matejd7 Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Pozdravljeni! Ker imam poln [vnesi poljubno besedo) nenehnega nadgrajevanja pc-ja in metanja denarja vstran sem se odlocil da si ubodem XBOX360 in bo mir pri hiši. Zanima me torej če mi priporočate na kakšne posebnosti naj pazim pri nakupu le tega, kajti najverjetneje bom v ponedeljek kar skočil v toys'r'us po premium paket z PGR 3, ubodel pa si bi še eno igro za zraven, razmišljam o Gears of War, je v verziji ki jo kupiš v AT vključen tudi angleški jezik/zvok? Zanima me še kje pri nas kupujete nove igre ali se ji bolj splača kupovati online ali kje v tujini? Kako je z pogoni, nekje sem zasledil da so Samsungovi najbolj kvalitetni, morda kdo ve katere pogone imajo verzije ki ji prodajajo v Avstriji? Z raznimi fw se najbrž ni dobro igrat če želim igrati online in če želim da mi konzola dolgo služi bp? Hvala zaenkrat in lep pozdrav! Quote Link to comment
whothafunk Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 glej, da bo premium in ne core, na škatli je luknja kjer lahko not pokukakaš kdaj je bila konzola narejena, iger v sloveniji ne kupujemo, ker so predrage. izbire pa tudi ni kaj, hodi se k sosedom ali kupuje online, GoW nas je več kupilo v avstriji in je v angleščini, čeprav je škatla v nemščini. za pogon ne boš mogo pogledat tam, kar je je. Quote Link to comment
SolidG Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 V avstrijskih trgovinah Toy'r'us imajo kar nekaj zanimivih paketov. Vredno premisleka. LINK Quote Link to comment
matejd7 Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 A to so vsi paketi ki so na voljo? Ker tukaj na tem forumu je nekdo napisal da je dobil v toys'r'us za 370eur. premiuma z pgr 3 & kameotom. Quote Link to comment
matejd7 Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Iz katerih web shopov pa ponavnadi naročate igre? Hvala. Komaj čakam jutri da letim v toys'r'us. Quote Link to comment
Rebo Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Jaz sem kupil v Toys'r'us premium+kameo+pgr3+3mesce livea. Sicer to ne piše na netu, imajo pa tam na polici napisamo ponudbo. Je pa zelo komplicirala glede tega, po moje še sama ni vedla kaj sploh prodajajo. Tak da je očitno treba malo povprašat, pa se "norega" narest, pa bo Samo v toys'r'us je cena 370, drugje v Grazu ga za tako ceno nisem zasledil. Quote http://profile.mygamercard.net/Rebo86 Link to comment
matejd7 Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Kaj pa ma za komplicirat, a ni to v takšnih paketih kot so slike na njihovi strani? Sprašujem zato ker je poznavanje mojega nemškega jezika na nuli in se v at težko kaj zmenim, angleško pa nikjer ne znajo ali nočejo govoriti. Quote Link to comment
SolidG Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Iz katerih web shopov pa ponavnadi naročate igre? http://www.gameplay.com/ http://sendit.com/ Mogoče bi bilo dobor, da vzameš s sabo natisnjeno njihovo ponudbo iz spletne strani. Nato pa samo pokažeš na željeno. Quote Link to comment
Rebo Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Tam je ful glupo. Iz police vzameš samo listek na katerem piše kaj pač kupiš- al samo 360-ko, ali oni Bundle. S tem greš do blagajne, kjer plačaš. Potem pa greš do šaltera Warenausgabe, kjer ti da ločeno konzolo in pač igre iz druge škatle Saj bo šlo... Quote http://profile.mygamercard.net/Rebo86 Link to comment
kratos... Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 kje bi se men najbol splacalo kupit xbox premium ? razen v kaksnih avstrijskih trgovinah ... Quote Link to comment
matejd7 Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Toys'rus je v tistem predelu zraven Ikeje v Grazu, imam prav? Quote Link to comment
Rebo Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Jap. Od Seiersberga 2 minuti, pa greš v rondoju dol na prvi izhod (desno) menda je Graz West. Pol pa maš tam Interspar (v katerem je tudi Cosmos) zraven pa toys'r'us. Quote http://profile.mygamercard.net/Rebo86 Link to comment
matejd7 Posted June 25, 2007 Author Share Posted June 25, 2007 Mater nimam sreče. Igram PGR 5 minut nakar se mi naenkrat izklopi in sedaj mi okoli power gumba utripajo 3 rdeče lučke. Damn. Kaj mi je za storiti, mislite da mi bojo menjali konzolo v toys rus glede na to da sem jo kupil 1 urco nazaj? Quote Link to comment
