dangun Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Imam problem z s TVjem in sicer zvoka ni. Pregledal sem vse nastavitve, vse je nastavljeno kot piše v priročniku a zvoka vseeno ni! Drugače pa vse dela normalno... help? Lp Quote Link to comment
dangun Posted June 21, 2007 Author Share Posted June 21, 2007 Ja dans kupljen. DVDje mi normalno predvaja z zvokom, problem pa je da ni zvoka pri TV signalu. Poleg tega mam probleme s programi (najde mi jih 17 od 44)... Quote Link to comment
DrMiha Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 čak mal, maš istočasno priklopljen tudi DVD predvajalnik? Hja, potem dobro poglej priročnik in pravilno poveži zadevi - jst sem na namreč imel enake probleme ko sem nastavljal Bravio, ampak sem pol pogledal tisti priročnik in povezal tako, kot je bilo narisano. Quote Link to comment
dangun Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 OK rešitev sem že našel in sicer problem je bil v tem da v meniju analogue set-up...manual programme preset ni bilo nekaj vključeno in ni bilo zvoka! Problem je pa tudi v tem da na navadnem TVju imam normalno 44 programov, na tem lcdju pa samo 17... weird Quote Link to comment
SolidG Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Sigurno so vsi. Spet so verjetno krive nastavitve. Vem, kako se počutiš, samo igračakanje z njimi je neizbežno opravilo. Quote Link to comment
Recommended Posts