admins Anduril Posted March 23, 2006 admins Share Posted March 23, 2006 a.k.a. Celda goes DS Slike Video Uradni GDC '06 trailer [wmv]: 320x240, 640x480 Posnetek predstavitve z GDC '06: Kaj vemo? - uporaba stylusa za reševanje ugank - uporaba stylusa za met bumeranga - možnost pisanja po karti (!!!) - furanje z ladjico, očitno povsem drugačen sistem kot v WW Kaj slutimo? - uporaba stylusa za vodenje Linka Quote Link to comment
samus987 Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 hoho. zadeva pa izgleda tule dokaj zanimivo =) že enkrat pej sem nekje prebral da naj bi ta zelda imela največ ugank in seveda bodo tudi bolj zanimive Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Ok, nocem spamat, ampak tol eje zame totalno Se mi pocasi kar sladko fučka za metroid ob pogledu na tole zeldo. Quote Digitalni šepet Link to comment
Guest Tisti Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Filmček http://users.pandora.be/teh_raf3/newzelda.mov Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 IGN ima polno slikic, cekirajte. Quote Digitalni šepet Link to comment
Gandalf Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Hudo tole! Nekako se ne more odločit če bi blo 3d al 2d. HOOOOČEM! :bowdown: Quote Link to comment
admins Anduril Posted March 24, 2006 Author admins Share Posted March 24, 2006 God damn, kaj men dela glasba iz Zelde. Že celo jutro si vrtim ta komad iz trailerja - LttP nostalgija > *. Pa ja, hm, glede na trailer se pojavljajo ugibanja (in pomoje precej utemeljena), da se Linka kontrolira izključno preko stylusa. Če čekirate dele, ko se premika, vedno pred njim, v smeri kamor gre, šiba Navi in folk sklepa, da Navi predstavlja točko, kjer drgneš stylusa. Klik na nasprotnike za napad, narisan krog okrog Linka za whirl-attack, itd. Edit: v čast (od včeraj naprej) mojemu najbolj pričakovanemu DS špilu sem uredil prvi post, ki bo sedaj infocenter za vse o Phantom Hourglass. Za vse take nostalgike kot sem jaz, pa - originalni Link to the Past Dark World theme. Wooohooooooo! Quote Link to comment
SolidG Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Prav prijetno presenečenje. IMO je Nintendo ubral pravo pot, ko je izbral naspidiran 2D način in okolje iz WW. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Nedvomno je cell shading pisan DSu na kozo. Zal ali pa na sreco bo tokrat prevozno sredstvo drugacno. Me pa zanima, ce so razmisljali o jadralnem colnu, kot v wind wakerju - vrtoglavica delux od pihanja v mikrofon bi bila neizogibna. Verjetno je DS pisan Zeldi na kozo. Od risanja do pihanja, morda celo zvizganja, vse to se da fino v Zeldi uporabit. Quote Digitalni šepet Link to comment
GBwallace Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 bolj k gledam, manj dvomov mam v to igro Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
admins Anduril Posted June 2, 2006 Author admins Share Posted June 2, 2006 V tejle novici na prvi strani se nahaja posnetek celotnega E3 demota The Phantom Hourglass in sicer v kar 190 mb velikem fajlu. Hooočeeeeem. Aja, če še kdo ne ve - ja, poslovite se od tradicionalnega upravljanja z Linkom, vse v špilu se bo kontrolirali izključno s stylusom. Good thing, bad thing? Bomo videli, trenutno so izjave večine folka, ki so TPH na E3ju špilali, več ali manj samo pozitivne. Quote Link to comment
MaHe Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Hmm, morda pa je to le v demo verziji ... *jalovo upanje* Upam, da se bo sistem izkazal, ker sem sicer oboževal D-PAD + AB kombinacijo na Game Boyu Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
RIDDICK Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 No igra zgleda res AMAZING :amazed: . Sem pa zasledil na Gamespot da piše da igro lahko igra 1-2 igralca. Torej zanima me kako bo to šlo, če sploh kdo ve kaj o tem. Sem rekel da pomojem bo kaki Co-oP. No kaj bo ? Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 4, 2006 Author admins Share Posted July 4, 2006 Ne, versus mode bo. Eden bo po temnici vodil Linka, nasprotnik pa bo kontroliral tri viteze, ki bodo Linka ganjali naokrog in ga poizkušali ujeti. Nekje na netu so že posnetki multiplayerja .. Quote Link to comment
