Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/07/2019 in all areas

 1. 3 points
  kaj mene vlečete po nepotreben? ko bo le bilo malo več spoštovanja.
 2. 3 points
  Na hitro: Mark Cerny je ponovno glaven za drobovje izid ne bo v 2019, torej bo v 2020 CPU - tretja generacija AMD Ryzen, 8 jeder, 7nm proizvodni proces GPU - custom verzija AMD Radeon Navi, ray tracing podpora(!) - trenutno hot zadeva na PCjih. 3D audio (kot je to že pri PSVR), predvsem je zadeva odlična s slušalkami PS5 bo kompatibilen s PS4 igrami - torej bo prehod zelo mehak. Igre bodo v prehodu izhajale na obeh konzolah - Death Stranding SSD! Bistveno hitrejši nalagalni časi: Spider-man demo je fast travel čas zmanjšal iz 15s na 0,8s. Hitrejše renderiranje! Spider-man se je lahko gibal bistveno hitreje skozi svet brez izgube detajlov. Cerny je izjavil da bi naj imel v konzolo vgrajen SSD hitrejšo hitrost branja kot je trenutno na voljo v PCjih. Kar je zelo močna izjava in potrebuje več razlage. Ne verjamem v SSD z vsaj 1TB in res hudimi specifikacijami v konzoli za predvidevam da 400€. Upam da presenetijo. 8K podpora. @japanboy pazi kakšen TV nabaviš. 😛 Potrjen je optični medij! @medenko1975 Lahko boš mirno spal. In za konec izjava: “we are cloud-gaming pioneers, and our vision should become clear as we head toward launch” Obstoječi PSVR bo kompatibilen s PS5. O novem ni bilo potrditve, ampak zagotovo še pride na vrsto.
 3. 3 points
  To je uradno od Sonyja: EXCLUSIVE: WHAT TO EXPECT FROM SONY'S NEXT-GEN PLAYSTATION
 4. 3 points
  Sony je uradno najavil PS5! Cena še ni znana (bo verjetno povedana na E3), izid pa bi naj bil konec tega leta! Slika je simbolična. Dejanski dizajn bi naj bil razkrit kasneje. Kompatibilnost za nazaj bo (PS4, PS3, PS2 in PS1!), bluray pa gre pa-pa (digital only baby!). Njihova stream storitev (PlayStation Now) bo tako ob prihodu konzole na voljo povsod kjer je že sedaj na voljo PS Store. Sony se je tokrat odločil za Intelov custom made procesor in Nvidia grafično kartico. Tako bosta Intel in Nvidia združila moči in predstavila oboje na eni rezini čipa (prvič za ti dve podjetji?). Silicijeva rezina bi naj temeljila na 7nm proizvodnem procesu in temeljila na še na PCjih ne predstavljenih tehnologijah. Grafična moč bi se naj gibala nekje do 15 terafopov! Toliko o PC master race... 😉 Več informacij na povezavi: KLIK! EDIT: 1. APRIL!!!
 5. 3 points
  Ja itak, jaz sem danes dobil tudi neuradno/uradno sliko s kontrolerjem, ki je tudi že posodobljena gleda na leakane slike prototipa kontrolerja, ki so ga dajali skupaj z dev. konzolami... Hat trick je pa v tem, da Sony ne bo na E3, ker so v fazi združevanja z MS in bodo PS5 predstavili kar na Microsoftovi konferenci, fora je da bosta Xbox XX in PS5 v bistvu ista konzola z drugim ohišjem in vmesnikom, igre bojo pa iste za obe konzoli in se razvijalcem ne bo treba ukvarjat s predelavami, v bistvu bo na škatli pisalo, da je kompatibilno z Xbox in PlayStation konzolo. Zaenkrat to še skušajo prikriti ampak je vse leakano na linku: KLIK!
 6. 3 points
  MS je izdal drugo različico svojih AR očal. 3500$, še vedno so namenjene le podjetjem razširili so AR vidno polje povečali so razločnost (resolucijo) virtualne vsebine "drobovje" so preselili na zadnjo stran, tako sedaj očala sedijo udobneje na glavi prepoznavanje gest roke je sedaj veliko boljše, ter bolj naravno
 7. 2 points
  Endgame ima svoje probleme, ampak god damnit, zadnje tričetrt ure in še posebi ena scena med zadnjim fajtom je pa ... wow. "On your left." Wow.
 8. 2 points
  Imajo pa FREE shipping in celo dejansko pošiljajo k nam!!! :D
 9. 2 points
  Superman ali Legolas? :D The Witcher Netflix serija bi naj izšla še to leto!
