SlashSpeed Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 špilam RE4, veličasten špil. ql un tip z motorko. sam sm pa zdj optičal...uspešno sm rešil eno punco. zdj morm pridt do helikopterja, ampak so vsi izhodi zaprti? en je bil le odprt, greš tja čez punco lahko skriješ v kanto. nato pa je spet izhod zaprt?! kam morm iti da pobegnem iz vasi do helikopterja? hvala lp, DSmadfan Quote Link to comment
admins matej1990 Posted July 3, 2007 admins Share Posted July 3, 2007 Ufff... si že daleč prišel. Tip z motorko pa je res legendarni. Najbolj mi je na tem špilu všeč, da moraš pazit na število metkov. Ne moreš kar tako vsepovprek strelat, ampak si moraš naredit pravo taktiko, kako jih boš pobil in koliko metkov boš pri tem zapravil. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
SlashSpeed Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 jap metke morš res šparat. men je ful dobr tiste zombije ali karkoli že so klat z nožem , prejle sm špilu in iskal izhod brez sreče. sm pa najdu bajto k je mela notr tok sodov da sm dubu kr velik dnarja in metke za vse moje puške (TMP, ročna pištola, shotgun, pa ena k je podobna nemški pištoli iz WW2), pa dubu sm velik za pozdravit. sam najbolj NAJBOLJ me pa spravljajo ob živce tisti k*****i volki. zdj pa prosim če mi že kdo pomaga na vprašanje v prvem postu k sigurno kdo ve! edit: kok sm jezen k ne morš motorke pobrat lp, DSmadfan Quote Link to comment
misfitzone Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 hmm ne spominjam se nobenega helikopterja na začetku tam kjer najdeš ashley vsekakor poglej na mapo, tam imaš označeno kje si in kam moraš priti (z rdečo piko ki utripa)... Quote Link to comment
SlashSpeed Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 hja, sm najdu pot vn! zdj mam pa bossa enga tipa z brado. najprej mu vržem dve granate da se prelomi napol , pol pa.....crknem....kero puško nj pol uporabim k skače gor pol po stropu in tramih....shotgun? TMP? hand gun? ali ena pištola podobna nemški iz druge svetovne vojne? lp, DSmadfan Quote Link to comment
oklepnjak Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Shotgun. Bi rekel, je hiter in tako ga boš najlažje zadel. Jaz sem ga tako da sem laufal v zgornji levi kot skladišča in od tam tipčka streljal in streljal na sode, kjer se je že pojavil. ne meči pa granat, ker je stvar nafilami s sodi bencina. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 a TMP se ne bi dobro odrezala v tej sobi? stari da bi ga prerešeteral z 150 metki k jih mam lp, DSmadfan Quote Link to comment
Klemzi Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Igra je NORA. Najboljša igra za Gamecube. V tistem času je bila neverjetna in to je še danes. Klasika tako kot Doom! Ravno jo obračam na PCju Quote Link to comment
č.u.k. Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Sam na PCju je mal pohabljena, a ni? Quote Link to comment
Klemzi Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Potem je prišel ven en patch ki je popravil grafiko. Meni se zdi tut na PCju čist nora zadeva Je pa res da nujno rabiš gamepad. To je dejstvo. S tipkovnico + miško se boš lovil s tistimi tipkami da je joj. Da ne omenjamo tega da včasih tipke na tipkovnici ne primejo če jih tiščiš več hkrati (odvisno zdej od tipkovnice). Sej pri PESu je podobno. ps: meni se grafika še vedno zdi izjemna tudi po toliko letih. Stil grafike je tisti ki zame šteje in je izjemno prefinjen in realističen. Sej vem, po kakovosti tekstur in podobnega se ne more primerjat z raznimi najnovejšimi igrami a po stilu grafike ga premaga malokatera igra, če sploh!! Quote Link to comment
Recommended Posts