Skoči na vsebino
KSi - Konzole Slovenija

Lestvica


Priljubljena vsebina

Prikaz vsebin z najvišjim slovesom od 25. 02. 2018 na vseh področjih

 1. 7 točk
  Pa je našel pot do dnevne sobe. Stari FHD Sony 65" se je poslovil in prispel je nov 4K HDR OLED 65" A1. Oh-my! Bruto teža škatle 50kg. Neto TVja pa cca. 10kg manj. Visočanstvu sem namenil nov Vogels nosilec, ultra slim. Naročen preko Amazona. Pri nas ti trgovci skušajo uturit prav vse, čeprav je res, da po VESA standardu paše. AMPAK; če ni optimalen pač ni. Slikaj se. Počakal dodaten dan, dva in viola! Bodite pozorni na sliki, kjer kažem konektorje; stojalo omogoča rahel naklon spodnjega dela navzven (proti sebi), spustita se dve tački, ki ustvarita lepo dostopen prostor do kablovja. Hvala svetim očetom, da gredo kabli vertikalno iz televizorja. Izjemno za hendlat kable. Nekaj sličic. Zadeva se še ni ulegla, moram pa povedat, da so barve adiiiiiiiijo. To ne moreš verjet, kakšna je razlika. HDR vsebin sploh ne omenjam. SIOL TV HD programi so dobesedno na sterodih, barve oživele, slika dodatno glajena, noro, kakšna razlika. PS4Pro je s HDR podporo tako živobarven, da je na trenutke dobesedno boleče za oči. Ampak se še nisem poglabljal v fine tuning nastavitve in kalibracije, ker so cela znanost in sploh nimam časa. Dodatno sem zamenjal AppleTV v 4K HDR in naj poudarim; ne se pustit nategnit, da vsak HDMI kabel paše. Dejstvo je, ne potrebujete kabla za 50 ali celo 100EUR, kar vam bomo skušali uvalit trgovci. Je pa izredno pomembno, da gre za Premium High Speed kabel po HDMI standardu. Recimo takle, je odličen. Cena na Amazonu; manj kot 15 EUR kos za 3m. AppleTV 4K ima tako vgrajen HDMI test kabla in če ni ustrezno hitrih signalov ne bo šlo. Poleg tega je na A1 televizorju potrebno vklopit "obogaten" 4K način, ki na dveh od štirih HDMI portov, omogoča 4K s HDR podporo. Sicer so vsi HDMI porti 4K. Nadalje, moram pohvalit Acustic Surface tehnologijo, ki s tresenjem displaya proizvaja zvok. Sonyeva pogruntavčina o kateri sem precej prebral, predno sem se odličil za nakup televizorja. Prehvaljen je praktično povsod, ko ga doživiš v svoji dnevni, s polnimi barvami se pa nevede razlezeš v nasmešek. Zelo zadovoljen! Zvok je izredno pomemben in v tem trenututku nimam namena nabavljat nobenih dodatnih wooferjev, soundbarov in podobno. A1 se tu izkaže! Zadovoljen, še enkrat. Moram poudarit, da me je od nekdaj mikal barvni LED surround; patent, ki ga fura Philips (Ambilight) že nekaj časa. Na trgu tudi poznam 3rd party rešitve, ki omogočajo enako (ali boljšo?) izkušnjo za sleherni TV. A samo zaradi Ambilighta ne bi menjal aparata. OLED HDR je tako bajno fantastičen, dejansko ne potrebuješ prav nobene dodatne barve. Pri tej velikosti televizorja, absolutno ne potrebuješ več ničesar. Zelo priporočam!
 2. 3 točk
  ko matej objavi link dobi plus. ko ga jaz je minus. če to ni sprenevanje.... https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4GO16-god-of-war
 3. 3 točk
  Microsoft najavil čas in datum svoje E3 konference. Torej 10. junija ob 22. uri >:. Da ne bi slučajno kdo manjkal. Sicer dobi minus.
 4. 3 točk
  EDIT: Popravljen link.
 5. 2 točk
  A to je kaka serija? Sem skoz mislil, da je to tipični douchebag tatto
 6. 2 točk
 7. 2 točk
 8. 2 točk
 9. 2 točk
  Err... ne. Ne sledijo temu pravilu da ima vsak CoD developer svojo tematiko. Trenutno so trije aktivni CoD developerji. Sledhammer games: Call of Duty: WWII Call of Duty: Advanced Warfare in delno Call of Duty: Modern Warfare 3 Infinity Ward: Call of Duty: Infinite Warfare Call of Duty: Ghosts Call of Duty: Modern Warfare 3 MW2, MW1 ... Treyarch: vsi Black Ops deli World at War ... Torej samo Treyarch vztraja z isto tematiko v zadnjih nekaj letih. Vrača pa zato, ker je CoD: WW2 nekaj drugačnega od sicer precej sličnih CoD-ov v zadnjih nekaj letih. No, sedaj se vračajo nazaj na slične, vsaj glede na ime letošnjega naslova se lahko tako sklepa. Kar ni slabo za CoD fane.
