DrMiha Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Točno tako, računalnik dela super, edino neta mi ne uspe usposobit. Tisti Siolov program namreč ne dela, mrežna dela (povezava s switchem je), mam najnovejše Nforce šoferje.... damn. Quote Link to comment
MaHe Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Ne bi rad prekinjal. Ampak tole je pa en čisto navaden spam. Morda bi bilo odprtje temu primerne izbe bilo dobrodošlo (podobno Gnojišču na mn3njalniku). Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
DrMiha Posted March 24, 2006 Author Share Posted March 24, 2006 em, sorry, bil sem totalno razpičken...no, sedajle mi je le uspelo Quote Link to comment
PicNiK Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 SiOLov program je SMET. Uporabi RASPPPoE ali vsaj XP-jev odjemalec za ADSL povezave : Create new Connection, Connect to the Intenet, Create Pppoe conection... neki takega Quote KSi, to smo mi! www.konzole-slovenija.com Link to comment
DrMiha Posted March 25, 2006 Author Share Posted March 25, 2006 SiOLov program je SMET. Uporabi RASPPPoE ali vsaj XP-jev odjemalec za ADSL povezave : Create new Connection, Connect to the Intenet, Create Pppoe conection... neki takega to sem tudi naredil Quote Link to comment
Recommended Posts