Jump to content

[GC] RE4 pomoč


SlashSpeed

Recommended Posts

špilam RE4, veličasten špil. ql un tip z motorko. sam sm pa zdj optičal...uspešno sm rešil eno punco. zdj morm pridt do helikopterja, ampak so vsi izhodi zaprti? en je bil le odprt, greš tja čez punco lahko skriješ v kanto. nato pa je spet izhod zaprt?! kam morm iti da pobegnem iz vasi do helikopterja? hvala

lp, DSmadfan :sweat:

Link to comment
  • admins

Ufff... si že daleč prišel. :beer: Tip z motorko pa je res legendarni.

Najbolj mi je na tem špilu všeč, da moraš pazit na število metkov. Ne moreš kar tako vsepovprek strelat, ampak si moraš naredit pravo taktiko, kako jih boš pobil in koliko metkov boš pri tem zapravil. :beer:

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

jap metke morš res šparat. men je ful dobr tiste zombije ali karkoli že so klat z nožem :lol: , prejle sm špilu in iskal izhod brez sreče. sm pa najdu bajto k je mela notr tok sodov da sm dubu kr velik dnarja in metke za vse moje puške (TMP, ročna pištola, shotgun, pa ena k je podobna nemški pištoli iz WW2), pa dubu sm velik za pozdravit. sam najbolj NAJBOLJ me pa spravljajo ob živce tisti k*****i volki. zdj pa prosim če mi že kdo pomaga na vprašanje v prvem postu k sigurno kdo ve!

edit: kok sm jezen k ne morš motorke pobrat :x:x:x

lp, DSmadfan :rock:

Link to comment

hja, sm najdu pot vn! zdj mam pa bossa enga tipa z brado. najprej mu vržem dve granate da se prelomi napol , pol pa.....crknem....kero puško nj pol uporabim k skače gor pol po stropu in tramih....shotgun? TMP? hand gun? ali ena pištola podobna nemški iz druge svetovne vojne?

lp, DSmadfan :headscratch:

Link to comment
  • 4 months later...

Potem je prišel ven en patch ki je popravil grafiko. Meni se zdi tut na PCju čist nora zadeva ;) Je pa res da nujno rabiš gamepad. To je dejstvo. S tipkovnico + miško se boš lovil s tistimi tipkami da je joj. Da ne omenjamo tega da včasih tipke na tipkovnici ne primejo če jih tiščiš več hkrati (odvisno zdej od tipkovnice). Sej pri PESu je podobno.

ps: meni se grafika še vedno zdi izjemna tudi po toliko letih. Stil grafike je tisti ki zame šteje in je izjemno prefinjen in realističen. Sej vem, po kakovosti tekstur in podobnega se ne more primerjat z raznimi najnovejšimi igrami a po stilu grafike ga premaga malokatera igra, če sploh!!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.