Jump to content
 • Sony has trademarked the PS6-10
 • THE PLAYSTATION 4 IS NOW THE SECOND BEST-SELLING CONSOLE OF ALL TIME
 • BIOWARE CONFIRMS IT’S ‘DEFINITELY NOT DONE’ WITH MASS EFFECT GAMES
 • CD Projekt RED further condemns concept of microtransactions
 • The Outer Worlds will have enhancements on the Xbox One X but not the PS4 Pro
 • The Best Free MS-DOS Games Now Available From the Internet Archive
 • The Outer Worlds' Day One Patch is as Big as the Game

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/07/2018 in all areas

 1. 4 points
  Zaenkrat je tako. Mam se za kavcom 2 zvocnika. TV pride januarja. Atmos zvocnika sta na prednjih dveh.
 2. 2 points
  Po dolgem času se ponovno javljamo...BAR... is still a live...🤘 Dobro leto dni od izida bo že...🤔... big BF V ... ampak igra je še vendno pod nivojem🤧... z veliko bugi,.. stotine neuspešnih updejtov,... Veliko ,veliko,.... razočaranih igralcev , skupin -klanov širom sveta 😕 ...Tudi mi smo žal med njimi🥴 Rent a server program še vedno ne obstaja 🤬 ni mogoče narediti eventov ,.... klan warov,... druženja,... zabave ,... katere smo si najbolj želeli🤥🥶 ....ggggrrrrr Pogrešamo: tunirje , klan ware , vso zabavo ki smo jo doživljali v preteklosti....🥺 skratka vse kar nas je navduševalo in združevalo v prejšnjih serijah BF1, BF4 , BF3... šmrk , šmrk... Še vedno se člani ekipe BAR- BATTLEFIELD ALL REBELS podijo po vseh razpoložljivih BF V mapah🤣... res , da v manjšini... with honor , side by side,... delamo preglavice nasprotnikom , kolikor je le mogoče 😉 ... Upamo ...še vedno ...da izboljšajo igro ... mogoče pride z naslednjim updejtom... fifth chapter.... Pacific...nove mape!!! Če ti je dolgčas..... 🤓 se joinaj...igramo every evening after 21:00
 3. 2 points
 4. 2 points
  Dražilnik: Več o konzoli bo znanega v prihodnosti.
 5. 2 points
  E3 Expo 2019 napovednik: Igra bo izšla na PC, Xbox One in PS4 16. aprila 2020.
 6. 2 points
  Endgame ima svoje probleme, ampak god damnit, zadnje tričetrt ure in še posebi ena scena med zadnjim fajtom je pa ... wow. "On your left." Wow.
 7. 2 points
  Imajo pa FREE shipping in celo dejansko pošiljajo k nam!!! :D
 8. 2 points
 9. 2 points
  Zelo možen zaključek v Endgame: 😄
 10. 2 points
  Nekateri imajo konzolo le za eno igro, na primer Fifo in igrajo samo to. Zakaj bi potem kupovali dražjo konzolo, če optičnega pogona ne potrebujejo nikoli? Če se jim pa že zalušta kakšna druga igra, pa verjetno ne kupijo nove, ampak v akciji ali pa nabavijo kar game pass. Primarni namen te konzole je čim bolj poceniti Xbox konzolo (+testiranje trga za X2 brez optičnega medija 😛).
 11. 2 points
  ne vem kaj vam je, da ni zanimanja... oz. zakaj se nihce ne igra. spil je fenomenalen. popelje nas ve post apokalipticen svet, izven rovov in metroja. pridih stalkerja. gibanje fantasticno, ga,eplay vrhunski. mal buggy suver se ampak nobene drame. odlicen. priporocam.
 12. 1 point
  Titanfall 2 je dobra igra, ki ima tudi odlično kampanjo!
 13. 1 point
  V glavnem, igra vleče meni je dobra. Delaš misije, glavne in stranske. Bolje manj teže in iti 2x iskat pa narediti. Potem v 3 epiosodi se tudi malo odpre, ker dobiš eno dobro zadevo 🙂 Sem pa 2x igral in šel od začetka, ko sem kaj orenk zafrknil.....igram na HARD da delam čim več misij na S.
