Skoči na vsebino

Metro: Exodus

Metro Exodus; težko pričakovano nadaljevanje ene izmed bolj priljubljenih SciFi post-apokaliptičnih nadaljevanj. Artyom, zarote in vesoljci?
Pridruži se debati!

Lestvica


Priljubljena vsebina

Prikaz vsebin z najvišjim slovesom na dan 29. 08. 2012 na vseh področjih

 1. 1 točka
  Napovednik za novo igro v seriji Profesor Layton. Igra naj bi izšla za 3DS na Japonskem naslednje leto. Obenem bo to zadnja Laytonova pustolovščina, ni pa še znano ali bo s tem končana tudi franšiza sama. >http://www.youtube.com/watch?v=B4OqtWrWlos Nov napovednik tudi za Paper Mario: Sticker Star >http://www.youtube.com/watch?v=v6KVPJlHYUc Nov napovednik za Animal Crossings 3DS >http://www.youtube.com/watch?v=8NTkaTq5S_M In še cover za Japonsko Najavljeno je bilo tudi, da bo Nintendo na japonskem izdal roza verzijo XL-a. Prav tako bo Dragon Quest X dobil 3DS port verzijo igre. Le ta bo prišla na e-shop. O ameriški in evropski inačici še brez govora. Sigurno sem kaj zgrešil, če sem lahko popravite ).
 2. 1 točka
  Novo na PSN Lights, Camera, Party! >http://www.youtube.com/watch?v=af9q8NLe8FY
 3. 1 točka
  Ma ni slaba igra ravno nasprotno, mogoče sem malo pretiraval z slabimi stvarmi jih je dosti manj kot dobrih, pri takšni igri če nisi prepričan glede nakupa se mogoče splača počakat da cena pade na 20-30€ novo ali rabljeno kupiš...GTA proti ostalim klonom primerjat nima smisla...Blizu pride samo prva MAFIA...Samo tale fighting pri SD pa je res zakon počutiš se ko neki Jet-Li ali Jackie Chan ...Malo počakam da prije kakšen novi patch da lahko igram več kot uro preden zašteka...
Lestvica je nastavljena na Ljubljana/GMT+01:00
 • Novice

  Si želiš ostati na tekočem s scene KSi? Prijavi se na novice in sproti te obveščamo o vsem, kar je vrednega

  Prijavi
×
×
 • Ustvari novo...