 10. 2 točk
 11. 2 točk
  Igra bi naj izšla 5.6.2018 Še ena igra, katere se že ekstremno veselim
 12. 2 točk
 13. 2 točk
  Bombažkoustnež se vnovič vrača 22. junija letos.
 14. 2 točk
  EA Play in Bethesda najavila datum za letošnji konferenci.
 15. 2 točk
  Wow, wow... SW GIF v Marvel postu?!? Kakorkoli... Black Panther je dober film, ampak ne tako dober kot sem mislil da bo, na podlagi trailerjev. Je veliko akcije, fancy tehnikalij, Lexusi so prikazani kot the best avti , Andy Serkis je spet car v tej stranski insane villain Marvel vlogi in nosorogi so čisto odveč v filmu. Aja, da bom aktualni glede rasističnih jamranj na netu... Zakaj so v filmu samo temnopolti, kot da bi se dogajalo vse skupaj nekje v Afriki? WTF Marvel... hur dur, bla bla.
 16. 2 točk
  Release day najavljen za 25.5. Blog post o kratki predstavitvi treh glavnih karakterjev Kara, Connor in Markus: Click me, you know you want it!
 17. 2 točk
  In še uradno v.. v.. ja, v slovenščini Po 8. marcu 2019 v ponudbo mesečnih iger naročnine PlayStation Plus ne bodo več vključene igre za PS3 in PS Vita. Igre za PlayStation®3 (PS3™) ali PlayStation®Vita (PS Vita) bodo vključene v ponudbo mesečnih iger naročnine PlayStation®Plus do 8. marca 2019. Po 8. marcu 2019 mesečne igre, ki jih prejmejo člani PlayStation Plus, ne bodo več vsebovale iger za PS3 ali PS Vita. Mesečne igre za PS3 ali PS Vita, ki ste jih prenesli ali dodali na seznam za prenos pred tem datumom, boste lahko igrali tako dolgo, dokler boste član PlayStation Plus. Po 8. marcu 2019 bodo v mesečne igre vključene samo igre za PlayStation®4 (PS4™). Vse ostale funkcije in koristi storitve PlayStation Plus se ne bodo spremenile. Kaj to pomeni Kot član PlayStation Plus boste še naprej prejemali mesečne igre za konzole PS4, PS3 in PS Vita vsak mesec plačane naročnine, in sicer do 8. marca 2019. Po 8. marcu 2019 igre za PS3 in PS Vita ne bodo več vključene v ponudbo mesečnih iger. Mesečne igre za PS3 ali PS Vita, ki ste jih prenesli ali dodali na seznam za prenos pred tem datumom, boste lahko igrali tako dolgo, dokler boste član PlayStation Plus.
 18. 2 točk
  Marec 2018 Bloodborne (PS4) Ratchet and Clank (PS4) Legend of Kay Anniversary (PS3) Mighty No. 9 (PS3 and PS4) Claire: Extended Cut (PS Vita and PS4) Bombing Busters (PS Vita and PS4) Blogpost Bloodborne review: Ratchet and Clank review: Ter še glavna novica: Od naslednjega leta (Marec 2019 naprej) več NE BO PS3 ter PSVita iger v PS+ Lineup! Igre, katere smo prejeli dosedaj bodo ostale, le novih naslovov se več ne bo dodajalo v mesečni lineup.
 19. 2 točk
  Meni je bil nazadnje najbolj ql do zdaj pri Valiant hearts Full OST:
 20. 2 točk
  Time to wake this topic from its long slumber ... Tole je noro. Glasba, ki so jo Martin O'Donnell, Michael Salvatori in Paul McCartney spisali kot neke vrste glasbeni prequel pred izidom Destinyja, pa albuma potem fucktardi pri Bungie zaradi spora z O'Donnellom nikoli niso izdali. Na srečo je O'Donnell še kot Bungiejev audio lead raztalal nekaj končanih albumov in decembra lani, po petih letih čakanja, ga je nekdo končno leaknil.
 21. 1 točka
  Tudi jaz se jo bom spravil gledat ponovno! "Ena izmed boljših muzik iz outroja"
 22. 1 točka
  Huh? WTF? A sem trofo ali kaj? Sploh ugibal nisem It was just a statement
 23. 1 točka
  Nismo vsi gledal Game of Thrones
 24. 1 točka
 25. 1 točka
  Nekaj beta gameplayja:
 26. 1 točka
  Nekaj statistike za 1 tedene PRO LIGE v R6 Siegu za NA, LATAM in EU. Lion 96% pickrate :D. Samo 1 rundo ni bil izbran. Blitzov pickrate je šel navzgor za več kot 40%.
 27. 1 točka
  15-minutni gameplay:
 28. 1 točka
  Nove igre v Game Pass katalogu zaenkrat še nimajo opcije za predčasni prenos (preload).