 10. 2 points
  Zdaj je uradno All digital bo imel ceno 250$ In prihaja Game Pass ultimate, 15$ na mesec
 11. 2 points
  16K Sony TV https://www.esquire.com/uk/latest-news/a27124642/sonys-63-foot-wide-16k-tv-would-look-great-in-your-spacious-mansion/ 🤣
 12. 2 points
  Napovednik za nov Tarantino film:
 13. 2 points
  No... ne vem kam to pelje a akter je pravi. Kako bo z dev-ji in eventuelno bazo igralcev. Tak NAD-hardware in NAD-infrastruktura nam seveda ne koristita nič, če ne bo (preverjenih) iger oz. razvijalcev. Vsekakor so usta suha in vode razburkane. In kot vemo je kup dodane vrednosti, ki igralce delajo lojalne. Konzolo kot napravo, ki je sama sebi namen, danes niti ni več nobena kunšt. Gre za mnogo tega. Ampak... čakamo. Na voljo baje pe/že letos!? 🤩
 14. 2 points
  https://www.konzolko.si/playstation-vr-mega-pack-bundle-vr-worlds-skyrim-astrobot-doom-wipeout-ps4?limit=120&fbclid=IwAR0ijtc3djETkV7_vhSEwOUAUFkJciybcA78VIjsJEtPe73YAq0kCKqaBm0
 15. 2 points
 16. 2 points
  Well, this came out of nowhere?! Pogledam šele zvečer, tko da nimam pojma, a je za kej. 😲
 17. 2 points
  Zelo možen zaključek v Endgame: 😄
 18. 2 points
  Bodi vesel, da vsaj tukaj digitalno obracunava, ne fizicno 🤣
 19. 2 points
  Nekateri imajo konzolo le za eno igro, na primer Fifo in igrajo samo to. Zakaj bi potem kupovali dražjo konzolo, če optičnega pogona ne potrebujejo nikoli? Če se jim pa že zalušta kakšna druga igra, pa verjetno ne kupijo nove, ampak v akciji ali pa nabavijo kar game pass. Primarni namen te konzole je čim bolj poceniti Xbox konzolo (+testiranje trga za X2 brez optičnega medija 😛).
 20. 2 points
  ne vem kaj vam je, da ni zanimanja... oz. zakaj se nihce ne igra. spil je fenomenalen. popelje nas ve post apokalipticen svet, izven rovov in metroja. pridih stalkerja. gibanje fantasticno, ga,eplay vrhunski. mal buggy suver se ampak nobene drame. odlicen. priporocam.
 21. 2 points
  Izid igre je umeščen v 2019: Gre za remake igre, ki je izšla na Gameboyu.
 22. 2 points
 23. 1 point
  Toplo priporočam ogled mini serije Černobil! Zelo dober prikaz Černobilske nesreče in vsega kar je bilo povezano s tem dogodkom: reševanje, nevednost, zanikanje, KGB, žrtvovanje,... Škoda edino da ne govorijo v ruski angleščini. To bi bila pika na i za čisto odličnost. Mini serija je sestavljena iz 5 delov, trenutno so na voljo trije. V tem času je že postala najbolje ocenjena serija na iMDB iz strani gledalcev: https://www.facebook.com/HBOSlovenija/photos/a.180292812003988/2604467412919837
 24. 1 point
  Gre za večigralsko igro, ki naj bi izšla na PS4 enkrat prihodnje leto. Igralec bo imel možnost igrati kot del elitne vojaške enote, katere namen je uspešno dokončati paravojaške operacije, medtem ko se bo istočasno moral izmikati Predatorju. Ali pa bo imel možnost igrati, kot Predator, ki zasleduje plen.
 25. 1 point
  Sony and Microsoft to explore strategic partnership
 26. 1 point
 27. 1 point
  250 za srajco ter 900!! za vest..... Tem se je totalno sfuzlalo 🤣
 28. 1 point
  Nekaj za pretepače in nekaj za "zombie killers" https://si.diesel.com/en/diesel-x-playstation/days-gone/
 29. 1 point
 30. 1 point
 31. 1 point
  Letošnji Gamescom bo udarnejši, saj se bo pričel s konferenco (gamescom: Opening Night Live) kjer bi naj padlo tudi nekaj novih najav. Napovedovalec bo Geoff Keighley. Konferenca bo v ponedeljek, 19. avgusta ob 20:00. gamescom and Geoff Keighley partner to create "gamescom: Opening Night Live"
 32. 1 point
  To je preveč mainstream... Mobitel boš tolikokrat preložil, da dobiš ven 2m diagonalo.
