jst Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 no jst še ne vem ker mam samo fifo o7 battlefield 2 in burnout legends in vse te mi niso neki prav dobre Quote Posedujem: Crack Link to comment
policaj Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 za dirkačine Test Drive in Forza2, ter PGR3 samo vzemi, ne bo ti žal! Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
jst Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 ja policaj lahko kj zamenjava ce igras 6h na dan pa si se ze navelicu Quote Posedujem: Crack Link to comment
Skeltah Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 policaj zih ne menja on ma trgovino playgame kjer so cene nabite do konca!!!!!!! Quote Link to comment
Dusky Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Skeltah eh kje do konca ... tam so nabite cez rob :china: Quote Link to comment
moznar Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 jah fant more nekak zaslužt Quote I say if we want to make any real progress, we ditch the cripple. Link to comment
Dusky Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Ja sam tk ne mors zasluzit =) Zamisl si kolk zasluzis ce pri vsakmu izdelku neki maliga zasluziz ... velik vecko pa ce kr navijas cene ... Quote Link to comment
jst Posted June 29, 2007 Author Share Posted June 29, 2007 evo sm kupu forzo 2 moram rect dobra igra ampak na nek nacin ze dolgocasna ker sem igral ze gran turismo 1,2,3,concept... upam da je online nacin dober,kaj rabs za igranje online poleg neta,je 2mb dost? disk rabs nujno za online igranje? pa kaksn kabl to rabm? kaksne je cena vsega tega za online kar rabm pa kje se da kupt kartice za online igranje mesecne ker v mantisu majo sam 3 mesecne Quote Posedujem: Crack Link to comment
kratos... Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 men so pa brez veze sportne igre sm se jih ze navelicou , zdej pa bi zelo rad ze hitr kupu xbox 360 (se mal morm nasparat ) da grem igrat : just cause gears of war pa se pricakujem nestrpno: gta 4 halo 3 assasin's creed pa se velik je takih ... jst mam rad take igrce da se lahko svobodno sprehajas po mestih , vaseh , ... so pa tut nekatere izjeme !!! Quote Link to comment
Skeltah Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 men sta sam dva špila huda za xbox360 gears of war in colin dirt! Quote Link to comment
shoelace Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Od novejših navzdol: Overlord, Darkness, CM DiRT, Forza 2, Crackdown, Oblivion, SC DA, GRAW, Tenchu Z ( :ihih: ) in tako naprej,.... Quote xFire: spankrock Link to comment
mzidy Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 PES6, GoW, COD 3 druga še pa niti niam kaj...zdle morn počas probat CM DIRT pa Forzo 2 Quote http://img58.imageshack.us/img58/8412/x ... meraa6.png Link to comment
policaj Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Ja sam tk ne mors zasluzit =) Zamisl si kolk zasluzis ce pri vsakmu izdelku neki maliga zasluziz ... velik vecko pa ce kr navijas cene ... plačo imam nekje cca 18.000eur na mesec....kmalu bom politik, kaj ste eni mutavi!!! :bowdown: :bowdown: Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
policaj Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 policaj zih ne menja on ma trgovino playgame kjer so cene nabite do konca!!!!!!! policaj tut menja igre, in ima marsikateri izdelek kar za 90% ceneje od Bb in vseh drugih trg, nekatere pač rahlo zasoljene, ni kej. Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
jst Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 jebač ta policaj igra igrce 6h na dan 6h na dan sexa 6h na dan fura minimoto 6h spi tko bi jst tut živel Quote Posedujem: Crack Link to comment
jst Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 policaj mi lahko 'zrihtaš' disk po možnosti rabljen za x360 20gb in pa katere izdelke mas za xbox 360 pod ceno? Quote Posedujem: Crack Link to comment
moznar Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Pod ceno? :ihih: Quote I say if we want to make any real progress, we ditch the cripple. Link to comment
shoelace Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Men pa še dve rusinje zrihti while we're at it Quote xFire: spankrock Link to comment
jurc-back Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Pri frendu mi je bla najbol gears of war! al pa ksn dirt.. Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
Hazer Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Katerih 5 iger bi mi priporočili, kot must-have X360 only(ne mi pisat multiplatform naslovov)? Sam se spomnim Gears of War, Forza 2, Crackdown,...še kaj? EDIT: Table Tennis? :rockbrow: Quote Link to comment
mzidy Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 ...Mass Effect, HALO 3? Samo bo potrebno še malo počakati... Quote http://img58.imageshack.us/img58/8412/x ... meraa6.png Link to comment
shoelace Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Uff pravkar sem gledal muvije Lost Odyseey <- <- <- tole ti je FF killer Um drugače pa seveda Splinter Cell 5, Two Worlds, Crackdown, Alan Wake, Lost Odyseey, Blue Dragon, Bioshock, Mass Effect, PGR 3&4, Halo Wars, Ubisoftova strategija za katero nevem točn naslova -> End of the wars maybe? itd itd... Quote xFire: spankrock Link to comment
Hazer Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 ...Mass Effect, HALO 3? Samo bo potrebno še malo počakati...To absolutno, ampak zanimajo me tisti naslovi, ki so že zunaj. @Shoelace, za Lost Odyseey nimam preveč velikih upov, še posebej po tem, ko je Sneti v Jokerju spluval zgodnji demo. Quote Link to comment
shoelace Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Em demo je bil like 1 year ago?! Špil pride pa v pozni jeseni, ustvarja ga pa itk un ata FFja al kva je on. LO bo res epika ni kej. Kar je pa zej že uzuni? Lol nevem sej maš okol 150 špilov že, sprobi PGR3, Hitmana, C&C3, Fight Night, Saints Row obvezno, Dead Rising obvezno, TDU, SC:DA, NBA 2K7, BFME2, magari Godfatherja, NBA street HC, GRAWe, The Darkness, Oblivion, FIFE in PESe itd itd... Quote xFire: spankrock Link to comment
H5n1 Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 uuu...Dead rising. Mislim da bi bilo lepo ce bi Capcom uporabil katere elemente iz tega spila in jih dal v RE5 (vecje stevilo zombijev s ksnim IQjem vec od teh ki so pri d. r :crossfingers: ) Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Recommended Posts