shorto Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 LP! Mene pa samo zanima če bi mi lahko kdo povedal kaj pravzaprav je treba narediti z tem MediaPlayerjom, da ga spravim v delujoče stanje, dobil sem CD skupaj z PSTwo ampak ko se program naloži potelj katerikoli CD ali pa DVD vstavim in pritisnem play me samo preprosto vrze nazaj v meni, ali je potrebno narediti kaj posebnega ali kako? Aja še to če pa vstavim npr. DVD z dvd-ripi mi prikaze mape (če grem potelj v browser) a ne predvajalnih datotek. Prosim za pomoč. LP, shorto Quote Link to comment
kifni Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Rajši uporabljaj Simple Media System (SMS), je boljši player, filmi ne štekajo kot pri PS2 Reality, ne vsi, velik pa. PS2 Reality je itak dead project, SMS se pa še hudo razvija. Ima tud možnost predvajanja prek SMB in USB. Quote Link to comment
shorto Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 hvala za nastev bom sprobal ju3 Dodano: SMS deluje briljantno, samo sedaj bi te pa še prosil če mi poveš z kirmi programom pa lahko prav DVDje predvajam? Quote Link to comment
Recommended Posts