolgo ne bom kupil next gen konzol ..ker tole je pa ze malo smesno.

na games with gold smo za forever dobil sleeping dogs zastonj , kle bo pa cena 60e zihr ...da ne govorimo da games with gold na xone delajo na princip k ga je mel sony na psnplus ..se pravi ko ne placujes ne mors spilat...z tole generacijo ga kr kronajo posteno

Link to comment
  • vrhovni

Če si jo že igral, je smiselno godrnjanje, sicer pa ne.

Igra je po ocenah sodeč dobra. Sam je še nisem igral, ker sem zamudil takratni PS+, tako da se nad tem ponovnem izidu ne morem pritoževati.

Se pa strinjam da za remake nikakor ne sme biti polna cena. Eno je ko igro delaš iz nule, drugo pa ko jo samo predelaš.

Kar se tiče GwG "rentanja" iger na XO, je pa verjetno razlog ta, da so hoteli postati konkurenčni PS+ ponudbi. S talanjem iger bi konkurenčnost verjetno veliko težje dosegli (primerjaj PS3 in X360 preteklo ponudbo in ti bo vse jasno).

Kakorkoli, obstoj igre je uraden. Square Enix je potrdil igro:

We're giving old and new fans a lot reasons to pick up the game, as we've gone beyond just increasing resolution and running at 1080p. We listened to the fans: we tuned gameplay, we added to the ambiance of Hong Kong, increased audio fidelity and pushed the visuals further than we could on the previous generation of consoles.

>http://youtu.be/7c3ppv_pVMw

Na voljo bo za PC, XO in PS4 in sicer 10. oktobra.

post-803-144771059424_thumb.jpg

post-803-144771059385_thumb.jpg

post-803-144771059405_thumb.jpg

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...
  • 2 tednov kasneje...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.