Skoči na vsebino

Druge slike v Screenshoti

Wildlands elitne specialne enote

matej1990
Vpiši se za sledenje  

Edini pravi undercover pristop pred neslišno infiltracijo v sovragovo bazo.

 

Igra: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - open beta


Zasluge

Zasluga gre Matotu za pogum igranja bete.
  • ZA 1
Vpiši se za sledenje  


3 komentarjev

Proporočeni komentarji

Mislim, da sem s to igro izgubil nedolžnost, kar se BETE tiče :D Prve ne pozabiš nikoli :D 

Deli komentar


Link to comment

Si čisto padel noter. Že samo midva sva dosti preigrala v tistih dveh dneh čez vikend. Ena boljših bet. Zabavna za čez vikend, ampak ni šans da bi jo kupil ob izidu. :) Še zdaj me ne mika. Mogoče ko bo z vsemi dodatki in nižja cena.

Deli komentar


Link to comment

Ustvari račun ali se vpiši za komentiranje

You need to be a member in order to leave a comment

Ustvari račun

Ustvari si svoj račun v naši skupnosti. Izredno preprosto!

Register a new account

Vpiši se

Že imaš račun? Vpiši se tu.

Vpiši se

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×