Davodax Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 groovy. preganjaš linka. Sliši se ne ravno kot "mega" ampak, treba je počakat in videli bomo a kdo ve kdaj izide igra Quote Link to comment
RIDDICK Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Izzid je za USA predviden Q4 2006, za druge izzide Evropskega in Đepanskega pa še ni znano. Sam računam na kak oktober, oz. kdaj pač izzide Wiiiiiiiiiiiiiiiii. Saj če PH spustijo v trgovine istega dneva kot Wii, bo to pomoje ena najhujših prodaj, saj igra veliko obeta, prav tako pa Wii. Če ne bo oktobra pa jaz računam zadnje na november, sicer mi ej malo vseeno kdaj pride, ker bi rad dobro igro. 13 minut slinjenja ?? Šure zakaj pa ne če gre za Zeldo: http://video.google.com/videoplay?docid ... +hourglass Quote Link to comment
kilzorz Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 A ni Link(main char) ze odrasel O.o Quote Link to comment
GBwallace Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 to ni isti link, vsakič se rodi nov Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
AndY1 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Phantom Hourglass je nadaljevanje Wind Wakerja :ihih: Quote Link to comment
GBwallace Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 ja no, maš prov... sam link še vseen ni odrasel Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
lukidd Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 zaradi takih špilov šparam za DSL (ja vem, spam pa kaj) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
RIDDICK Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Zgodba: Igra se začne nekaj mesecev v igri po končanem Wind Wakerju. Link, Tetra in njuni pirati se potikajo po oceanu, da bi našli nov dom. Nakar se znajdejo v megli in zagledajo staro uničeno ladjo. Tetra jo gre raziskat in se izgubi, na pomoč je hotel priti Link vendar pade v ocean in izgubi zavest. Linka prebudi Fairy-jin glas na obali neznanega otoka. Tako se Link s pomočjo Fairy odpravi na iskanje za Tetro in za "zemljo" kateri pripadajo. Fairy = Crosshair ? Točno fairy bo kazala pot ki jo bomo z stylusom določili Linku...Torej fairy potuje za stylusom . 3 novosti: - Na zgornjem ekranu bo zemljevid ki ga lahko daš na spodnji ekran da z stylusom kaj označiš napišeš itd. -Pri bitki z šefi bosta prikazovala dogajanje oba ekrana DS-a. -Uporabljali bomo tudi mikrofon. Multiplayer: -Vitezi se imenujejo STALKERJI -Igrale se bodo 3 runde v dveh potezah ( prvič si "ti" LINK drugič si pa STALKER). - Vsaka "bitka" se konča ko je LINK ujet ali pa je na prostosti 120sec ( 2 minuti). In to je vse... ta igra bo še nora... Quote Link to comment
RIDDICK Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Tukaj: http://shop.gameplay.co.uk/webstore/pro ... _hourglass Piše da izzide Phantom Hourglass čez 80 dni, je to res ? da si tako hitro lahko obetamo že novo Zeldo za DS ? Sam sem jo pričakoval kakega avgusta letos... ______________________________ Na Gamespotu piše: Release Date: Q2 2007 ______________________________ Na Wikipedi-ji piše: USA release: October 15, 2007 JAP release: Q1/Q2 2007 ______________________________ Na IGN piše: Europe: December 31, 2007 ______________________________ Torej komu zdaj verjet ? Upam da imajo na gameplay-u prav....vendar potem bi pomojem že se širile kake nove novice, slike, videji itd.... Če ma IGN prav potem pa pač ne bo Zelde do 31 DEC 2007 :crybaby: :crybaby: :crybaby: :uke: Quote Link to comment
Link Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 To niso pravi datumi (gameplay). Za večino iger imajo nastavljen enotni datum, čeprav takrat ne bodo izšle. Pač, bodo spremenili, ko bo uradno znan datum izida. Quote Link to comment
admins Anduril Posted April 11, 2007 Author admins Share Posted April 11, 2007 Več kot eno leto po originalnem postu, se je Nintendo danes izjasnil, da Phantom Hourglass na japonskem izide že čez dobra dva meseca, 23. junija! :amazed: Quote Link to comment
Recommended Posts