Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/24/2019 in Posts

 1. 3 points
  XOX hlajenje si naj vzamejo za vzgled, da ne bo tudi PS5 "vzletal". Kar se trenutnega izgleda iz patenta tiče... Ne bi rad imel nove X-files sezone, z UFO dokazi v dnevnih sobah. 😜
 2. 3 points
  @Ozi 👍🤗😎! Treba je met kaj takega! Svaka čast! No jaz sem včeraj od AV planet dobil "robo". Čakam le še zvočnika za zadaj in TV, razen tega imam vse.
 3. 2 points
  Tukaj je časovni razpored s povezavami do streamov: https://www.videogameschronicle.com/news/gamescom-2019-full-live-stream-schedule/
 4. 2 points
  Days Gone platinasta. bi jo zaključil na platino že prej pa me je zmotil dopust 😛 O igri je toliko nasprotujočih si mnenj, da je že bizarno. Nedvomno je igra daleč najboljša open-world zombie igra, kjer klanje zombijev ni prvotnega pomena, čeravno se včasih zdi tako. Zelo dobro izdelana, z dodelanimi liki in predvsem zgodbo. Vsebuje kup preobratov, je zelo obsežna in grafično izredno dinamična. Osrednja nit igre je ljubezenska zgodba in cena prijateljstva v popolnoma razsutem, post-apokaliptičnem okolju. Da, igra ima nekaj hroščev ampak noben ni bil neprebavljiv do te mere, da bi se moral na to obešat. Igri se obenem očita, da ni dovolj dramatična oz. ni dovolj temačna, kar je do neke mere res. Čeprav ne vidim razloga, da bi morala biti vsaka "globja" igra obenem napol depresivna. Govor, teksti, medosebni odnosi v igri so izdelani bolj kot marsikod zato ne vem od kod ljudje jemljejo reference na nekaj boljšega. Primerjave z TLOU tu ni in je ne more biti... Morda se posvetim in spišem daljši opis, morda ne. Kakorkoli že, igra si zasluži preigravanje, če si želite dinamične igre z naraščujočim tempom zgodbe. Na koncu igra vsebuje tudi skrivni konec, kot so ga poimenovali nekateri, ki zadeve nekoliko postavi na glavo. Jaz trdim, da pušča idejo odprto, kar po svoje lahko namiguje na nadaljevanje. Pri tovrstni tematiki materiala pač ne zmanjka. Priporočam.
 5. 1 point
  @Ozi, nisem dal toliko poudarka na to - v osnovi je bila oz. je avdio oprema na 1. mestu. Imel sem določen budget in mi je tip dal ven ponudbo in sem rekel ja. Lahko bi vzel, ampak v končni fazi bo itak LG 55C9 TV predvajal večino formatov, kar bom pa ploščkov imel jih bo pa ta. Kar mi je pa najbolj važno je pa, da 4K ni regijsko zaklenjen kot je to pri BRjih. V bistvu sem varčeval ampak ne cisto vse. Dolocen del sem pokril iz drugih sredstev. Ampak verjamem da se bo splacalo pocakati.
 6. 1 point
  @japanboy tenks kolega! nadomestni že na poti 😉
 7. 1 point
  končno prejel Sony ST5000. zbite. zdej pa v reklamacijo pa vsa pripadajoča jajca. 😞 zvok je brutalen. tako dobrega ozvočenja doma še nisem imel; tudi na true 5.1 ne. cena z nemškega ebaya pa 40% off. 😎
 8. 1 point
  meni je bila super, edino platine ne uspe lol
 9. 1 point
  Fertik, ni glih GOTY, je bilo pa bolj zabavno kot sem mislil, da bo :D
 10. 1 point
  Zgleda malo boljse kot Flight Simulator 98 😄
 11. 1 point
  10-minutni gameplay:
 12. 1 point
  Dražilnik: Več o konzoli bo znanega v prihodnosti.
 13. 1 point
  E3 2019 napovednik: Igra bo izšla 13. septembra letos.
 14. 1 point
  E3 2019 napovednik: Igra bo izšla na PC ter Xbox One. Datum izida še ni znan, naj bi bil pa "kmalu".
 15. 1 point
  E3 Expo 2019 napovednik: Igra bo izšla na PC, Xbox One in PS4 16. aprila 2020.
 16. 1 point
  FAKING BOLANO!!! Evo samo gameplay: Phobos gameplay: PC gameplay! 😍 Takoj se vidi da je to res PC igra v prvi vrsti. 😄
 17. 1 point
  Noro vzdušje, groundbreaking animacija, gameplay pa meh. Kdor hoče 7-urni experience namesto filma ga bo končal v enem sittingu - it's that good, ostali bodo zehali.
 18. 0 points
  Ja, @Ozi. Konzole so same odklenkale. PC mi spet ni prioriteta, ker me baše prostorsko, tako da edina varianta mi je trenutno laptop (lahko ga bom tudi zaradi sluzbe vzel kamorkoli). Po pravici povedano me od napovedanih iger trenutno edino privlači Ori 2, ki ga bom skorajda zagotovo vzel. Žal igranje zame ni več kar je bilo. Denar polega tega trenutno moram vložit še v par drugih reči v flatu.
 19. -1 points
This leaderboard is set to Ljubljana/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...