 33. 1 point
  3dRudder motion controller for PlayStation VR, will launch on 17th June, with a RRP of £119/€119.
 34. 1 point
 35. 1 point
  28. maja izide ena zame bolj pričakovanih PSVR iger.
 36. 1 point
 37. 1 point
  Bethesda bo imela svojo peto E3 konferenco 9. junija.
 38. 1 point
  Če je dober film mi dol visi kakšnega spola so igralci ali kakšne pripadnosti so. Mi je pa bila zelo smešna nominacija Black Panther za najboljši film. Tukaj pa izpadejo Oskarji zelo politični za moj okus, ker film je po moje daleč od primernega filma za nominacijo. Enostavno ni nič kaj ekstra od ostalih super hero filmov da bi si zaslužil nominacijo. No, razen to da je večina črnih igralcev... 🙄 Naj raje ocenjujejo film, ne pa da se gredo "politično korektnost".
 39. 1 point
  Grem zdejle gledat film. 😍 Ta muc sem videl kaksen je, ko sem mal ozadje gledal. 🙃
 40. 1 point
  Captain Marvel je kul film. Meni trenutno najboljši origin story film od Marvela. So zelo lepo vpletli vse skupaj v dosedanje dogajanje filmov. Brie obvlada biti super saiyan, tako da komot ji pade kakšna vloga v Dragon ball. 😂 A:Endgame bo moral biti čisti raztur. 😍 Also... zvezda filma je Goose aka muc! 😁
 41. 1 point
  Gre za free-to-play igro tipa battle royale izpod EA. Igra je na voljo za PC, PS4 in Xbox One. Trenutno je možno igro igrati le v troigralskem načinu. Solo oz. dvojice zaenkrat še ni možno igrat. Launch napovednik: Gameplay Deep Dive napovednik: Gameplay napovednik:
 42. 1 point
  Igro igra že 50. mio igralcev. Primerjava rasti igre proti Fortnite:
 43. 1 point
  true, ampak 3 VELIKE slabosti: 1. DRAŽJE - hočejo 65€ digitalno 2. DOBIŠ 0 nazaj 3. STROŠEK 65€ tako pa dobim rabljeno za 41€, preigram in prodam za 35€ čez teden dni...... STROŠEK 6 € lol. you razumeš?
 44. 1 point
  če hočejo pravi denar, naj jo še za PS4.
 45. 1 point
  Nove novice: MS ima plan Game Pass preseliti v oblak! Nintendo Switch bi naj bil eden izmed hardware naprav, kjer bo na voljo Xbox spletni streaming. Rumor: Microsoft Bringing Game Pass And Published Titles To Switch Če bo vse delalo tako kot mora se poraja vprašanje zakaj potem sploh kupiti Xbox konzolo?
 46. 1 point
  Toliko o cloud powerju, ki si ga je zamislil MS za Xbox leta 2015. Crackdown 3 multiplayer je delalo čisto drugo podjetje kot single player, kar je takoj opazno. Celo MS ti to da vedeti, saj je multiplayer ločen (Wrecking Zone) in zahteva svoj download. Ni party podpore. Mislim... Lastna MS igra in nima podpore? WTF. To kar so obljubljali 2015 je daleč od tega kar so sedaj implementirali. Cel članek, če koga zanima: Crackdown 3 Wrecking Zone: what happened to the 'power of the cloud'?
 47. 1 point
  Nova vsebina prihaja na Switch verzijo igre:
 48. 1 point
  Še povzetek prvega tedna. 25 mio. igralcev. 🤗 Liki na voljo v Apex Legends:
 49. 1 point
  Bugisoft nikoli ne razočara: We are aware of an issue where your game client will crash after an extended gameplay session. To circumvent this, we recommend that you restart your game client every two to three hours. Secondly, on all platforms, if you are outside the game and receive a game invite from a friend within the game, your client will crash at launch. To work around this problem, make sure to start the game first and join group directly from inside the game. THE DIVISION 2 PRIVATE BETA: KNOWN ISSUES Dober mesec od izida imajo še vedno hude game breaking buge. Komaj čakam kaj vse bo folk še dodatno našel med samo beto. 😆 Zastopim da gre za beto, ampak vseeno. Imeli so že prej beta testiranje za D2.
 50. 1 point
  Nazadnje sem uporabljal CDkeys in Offgamers za PS Store kartice in ni bilo težav.
This leaderboard is set to Ljubljana/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...