Jump to content

Grafični pogoni naslednje generacije


Recommended Posts

  • admins

Pogon naslednje generacije, ki so ga ustvarili pri Offset Software - v začetku trije strički, prebegli iz S2 Games (avtorji Savage), sedaj vseh skupaj samo 19 - in ki kar se mene tiče, poseka tako Unreal Engine 3 kot vse ostale naslednjegeneracijske stvaritve, ki sem jih uspel videti.

offset2yh.jpg

Več o avtorjih in njihovi igri, zaenkrat imenovani Project Offset, si lahko preberete na njihovi domači strani, bistvo tega topica pa je v njihovem najnovejšem predstavitvenem filmčku, ki so ga kazali na GDCju.

Lo and behold - Enter the Dragon. :drool:

Link to comment
  • admins

Spremenu topic v 'Grafični pogoni naslednje generacije', pa naj bo to splošna tema o vseh čudesih grafike, ki jih bomo ugledali v par letih.

Zaenkrat pa - precej lepša verzija [32 Mb, Mov] zgornjega Cry Engine 2 GDC trailerja. Kakšen tropski gozd, faaak. Oblivion lahko začne počasi razmišljati o sramotnem odhodu v pozabo .. :D Btw, še koga moti kako še noben grafični pogon ni uspel zadeti izgleda in svetlobnih efektov ognja? :no_no:

Sebek1: tm s tvojega linka jaz ne uspem dobit nobenega filmčka, nikjer nobenega linka ali pa kaj podobnega .. ali pa samo Firefox spet uvaja čudne fore. :rockbrow:

Link to comment
Sebek1: tm s tvojega linka jaz ne uspem dobit nobenega filmčka, nikjer nobenega linka ali pa kaj podobnega .. ali pa samo Firefox spet uvaja čudne fore.

Hmm zgleda, da ne deluje več:) no v bistvu pa je tak bil ta movi iz GDC. Hehe samo res, zgleda da ogenj predstavlja največji problem. Kaj se kaj ve na katere sisteme pride vse crysis igra, ki bo uporablaja cry engine2.? :)

Link to comment
When asked if Crysis would also appear on a next-generation console such as the Xbox 360, Yerli said that they were only working on a PC version.

GDC intervju s šefetom Cryteka.

:( Čeprov se definitivno ni za bati, da ne bi ščasoma, če že ne prav Crysis, na konzole prišel vsaj kak drug špil z istim pogonom ..

mislim da ps3 in xbox 360 nista več tako zanimiva in mikavna (to še ne pomeni da nista, temveč da sta malo manj =p da nebo ensporazumov) saj se grafika na PCjih vztrajno približuje grafiki teh dveh konzol.

že kdo kaj razmišlja kake nore grafične kartice bomo rabili oz. koliko jih bomo rabili :disbelief:

Link to comment

Škoda le, da se večina talentiranih avtorjev s tabo ne strinja, samus. V smislu, da gre trend razvijanja čedalje bolj v prid konzolam. Verjemi, da čez leto ali dve razlike v hardveru še ne bodo tako očitne, da bi to pomenilo apriori boljšo grafiko na PCju. Ko sem dobil v roke Ninja Gaiden so imela računala na voljo že konkretno močnejše grafikulje in procesorje, pa me je zadeva vseeno sesedla, kar se prezentacije tiče. In takih primerov je bilo že v prejšnji generaciji nemalo, koliko jih bo šele v novi (360) / prihajajoči (PS3).

Štejejo sredstva in ljudje za špilom. In vedno bolj bo temu tako.

Link to comment

se popolnoma strinjam s tabo case... imajo pa konzole še eno veliko lepo prednost. iger se zlep ne naveličaš. vsaj jaz se recimo prej naveličam NBA na PC kot na konzoli :roll: kar se pa tiče podpore igranja po medmrežju ima PC mislim še vedno malo bolj ugodne pogje in je vse skupaj bolj enostavno (vsaj zame). vendar mislim da se bo zdaj to spremenilo z novo generacijo =) v prid konzolam seveda =)

Link to comment
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.