ziga Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Torej.Pred dvema dnevoma sem kupil MP8 in mi je še kar všeč.Mini igre so dobre, grafika je lepaigra je ogromna;razočerali pa sta me dve stveri: -premajhna uporaba nanučka, -batel(človek ne jezise premikanje in slabe umetna inteligenca) Skratka priporočam vsem tistim ki z veseljemigro preigrate 2-99999krat in ki radi igrate v družbi prijateljev) Quote Drugi na KSI-forumu z osebnim tagom !!! Link to comment
AndY1 Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Imam Mario Party 4 in 5 in v obeh s punco uživava. MP8 sem imel prednaročeno a sem naročilo preklical ker igra nima (oz. ima fake) podpore za WideScreen. Igra v WideScreen načinu robove, ki so zunaj 4:3 ekrana, pobarva z eno bedno teksturo in to je to. Dejansko igraš na WideScreen TV-ju, gledaš pa 4:3 sliko :doh: Upam, da se bodo za naslednjega bolj potrudili. Quote Link to comment
Rox Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 jaz sem si mp8 nabavo res je ful zabavno pa dosti novih iger je not juhu Quote Link to comment
bz0 Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Žalostno je, da je to najslabši MP do sedaj in se najbolje prodaja (samo na Japonskem so trgovci prednaročili 500k špilov, upam da jim 3/4ostane) Ljudje ne kupujte in počakajte raje na Rayman Raving rabbits 2, ali pa vzamite Wario Ware: Smooth moves. Quote Link to comment
Rox Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Žalostno je, da je to najslabši MP do sedaj in se najbolje prodaja (samo na Japonskem so trgovci prednaročili 500k špilov, upam da jim 3/4ostane)Ljudje ne kupujte in počakajte raje na Rayman Raving rabbits 2, ali pa vzamite Wario Ware: Smooth moves. zakaj naj ne kupimo? Quote Link to comment
bz0 Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Žalostno je, da je to najslabši MP do sedaj in se najbolje prodaja (samo na Japonskem so trgovci prednaročili 500k špilov, upam da jim 3/4ostane)Ljudje ne kupujte in počakajte raje na Rayman Raving rabbits 2, ali pa vzamite Wario Ware: Smooth moves. zakaj naj ne kupimo? Ker je to najslabši Mario Party do sedaj in so na razpolago boljše zbirke Mini-iger. Quote Link to comment
Rox Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 ah drek jaz sem pa ga že kupo :doh: Quote Link to comment
Guest sportman Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 kje se ga pa dobi? sem gledal v big bangu, ga ni. Quote Link to comment
bz0 Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 kje se ga pa dobi? sem gledal v big bangu, ga ni. Si ne bi mogoče kupil kakšno boljšo igro? Quote Link to comment
Recommended Posts