TriGGer Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Morejo menjat. Meni so jo. sicer ne v TrU, ampak v Mediamarktu, sam po moje nebi smeli delat razlik Quote Link to comment
matejd7 Posted June 25, 2007 Author Share Posted June 25, 2007 Vbistvu zgleda da je problem v napajalcu, sedaj sem spet igral cca. 10 min in se mi je ponovno izklopil. Sedaj pa se na napajalcu sploh ne prižge zelena luč ki bi se morala. Any ideas? Quote Link to comment
Novinec Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 mogoče kaj ni vklopljeno...so se meni danes tudi pokazale 3 lučke...pa sem opazil da je bil napajalnik slabo priklopljen Quote kot bi rekla prof. za nem.: "ne to ni bezahlen, ampak bo popravni (izpit)" Link to comment
matejd7 Posted June 25, 2007 Author Share Posted June 25, 2007 Sem že parkrat razstavil in sestavil pa ni delalo, sedaj pa se je spet čudežno vklopil. Bomo vidli kako dolgo bo vzdržal vklopljen. Quote Link to comment
mzidy Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Tudi sam sem imel težavo takoj po nakupo 360ice. Na moje veliko presenečenje je zadeva drug dan delovala in še tako naprej cca. 3mesece, toliko časa namreč posedujem konzolo, niti enkrat v tem času se ni čudno obnašala, sicer je pa v Avstriji 2leti garancije, tako da me ne skrbi preveč. Je pa res, da je to zelo velik grenak priokus, ko vendarle zbereš denar, se odpelješ v tujino, prideš domov pa ne dela (takoj)... Quote http://img58.imageshack.us/img58/8412/x ... meraa6.png Link to comment
kratos... Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 odlocu sm se da bom kupu xbox 360-tko pr Policaju , k je cist bliz doma 5 minut stran in ce se mi kej pokvari ga dam pa itk popravt seveda premium verzijo Quote Link to comment
matejd7 Posted June 25, 2007 Author Share Posted June 25, 2007 Ok imam novega. Grem priklopit, držite pesti. Quote Link to comment
mlaky Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Ok imam novega. Grem priklopit, držite pesti. to pa je res beda,da dobiš novega iz škatle s prelepimi 3-mi rdečimi lučkami kdaj bo MS to končno porihtal????????? najrajši bi šou tja pa vsem po vrsti dal en roundhouse kick, Chuck Norris style :ninja: Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
matejd7 Posted June 25, 2007 Author Share Posted June 25, 2007 Ok zaenkrat po pol ure nabijanja PGR stvar dela, se pa tako konzola kot napajalnik zelo segrejeta, to bi naj bilo normalno, ali? LP Quote Link to comment
mzidy Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Normalno. Quote http://img58.imageshack.us/img58/8412/x ... meraa6.png Link to comment
kratos... Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 zdej mam pa res dvom kaj naj kupm , xbox 360 ali playstation 3 sem vidu 1 video v katerem je fulllll ljudi melo xbox 360 ampak se jim je unicil (nek krog al kaj prstan al neki podobnga) in je v video tocno povedalo ko ti zasvetijo 3 rdece lucke je s tvojo konzolo fertik niti popravt se je ne da , zato bi vas uprasal kdo od vas je ze imel kaksne probleme zarad katerih je popizdil ? aja pa kaj je vzrok da se konzola pokvari ??? zato ker ce se mi konzola pokvari mi jo mislite da zamenjajo v trgovini playgame (saj bi uprasal policaja sam kaj ko ga na msn-ju ze ni 3 dni) ??? ce zamenjajo , konzolo kupim ce jo ne bom pa se pac mal prsparov pa playstation 3 kupu edino kar me ovira pri nakupu playstation 3 je grafika , ker ful ljudi prav da je slabs grafika na ps3-ju ... Quote Link to comment
Hazer Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Ja, odstotek pokvarjenih 360 je kar velik. Tudi v slo je, kljub majhni bazi uporabnikov bilo že veliko crknjenih 360. Čeprav naj bi novejše konzole bile boljše. Vzrok pokvarljivost pa je zelo slaba "made in China matična plošča." Če si želiš konzolo izkljućno za igranje, potem brezpogojno kupi Xbox 360. V leto in pol je nabral lepo število solidnih in odličnih iger. PS3 pa je komaj v zagonu in trenutno ne blesti(ajde, R:FOM in MotorStorm sta solidna), ker razvijalci še niso naštudirali konzole(isto je bilo s PS2, na začetku grde in sprane igre z nizkim frameratom, na koncu mojstrovine ala FF12, GoW2, MGS3) Je pa PS3 odlični multimedijski predvajalnik, pa Linuxe lahko daš gor, kar močno zviša uporabnost konzole. Quote Link to comment
Recommended Posts