nintendek Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 ja Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
-shiden- Posted June 23, 2007 Author Share Posted June 23, 2007 Ok, a lahko malo opišeš kako to lahko naredim? Quote Link to comment
kratos... Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 a ni neki se govorilo da wii unicuje kristale ( v lcd monitorju) vsaj jst sm slisou od velik ljudi ... Quote Link to comment
Link Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 a ni neki se govorilo da wii unicuje kristale ( v lcd monitorju) vsaj jst sm slisou od velik ljudi ... Quote Link to comment
-shiden- Posted June 26, 2007 Author Share Posted June 26, 2007 Kakšen kabl pa morem kupit, da to naredim? Quote Link to comment
Gredinus Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Ni point v kablu ampak v monitorju. Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 26, 2007 admins Share Posted June 26, 2007 Point je lahko ravno tako v kablu, kot v monitorju. Obstajajo LCD monitorji s klasičnimi TV priključki - glede na tvoje vprašanje bi sklepal, da ti nimaš takšnega. Na normalne LCD monitorje se da Wiija priključiti z VGA boxom, neko vmesno kištico med Wiijem in monitorjem, ki video signal pretvori in preusmeri na tipičen monitor izhod. O tem smo nekaj malega debatirali že tule. Quote Link to comment
Wonderboy Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Čisto mimogrede sem našel eno rešitev, ki pa to tudi ni. :/ Ko bi le tale kabel obstajal za PAL verzije Wiijev. http://www.vdigi.com/index.php?page=sho ... &Itemid=26 Quote Link to comment
ManInBlack Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Fizično bi pasal v PAL Wiije, ne? Kje potem tiči problem? Saj je VGA izhod enak za vse monitorje, Wii priklop pa tudi... Je pa kabel res špica! Quote Link to comment
admins Anduril Posted August 21, 2007 admins Share Posted August 21, 2007 Ja, ta kabel so par dni nazaj promovirali na NeoGAFu, sem še razmišljal, če bi tu kaj napisal o njem .. samo dokler ne bo PAL verzije, nima smisla. Drugače so baje izvrstni kabli te firme, vsi jih samo hvalijo. ManInBlack: bohsigavedi, mogoče enostavno ne prebavlja ravno PAL signala, glede na to, da dela z obema NTSC formatoma. Škoda, vsekakor. Naj kdo maila in vpraša, če planirajo tudi PAL verzijo. Quote Link to comment
ManInBlack Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Tega pa še res nisem slišal, da bi bil vga kabel "regijsko razdeljen"... Wonderboy bo že vedel Quote Link to comment
Wonderboy Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Heh nimam pojma, samo predvideval sem, glede na to da ne piše PAL nikjer. Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 5, 2008 admins Share Posted October 5, 2008 Stickyjal tale topic, ker je precej uporabna in dostikrat vprašana tema. Bumpam pa zato, ker sem si včeraj naročil VDigijev kabel, ki je bil omenjen par postov nižje, saj sedaj piše, da podpira tudi PAL konzole. Naj bi trajalo kar enih 14 dni, preden prispe, bom pa potem malce poročal, kako se obnese. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Stickyjal tale topic, ker je precej uporabna in dostikrat vprašana tema. Bumpam pa zato, ker sem si včeraj naročil VDigijev kabel, ki je bil omenjen par postov nižje, saj sedaj piše, da podpira tudi PAL konzole. Naj bi trajalo kar enih 14 dni, preden prispe, bom pa potem malce poročal, kako se obnese. Poročaj podrobno, saj mene tudi zelo zanima Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 So Anduril...je kaj novega glede tistega kabla? Minilo je 14 dni Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 19, 2008 admins Share Posted October 19, 2008 Ja .. dobil sem ga včeraj. Sprobal na treh monitorjih, na nobenem ne dela nič, kar me malce čudi - in me je včeraj spravilo v precej slabo voljo. Načeloma naj bi imel kabel (kar sem, seveda, izvedel šele potem, ko sem ga že imel, doh) precejšnje probleme s Samsungovimi monitorji, monitor zaradi katerega sem si kabel omislil, je pa valda Samsung 2493HM. Ampak ker ne dela (no, vsaj VGA vhod, zelena komponentna činča, s katero nastaviš 480p na Wiiju, dela) niti na dveh drugih monitorjih, malce sumim, da je mogoče zjeban cel kabel. Če bom imel voljo, bom danes sprobal še na kakšnem monitorju, samo se ne nadejam ravno razveseljivih rezultatov .. Če ne bo delalo nikjer, jim bom mailal, da očitno ne dela. Baje traja par tednov, da ti sporočijo, da jim ga pošlji nazaj, potem pa pošljejo zamenjavo. Whoooo! :uke: Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Uff, vso srečo in upajmo, da bo delal. :thumbup: Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 25, 2008 admins Share Posted October 25, 2008 No, ni delalo, tudi z drugimi monitorji ne. Sem mailal na VDigi, povedal za kaj se gre in čez tri dni dobil odgovor, da bi moralo delati in da je možno, da je s kablom kaj narobe. Zraven so pripopali naslov, kam naj ga pošljem nazaj, da mi pesnejo zamenjavo, kar sem včeraj tudi naredil (in h skupnemu računu za kabel dodal še skoraj 10€ za poštnino v Hong Kong :bleh:). Verjetno čez ene 14 dni dobim zamenjavo, pa bom potem videl, a stvar res ne dela ali sem imel res samo blentavo nesrečo .. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Upam, da bo delalo. Bi mi prav prišlo kaj takega, saj Wii laufam na 19" LCD televizorju kar je kar malce majhno in te bolijo oči po kakem enournem igranju, medtem ko mam za računalnik 22"(bi priklopil gor tudi Wii). Zdaj pa spet čakat...ni kej :bleh: Quote Link to comment
SlashSpeed Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Anduril zdaj je minilo že kar nekaj časa, je delovalo oz. si sploh že dobil? Quote Link to comment
_tweety Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Še niso nazaj poslali kabla. Upam (upava), da bo čimprej in da bo stvar potem delovala :crossfingers: Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
SlashSpeed Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Jaz tudi, ker če bo delal bom kupil tudi jaz. :crossfingers: Quote Link to comment
_tweety Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Prišel kabel in dela! Wooohoo! Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
SlashSpeed Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Res? Zakon! Mi daš lahko prosim link do tega izdelka? Edit: Pardon, v prvem postu je link Quote Link to comment
Recommended Posts