Jump to content

Another Newbie.

matejd7

Recommended Posts

Pozdravljeni!

Ker imam poln [vnesi poljubno besedo) nenehnega nadgrajevanja pc-ja in metanja denarja vstran sem se odlocil da si ubodem XBOX360 in bo mir pri hiši. Zanima me torej če mi priporočate na kakšne posebnosti naj pazim pri nakupu le tega, kajti najverjetneje bom v ponedeljek kar skočil v toys'r'us po

premium paket z PGR 3, ubodel pa si bi še eno igro za zraven, razmišljam o Gears of War, je v verziji ki jo kupiš v AT vključen tudi angleški jezik/zvok? Zanima me še kje pri nas kupujete nove igre ali se ji bolj splača kupovati online ali kje v tujini? Kako je z pogoni, nekje sem zasledil da so Samsungovi najbolj kvalitetni, morda kdo ve katere pogone imajo verzije ki ji prodajajo v Avstriji? Z raznimi fw se najbrž ni dobro igrat če želim igrati online in če želim da mi konzola dolgo služi bp?

Hvala zaenkrat in lep pozdrav!

matejd7.png

glej, da bo premium in ne core, na škatli je luknja kjer lahko not pokukakaš kdaj je bila konzola narejena, iger v sloveniji ne kupujemo, ker so predrage. izbire pa tudi ni kaj, hodi se k sosedom ali kupuje online, GoW nas je več kupilo v avstriji in je v angleščini, čeprav je škatla v nemščini.

za pogon ne boš mogo pogledat tam, kar je je.

Tudi sam sem imel težavo takoj po nakupo 360ice. Na moje veliko presenečenje je zadeva drug dan delovala in še tako naprej cca. 3mesece, toliko časa namreč posedujem konzolo, niti enkrat v tem času se ni čudno obnašala, sicer je pa v Avstriji 2leti garancije, tako da me ne skrbi preveč. Je pa res, da je to zelo velik grenak priokus, ko vendarle zbereš denar, se odpelješ v tujino, prideš domov pa ne dela (takoj)...

Ok imam novega. Grem priklopit, držite pesti. :D

to pa je res beda,da dobiš novega iz škatle s prelepimi 3-mi rdečimi lučkami

kdaj bo MS to končno porihtal?????????

najrajši bi šou tja pa vsem po vrsti dal en roundhouse kick, Chuck Norris style :D :ninja:

Mlaky+SLO.png

NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne

zdej mam pa res dvom kaj naj kupm , xbox 360 ali playstation 3 :headscratch:

sem vidu 1 video v katerem je fulllll ljudi melo xbox 360 ampak se jim je unicil (nek krog al kaj prstan al neki podobnga) in je v video tocno povedalo ko ti zasvetijo 3 rdece lucke je s tvojo konzolo fertik niti popravt se je ne da , zato bi vas uprasal kdo od vas je ze imel kaksne probleme zarad katerih je popizdil ? aja pa kaj je vzrok da se konzola pokvari ??? zato ker ce se mi konzola pokvari mi jo mislite da zamenjajo v trgovini playgame (saj bi uprasal policaja sam kaj ko ga na msn-ju ze ni 3 dni) ??? ce zamenjajo , konzolo kupim ce jo ne bom pa se pac mal prsparov pa playstation 3 kupu edino kar me ovira pri nakupu playstation 3 je grafika , ker ful ljudi prav da je slabs grafika na ps3-ju ...

Ja, odstotek pokvarjenih 360 je kar velik. Tudi v slo je, kljub majhni bazi uporabnikov bilo že veliko crknjenih 360. Čeprav naj bi novejše konzole bile boljše. Vzrok pokvarljivost pa je zelo slaba "made in China matična plošča."

Če si želiš konzolo izkljućno za igranje, potem brezpogojno kupi Xbox 360. V leto in pol je nabral lepo število solidnih in odličnih iger. PS3 pa je komaj v zagonu in trenutno ne blesti(ajde, R:FOM in MotorStorm sta solidna), ker razvijalci še niso naštudirali konzole(isto je bilo s PS2, na začetku grde in sprane igre z nizkim frameratom, na koncu mojstrovine ala FF12, GoW2, MGS3) Je pa PS3 odlični multimedijski predvajalnik, pa Linuxe lahko daš gor, kar močno zviša uporabnost konzole.