Skoči na vsebino

Lestvica

Priljubljena vsebina

Prikaz vsebin z najvišjim slovesom od 25. 01. 2021 na vseh področjih

 1. Je že bil nameščen zadnji FW update. V bistvu si @Ozi že tukaj vse izjemno dobro povedal: Izjemno enostavni priklop. Samo vtakneš USB dongle v PS5, vklopiš slušalke in to je to. Je že vse povezano in že imaš zvok. Vedno ko vklopiš slušalke, je takoj sklenjena povezava s PS5. PS5 Pulse 3D pričakovano nimajo za burek napram Penrose kar se tiče zvoka. Penrose ima z lahkoto bistveno, BISTVENO več detajlov in čistejši zvok. Zadnja 2-3 tedne sem precej igral Destiny 2 (60fps na novih konzolah 🤤). Takoj ko prideš v začetni menu, kjer se odvije Beyond light
  3 točk
 2. Telekom se tudi gre streamanja(!) iger: NEO Igre Pogoji: NEO Smartbox optična povezava igralni plošček (priporočajo Logitech F710, podprta pa sta tudi Xbox one (le USB) in PS4 kontrolerja) Trenutno je na voljo 50 iger, jih pa mislijo vsaka 2 meseca dodati 5. Kot je razvidno iz nabora iger, ciljajo predvsem na mlajše generacije. Storitev je prvi mesec brezplačna, nato pa zaračunajo 8€ na mesec. Več info: https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/tv-in-zabava/televizija/neo-igre https://www.blog.
  2 točk
 3. Predlagam prvo MP trofeje, če bodo, da ne bo platina izvisela. 😅
  2 točk
 4. 2 točk
 5. Februar prinaša sledeče:
  2 točk
 6. Sony je pravkar najavil obstoj nove generacije VR očal! Kot kaže bo kompatibilnost le s PS5. Izboljšana resolucija. Izboljšan kot slike - field of view, ki bo širši in s tem zmanjšan efekt daljnogleda. Izboljšan tracking. Upam da bo sledenje na samih očalih, tako kot Oculus Quest in ne več preko kamere. Samo da bo bolj natančni! Nov VR kontroler! Le ta bi naj bil deležen lastnosti, ki jih ima PS5 kontroler (DualSense). Sem 100%, da bodo dodali natančno vibro in upirajoče trigerje. Trigerji za simulacijo držanja predmeta v roki? 🤔 Tudi ergonomija bi naj
  1 točka
 7. Operaterjev je ogromno in posledično tudi gadgetov/abilitijev. Da naštudiraš kaj in kako je kar hud zalogaj. R6 Siege je samo še za hardcore igralce. Moraš sledit, drugače si hitro out. Pa gadgeti so hudo preveč sci-fi postali glede na začetno verzijo igre.
  1 točka
 8. Imam! Tudi HDMI adapter za priklop na TV imam. Samo priklopit bi ga moral.
  1 točka
 9. Igra bo na Switchu na voljo od 16. julija letos, možno pa jo je že prednaročiti preko eshopa.
  1 točka
 10. The last of us HBO TV serija je dobila svojega Joela in Ellie! Joel bo Pedro Pascal (Narcos, Mandalorian). Odličen igralec in trenutno tudi zelo popularen. Ellie pa bo igrala Bella Ramsey, ki je z zelo postransko vlogo že razturala v Game of Thrones.
  1 točka
 11. @matej1990 prekleto drži. na iOSu smo navajeni, da zadeve enostavno delajo, kot smo hkrati navajeni, da super hax0r orodij pač ni. je veliko, daleč od tega, da bi bilo pa lahko na voljo vse, kar mlinček može sprocesirat. ko dobim v roke Android sem lost in space 😄
  1 točka
 12. Prijatelj, to je Android, ne pa iOS. Ni da ni, samo najti moraš! 😁 Načeloma pa ja, idealno bi bilo, da bi sam app imel nastavitev. Prejšnje verzije so jo imeli, sedaj ko so pa naredili redizajn, pa so zadevo odstranili. Upam da jo nazaj implementirajo. 😔 Ko začasno rešitev sem našel AppLock - Fingerprint od SpSoft. Idealen bi sicer bil le nek enostaven app za osvetlitev, ampak ok. Sem vse kar app ponuja izklopil in le nastavil permanentno osvetlitev za ta en app. Kot kaže, zaenkrat dela tako kot mora.
  1 točka
 13. Po 10 letih mi je izdahnila baterija na mojih dveh PS Move kontrolerjih (CECH-ZCM1E). Na srečo se še dobijo baterije in je menjava zelo enostavna. Uporabna vodiča za menjavo: https://www.ifixit.com/Guide/PlayStation+Move++Battery+Replacement/72795 https://www.vrheads.com/how-fix-playstation-move-controller-wont-turn Je tudi ogromno videjev na YouTube. Takoj ko odpreš kontroler: Te prvotne verzije kontrolerjev imajo še 2 traka (čisto na vrhu slike), ki ju moraš paziti, da se ne pretrgata. Novejše verzije že imajo zadeve bolj prijazne.
  1 točka
 14. Do takrat pa imaš to @Ozi: https://www.facebook.com/masseffect/posts/4938656646209679
  1 točka
 15. Če je stvar vezana na strežnik bi morali, če strežnik zaprejo trofejo avtomatsko priznat ali pa pač omenjeno trofejo umaknit in posledično priznat platino. Še najbolje pa bi bilo da online trofeje ne bi bile vezane na platino kar je največji idiotizem.
  1 točka
 16. Dejstvo, da so serverje zaprli jih ne moti in game se kr prodajajo v store-u za 10$ v akciji. Jst bi jih vrgu iz store-a, ce bi to nardil 🙂
  1 točka
 17. Dober si, da si prilezel tako daleč! Te online trofeje v igrah tipa MM, pa si naj razvijalci potisnejo nekam na toplo.
  1 točka
 18. Eh, škoda da bo animirana serija. Bom pa vseeno sledil.
  1 točka
 19. Netflix je naznazil animirano serijo Tomb Raider.
  1 točka
 20. 1 točka
Lestvica je nastavljena na Ljubljana/GMT+01:00
 • Novice

  Si želiš ostati na tekočem s scene KSi? Prijavi se na novice in sproti te obveščamo o vsem, kar je vrednega
  Prijavi
×
×
 • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletne strani se strinjaš s Pogoji uporabe.