 29. 1 točka
  Prej igre nisem niti povohal, ampak točno ta moment sem se odločil, da igro kupim V novem oglasu je featured moj sanski motor Edit: Še letala so v igri?! SOLD!!
 30. 1 točka
  Uradni finalni napovednik:
 31. 1 točka
  Konceptne slike link Jakub Rozalski: "I'm working on a video game set in the my 1920+ world"
 32. 1 točka
  Nekaj novosti glede igre in kakšen je plan za prihodnost: Kraken je postal uraden močnejši skeletoni: lore books: New shanties? I'm in!!! Prva je najboljša: In ja, z vsakim dodatnim igralcem ki igra inštrument, se glasba dopolni. legendary status: Več: The Sea of Thieves endgame sounds super cool spawn kill na ladji je sedaj onemogočen: Vir: Rare shows Sea of Thieves' mighty kraken in action, details new launch and post-launch features 20. marec je že ta torek.
 33. 1 točka
  Če slučajno koga zanima: https://www.bigbang.si/god-of-war
 34. 1 točka
  Sem posodobil prvi post v temi z uradnim napovednikom, preden se izteče rok 48 ur :D.
 35. 1 točka
  Gre za nadaljevanje Rise of the Tomb Raider igre. Datum izida ter platforme so potrjene iz "source" kode. PC, PS4 in Xbox One so platforme izida naslednje TR igre, medtem ko je izid igre postavljen na 14. september letos. Več o igri pa naj bi bilo znanega 27. aprila. To je tudi datum, ko naj bi bilo možno oddati prva prednaročila za igro. Še delen posnetek zaslona "source" kode. Vse te informacije je moč (oz. jih je bilo moč) najti na uradni Tomb Raider strani. Klik Dražilnik:
 36. 1 točka
  25 minut igranja:
 37. 1 točka
  Gre za Off-Road dirkalno igro, ki se je nazadnje pojavila med letoma 2002 in 2003 na PC, PS2, Xbox in Gamecube. V-Rally 4 naj bi izšel enkrat v mesecu septembru za PC, PS4, Xbox One in Switch. V igri bo na voljo okoli 50 vozil, ki jih bo igralec lahko nadgradil in kustomiziral. Na voljo bo tudi pet različnih tipov stez: Rally, Extreme-Khana, V-Rally Cross, Buggy, in Hillclimb v kariernem in online načinu.
 38. 1 točka
  Ja a ni scena v tem, da se vsako leto na 3 leta menjavajo razvijalci igre. Eden pač razvija WW tematiko, drugi futuristično, tretji nekje vmes al kaj...
 39. 1 točka
  https://news.xbox.com/en-us/2018/03/14/e3-2018-venue/?ocid=E32018_soc_omc_xbo_tw_Photo_lrn_3.13.1
 40. 1 točka
  E3 2016 napovednik: Igra bo izšla na Xbox One in PC (Windows 10) enkrat v začetnih mesecih 2017.
 41. 1 točka
  Za Xbox One X za omenjeno igro je potrjena 4K resolucija in HDR. Ni pa znano ali bo to nativni 4K ali zgolj upscale. Klik
 42. 1 točka
 43. 1 točka
  Ti šment! Pa si me dobo! P.S.: Zej boš zihr minus dobu.
 44. 1 točka
 45. 1 točka
  @medenko1975 jaz sem pač še naredil copy paste slovenske verzije tvojega posta, ker sem pač za to, če je že slovenski forum, da se večina le posta v slovenščini. Tak da.. ne se hudit
 46. 1 točka
  Prodam bloodborne fizicna verzija
 47. 1 točka
  PS App je sedaj dobil tudi svojo spletno verzijo v kateri lahko pogledamo: svoj profil in ga uredimo profil druge osebe svoje trofeje in jih primerjamo z drugimi PS obvestila PS sporočila in jih tudi pošljemo friend listo (kdo je online, offline) ... Dostop je možen tukaj: my.playstation.com
 48. 1 točka
  Evo update... manjka še en regal/police za medije, stopnice še niso končane pa še kaj, npr. en hud fotelj, ampak v osnovi je pa to to
 49. 1 točka
  https://www.game.co.uk/en/god-of-war-limited-edition-only-at-game-2296994 https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4GO20-god-of-war-collectors-edition - POŠILJAJO V SLO https://www.game.co.uk/en/god-of-war-collectors-edition-2296997 - NE POŠILJAJO V SLO https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4GO16-god-of-war - navadna z nekaj dodatki. Vse verzije bo imel GAME: https://www.game.co.uk/en/games/god-of-war-4/?cm_sp=home-_-banner0-_-GodofWar
 50. 1 točka
  2 majici s kratkimi rokavi in 1 z dolgimi. Marvelov Punisher
Lestvica je nastavljena na Ljubljana/GMT+01:00
×