Skoči na vsebino

RED DEAD REDEMPTION 2

WHERE'S OUR MONEY?!?
RDR2 tema

ANIMAL FORCE

Tower defense igra z VR implementacijo
Animal Force članek
 • Red
 • Dead
 • Redemption
 • 2

Lestvica


Priljubljena vsebina

Prikaz vsebin z najvišjim slovesom od 17. 12. 2018 na vseh področjih

 1. 2 točk
 2. 1 točka
  F*CK YEAH! FOR THE PLAYERS!!! Plačaj več in dobi manj! Ne, ne, ne. Zdaj se bodo zbudili in končno dali v PS+: The Last of Us, Uncharted 4, God of War, Horizon, BFV, CoD4,... Pa vse nove PS4 ekskluzive bodo takoj na voljo za PS+ naročnike. Skratka povozli bodo Xbox gamepass! /s 😛
 3. 1 točka
  HTC pridno nadaljuje s posodobitvami high-end VR očal. Tokrat so lanski model nadgradili s tehnologijo za sledenje očem, kar odpre nove uporabnosti in optimizacije pri izrisu slike. The HTC Vive Pro VR headset was unveiled today at CES 2019 and comes with built-in eye tracking. The device is called the Vive Pro Eye, and it promises to bring higher-quality VR experiences, thanks to a technique called “foveated rendering.” This renders sharp images for wherever the human eye is looking in a virtual scene and reduces the image in the periphery. There’s no pricing yet, but it’s supposed to launch in the second quarter of 2019.
 4. 1 točka
  Zdravo! Kolikor gledam obstajata dve Lego City igri: Lego City Undercover Lego City Undercover: The Chase Begins Obe žal nista na voljo za Xbox 360. Ugodne X360 igre se dobijo na Bolhi (rabljene), na Xbox Store trgovini (na Xboxu) ob kakšnih akcijah, pri nas Gameplay.si ali konzolko.si, predvsem pa v tujini. Na primer 365games.co.uk Težava je, da je X360 sedaj že stara konzola, novih iger zanj je vse manj, tako da po večini ostanejo le še rabljene igre oz. te kaj so trgovinam ostale na zalogi. Obstaja tudi Game Pass za X360 igre, kjer za ceno 10$ na mesec igraš kolikor ti je volja.
 5. 1 točka
 6. 1 točka
  Pri EA so tako hudo skrivnostni s to igro, da me kar odbija od nakupa. Samo eno in isto ves čas kažejo na videjih in obljubljajo oh in ah v intervjujih.
 7. 1 točka
  Nove novice iz istega vira - Windows central Obe konzoli sta dobili razvojno ime in sicer Xbox "Anaconda," Xbox "Lockhart". Izšli bi naj za praznike v 2020. Lockhard bi naj bila cenejša (Xbox One S2) opcija, Anaconda bi naj bila XOX naslednik - XOX2. Lockhard bi naj strojno bil na nivoju trenutnega XOX z določenimi izboljšavami oz. osvežitvami drobovja. Anaconda bi naj bila dražja in bolj cutting edge. Omenja se da bi naj dramatično pohitrili nalagalne čase. Verjetno na račun SSDjev, ki so postali v zadnjem času nesramno poceni. Obe konzoli bi naj bili kompatibilni za nazaj - originalni Xbox, X360 in XO. Portanje iger iz Xboxa na PC bi naj bilo sedaj še dodatno poenostavljeno z manj dela za razvijalce.
 8. 1 točka
  Res je, MS je prehiteval zadeve takrat. Je pa res, da je naredil ene par res neumnih zadev. Tale z always online je bila pretiravanje, ki ni potrebno za zaščito konzole pred piratstvom. Drugače pa... nove novice. Tale nov XO brez optičnega čitalca bo vplival na odločitev ali bo nov Xbox (project Scarlett) izšel z ali brez pogona. Mogoče bosta na voljo celo obe 2 varianti ob izidu. Skratka tipanje terena, da ne naredijo ponovno bedarije takoj ob splavitvi nove konzole. 😄 Drugače pa meni kar diši ta opcija brez, ker optičnih medijev praktično ne uporabljam. Če to pomeni 100$ manj za konzolo, sem takoj za.
 9. 1 točka
  In Discord je udaril kontra udarec Epicu in njegovi trgovini z igrami. V njihovi trgovini bo kar 90% ostalo razvijalcem. Ne izključujejo tudi, da bodo v prihodnosti procenti še narasti. Now Discord says it'll let developers self-publish games - and give them 90% of revenue Why not 90/10?
 10. 0 točk
  Ne, ne bo uspel. Disney je že pokazal kako se konča Marvel zgodba na Netflixu. THE so že napisali s trenutnimi skenslanimi Marvel serijami. Čakamo žal samo še END, ki bo pa zagotovo letos, ko izide Disney+.
Lestvica je nastavljena na Ljubljana/GMT+01:00
 • Novice

  Si želiš ostati na tekočem s scene KSi? Prijavi se na novice in sproti te obveščamo o vsem, kar je vrednega

  Prijavi
×