Jump to content

[GC] gc yostik


power

Recommended Posts

PS: niso igrice ali igrce ampak kar lepo igre. tudi filmi so filmi in ne filmčki

Bah, kaj so eni tako občutljivi na te zadeve?

Jaz bom zdaj v kratkem zagonil več kot 2000 EUR samo zato, da bom lahko igral Ninja Gaiden Sigmo, pa me to še vedno ne odvrne od tega, da ne bi zadevi rekel igrica. To so res najlepše igrice, ko ti eni zombiji/demoni/karkoli nagajajo, ti jim pa potem glavice in udote sekaš. Glavno, da se imajo vsi fino. Sicer imam pa jaz že od vsega začetka v svojem Počutju napisano: "Rad igram lepe igrice", pa to nikogar ne moti.

Jaz si pač pod pojmom igrica/igra predstavljam bolj to, kakšen je tvoj odnos do določene igre, predvsem koliko ti je težka in koliko jo posledično (straho)spoštuješ. Za mene je Wind Waker igra (ta zadeva se samo dela, da je taka luštkana igrica, ker ima tako superkjut grafiko in še bolj luštkane deklice). Da niti ne omenjam kakšnega Deus Exa, tej zadevi sploh ne moreš reči igra, če se gremo na to, da bolj kot zadevo strahospoštuješ, manj črk daš besedi, potem je Deus Ex pika od i. Igra me je nadownala totalno, sem jo enkrat poleti med počitnicami en mesec vsak dan ves dan nažigal, nakar sem obupal in odnehal, ker sem se začel zavedati dejstva, da je zadeva totalno nadprehardkorasto nad mano. Iz istega razloga sem skenslal FF VII. To so res IGRE, samo take obične luštkane zadevice tipa GTA 3 ali God of War so pa igrice. Igrice, kjer je veliko klanja in krišpricanja, samo, gledano težavnostno so pa res take male vesele igrice. Potem pa čudaki skenslajo neki random Manhunt 2, medtem ko je pa ITG (najbolj hardkor IGRA vseh časov) kao neka igrica, kjer samo neke vesele puščice skačejo po ekranu in so pesmice tudi take vesele. Javejžde, koga briga, če okoli šprica kri ali vesele puščice, če je zadeva hardkor, je igra, če je pa luštkana vesela zadevica, pa je igrica.

Tip je pa itak omenjal neke vesele 4-player zadeve, to so pa ponavadi razni party gami, torej že po definiciji igrice, kjer itak ni fora v neki težavnosti, ampak pač v čisti zabavi. Jaz pa tudi zadnje čase pač rad igram lepe igrice, ker so me v preteklosti IGRE močno psihično prežokale, zato zdaj raje igram igrice in se imam fino. Ni mi nekako do tega, da bi žrtvoval svoj razum, kolikor mi ga je še ostalo od raznih preteklih encounterjev z raznimi hardkor prasicami IGRAMI, samo za to, da bi eno pravo IGRO obrnil. WW je ravno še nekje na meji, ker so pač luštkane deklice noter, zato je zadeva še sprejemljiva, pa tudi ni predolga. Potem pa vsi nekaj jamrajo, da je WW kao prelahek, javejžde, meni se je od te igre skoraj zmešalo. Je pa že NGB veliko lažja zadeva. Pač, vidiš sovražnika, ga fentaš, to je to, bolj preprosto ne bi moglo biti.

Nekomu je npr. WW igrica in NGB igra, nekomu pa ravno obratno, to je pač čisto subjektivno. Ljudje smo različni, samo nima pa zdaj smisla nekomu težiti zato, ker je neko zadevo, ki je nam čisto tumač (in ji posledično pravimo IGRA), nadtotalno nadpoownal in je tudi sicer to zanj igrica. Meni je tudi čudno, da obstajajo ljudje, ki so obrnili vse FFje, pa Deus Ex desetkrat od začetka do konca, pri Shinobiju pa obupajo na drugi stopnji, ker stokrat padejo v isti prepad. Samo pač so se rodili s takimi čudnimi skillsi, da ownajo hardkor IGRE (npr. vse frpjke, ki so totalno nad mano), pri finih igricah tipa NGB ali Shinobi pa popolnoma odpovejo.

Je pa res zanimivo, kako je ITG meni čisto zbil samozavest in voljo do življenja (še precej bolj kot pred leti Deus Ex in FF VII), potem ga pa ene desetletne deklice obračajo v nulo in se imajo pri tem super fino. Pač, različni ljudje imajo različne skillse.

(Za tiste, ki nimate pojma, kaj ITG je, bodite veseli, da je temu tako. Jaz vam pa tudi ne bom povedal, ni vredno zaradi te prasice izgubiti svojega razuma. Samo to bom rekel: če ne bi bilo ITGja, bi bil svet veliko lepši.)

