Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Gamescom napovednik: Igra bo izšla 19. novembra na PC in PS4.
 3. Gsmescom gameplay demo (Nintendo walkthrough):
 4. Yesterday
 5. Gamescom 7-minutni gameplay:
 6. Gamescom 2019 napovednik: Igra bo izšla 27. avgusta na Xbox One, PS4 ter na PC (na slednjem le digitalno).
 7. Napovednik za like, ki bodo na voljo v prihajočem DLCju: - Shang Tsung, - Nightwolf, - Terminator T-800, - Sindel, - Joker, - Spawn. Vsi liki bodo zunaj do marca 2020. Trenutno sta že na voljo Shang Tsung in Nightwolf. Terminator T-800 bo na voljo od 8. oktobra dalje, Sindel od 26. novembra, Joker od 28. januarja prihodnje leto in Spawn prav tako prihodnje leto od 17. marca dalje.
 8. XOX hlajenje si naj vzamejo za vzgled, da ne bo tudi PS5 "vzletal". Kar se trenutnega izgleda iz patenta tiče... Ne bi rad imel nove X-files sezone, z UFO dokazi v dnevnih sobah. 😜
 9. Nintendo Switch Lite: Pobližnji pogled.
 10. dol mi visi za dizajn. tak hardware se mora optimalno hladit, kar pa je nemogoče v povprečni in oh-in-sploh šajning plastiki. kaj nam bo konzola, ki je glasna kot boeing ob vzletu? še vedno smo v tehnološki fazi, kjer je napredek zmogljivosti neposredno pogojen s pregrevanjem. tu se ni in se še nekaj časa ne bo, spremenilo nič.
 11. Upam da je slika res samo za shematsko ponazoritev hlajenje. Ker sama škatla izgleda res obupno. Milo rečeno. Še malo drugi zorni koti:
 12. Gamescom napovednik: Gameplay:
 13. Switch gameplay z developerji: Gameplay: Gameplay v2:
 14. Last week
 15. Patent za hladilni sistem na PS5?
 16. Gamescom napovednik za 2D discipline: Igra bo izšla na Switchu 8. novembra letos.
 17. Na Gamescomu je bilo naznanjeno, da bo igra izšla na Switchu enkrat v mesecu septembru.
 18. Igra je bila najavljena na letošnjem E3ju, včeraj pa je na Gsmescomu dobila datum izida - 3. september na PS4, Xbox One, Switch in Steam. E3 2019 napovednik: Gamescom napovednik:
 19. Gre za nadaljevanje prvega dela igre. The Surge 2 je tretjeosebna akcijska RPG igra, ki bo vsebovals tako eno kot večigralski način. Igra izide 24. septembra na PC, PS4 in Xbox One. Pre-alpha gameplay napovednik: E3 2019 napovednik: Gamescom 2019 gameplay napovednik:
 20. Gre za igro, ki je simulacija v glavni vlogi pa so pirati. Igra naj bi izšla prihodnje leto na PC, PS4 in Xbox One.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...