Potegaman.jpg
Link to comment

Ahaha, če bi si prihranil zadnji odstavek, bi Juniorjev post kar dobro prikazal subjektivnost definicije Igre/Igrice. Tako pa si vsi zapomnimo le deklic in volje do življenja ter aktiviramo EMO štempelj. Pa drugič. :ihih:

p.s.:

Oo, Đuni, raje reci kdaj bomo usekali priprave za Stuttgart, da ti GGXX postane IGRIČIČICA z vsem možnim strahospoštovanjem desetih črk! :evil:

Link to comment

No, saj ti še najbolj veš, kaj sem hotel povedati, saj sem ti kazal tiste filmčke iz ITG finala svetovnega prvenstva. Sem pa tudi videl tono filmčkov, kako male japonske/korejske deklice zadevo (OK, one igrajo DDR/PUI, kar je neprimerno lažje, samo vseeno) bolje oddensajo kot jaz odstickam. Pa videl sem tipa, ki s spuščenimi hlačami (gate ima na srečo še vedno gor) okoli gležnjev odpleše v ITG eno pesmico, ki je jaz na stick sploh ne zvozim, in dobi okoli 99%.

Kar se pa tiče Stuttgarta, ne veseli se preveč, takrat bom jaz verjetno že nekaj tednov veselo Sigmata nažigal. Lani si vso pot poslušal razlike med NG in NGB, letos pa bodo na vrsti razlike med NGB in NGS. Juhuhu, komaj čakam, ultimativna NG debata, part 2. Kdor preživi, za nagrado kasira kebab vseh kebabov. (Za tiste, ki ne vedo, ti legendarni Stuttgart-Kebabi ( :car::drool::car: ) so glavni razlog, da Pretepači vsako leto poleti z veseljem gremo ownat Nemško GGXX bando.)

Ma, OK, ko smo že itak čisto offtopic, Kekken, ne boš verjel, začel sem uporabljati punch! Sva se zdaj čez vikend/praznik z bratom dosti nažigala, pa sem ga tako tepel, da je začel jamrati, kako je Potemkinov jump punch najboljši udarec v celi igri. Tisti legendarni j.S, j.P, Buster pa res dela čudeže. Oujea, Potegaman Party.

Potegaman.jpg
Link to comment

OMFG; kebab-devouring Junior just got his Punch level up! :hyper:

Nemčija je d00med! :love: Evropa je d00med! :love::love::love:

Windwaker je zame navadna, vulgarna igrica. Pač, če je res, da je igra neka veličastna izkušnja, ki ima moč nas zasvojiti in prevzeti, igrica pa le nekaj s preprostimi mehanikami in kar igramo v glavnem za zbijat čas, potem je zame vse, kjer ne moreš zlahka fasati permanentnega napisa game over in se nato zamisliti nad samim seboj, zame navadna igrica - pa tudi če je to Zelda ali FF7. Kaj pomaga naslovu pripovedovati zgodbo o nekih xy škratih in in poženščenih fantičih, ko vsaka prava igra zame vsako sekundo pove zgodobo o igralcu. :crybaby: :lol:

Ne rečem. Tudi igrice so lahko super. Ampak videoigre so se začele z IGRAMI, ne z IGRICAMI, kakor zadevo o igricah/igrah skuša interpretirati veliko zagovornikov ločevanja. :no_no:

Pay Pong some freaking respect, please. :eye:

Aja, dodatek definiciji:

VSE, kar nas prisili, da kdajkoli izberemo kak trivijalen element gameplaya, a ga hkrati potencira, kot da je to nevemkakšna pomembna odločitev, ki jo sprejemamo, od mene ne dobi respekta - nobenega. Zadnjič sem na PSPju zalaufal neko dirkačino. Najprej me posiljuje z imenom teama. Potem z imenom voznika. OK OK OK, ajde zdaj.. saj kul. Po petih blesavih default izbvirah mi gre vse že pošteno na Q, nakar me igra prisili, da izberem TELEFON (GSM), KI GA BO EKIPA UPORABLJALA!!! FUCKING TELEFON! NOKIA, SAMSUNG, MOTOROLA, SIEMENS... V DIRKAČINI, kjer se nato izkaže da je UP v kompletnem Kju in je nasploh vozljivost uprašljiva.. Godfuckingdamn. No respect from me. Ko vidim zadnji Tekken 6 trailer, kjer nekje 70% časa kažejo mighty customizacijo oblekic, dobivam občutek, da kmalu več nihče ne bo vedel kaj je igra in kaj igrica. :annoyed:

Ah, I feel good now.

Ne, v bistvu bad. :yuck:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.