 14. 1 point
  Po enem mesecu že imamo nov datum izda in sicer 29. maj! 😆 https://blog.eu.playstation.com/2019/10/24/an-update-from-naughty-dog:-the-last-of-us-part-ii-comes-to-ps4-next-may/
 15. 1 point
  .....Here is the official trailer of Battlefield 5 Pacific!.... hudo zgleda 🤗
 16. 1 point
  @medenko1975 za moje pojme se čist preveč ukvarjaš s tujimi financami. skuliraj se in pusti ljudi uživat. opomin #1.
 17. 1 point
  Prišli so prvi vtisi o igri, če koga zanima. Samo bežno sem prebral par naslovov in podnaslovov in igra obeta (duh!). Razvijalci so na eventu razkrili, da igra vendarle ne bo imela multiplayerja, kako so sprva načrtovali. Nič hudega, samo da bo kampanja vrhunska.
 18. 1 point
  "MY HEART NEVER BEAT SO STRONG IN MY LIFE S2 !!!!!!!" Se najdem v tem. 😁 Včeraj ob gledanju najave sem bil totalno hyped.
 19. 1 point
  21.2.2020 je ta veseli dan ali Matiček se ženi predvidenega izida TLoU2!!! Dam roko v ogenj, da bodo prestavili vsaj še 1x. 😔 Ampak ok, vsaj prvi datum imamo. Bo pa to res absolutno precej bolj temačna in krvava igra od enice. Also... Joel je nazaj in kot kaže to pomeni vrnitev igralne dvojice! In bonus: v oktobrskem PS+ bo TLoU2 remastered! Odlično za preigranje/platiniranje do izida.
 20. 1 point
  Gre za prvoosebno psihološko horror igro. Osrednja tema je izginotje družine Peterson, ki jo igralec raziskuje v kraju Roswell, New Mexico. Ob flashbackih vojne in nezemljanih, igralec spoznava grozljivo resnico, ki je pokopala pogrešano družino. Izid igre je napovedan za PC, PS4 in Xbox One v drugi polovici prihodnjega leta. Ključne stvari: Napovednik:
 21. 1 point
  Batman: Arkham Knight in Darksiders 3 sta septembrski PS+ igri. Kar kul ponudba zaradi Batmana.
 22. 1 point
  Gre za prvoosebno akcijsko igro, katere izid je potrjen na PS4, PC ter Xbox One enkrat prihodnje leto. O igri: Napovednik: Gamescom 2019 gameplay:
 23. 1 point
  @japanboy tenks kolega! nadomestni že na poti 😉
 24. 1 point
  meni je bila super, edino platine ne uspe lol
 25. 1 point
  Ko dobim TV in bom mel sobo opremljeno za domač kino pa pogledam tole v 4K. It's gonna be fuc*ing SICK!
 26. 1 point
  E3 2019 napovednik: Igra bo izšla na Switchu 20. marca prihodnje leto.
 27. 1 point
  Povprečni igralec ne hodi na Neogaf, tako da je to čisto irelevantna anketa.
 28. 1 point
  badass mofo Keanu!!! WOoOOHHOoOO! To pa je surpresa 😄
 29. 1 point
  V sredo četrtek, 6. junija ob 18:00 bomo izvedeli izid servisa, igre, ceno,...
 30. 1 point
  Igra bo izšla junija letos.
 31. 1 point
  Faking končno Terminator film, ki deluje dobro!
 32. 1 point
  Sony and Microsoft to explore strategic partnership
 33. 1 point
  Netflix na E3!
 34. 1 point
 35. 1 point
  še par let pa boš namesto sten ali stekel vgrajeval tv-like panele. sci-fi cube.
 36. 1 point
 37. 1 point
 38. 1 point
  @matej1990 prvi komentar; "take my money i know how it goes" 😂😂😂
 39. 1 point
  Grem zdejle gledat film. 😍 Ta muc sem videl kaksen je, ko sem mal ozadje gledal. 🙃
 40. 1 point
  Prenovljena S linija brez optičnega pogona bi naj bila na voljo enkrat v začetku maja, s prednaročili sredi aprila. Uradno ime konzole bi naj bilo: Xbox One S All-Digital Edition Glavni faktor za to odločitev je cena, ki bi naj bila pod 200$. Drobovje bi naj ostalo podobno kot na sedanjem S modelu. Verjetno bo šlo le za osvežitev. Na voljo bi naj bila tudi Fortnite verzija konzole, ampak se ne ve ali gre v tem primeru za S model. Microsoft's disc-less Xbox One S reportedly called All-Digital Edition, out in May
 41. 1 point
  Igro igra že 50. mio igralcev. Primerjava rasti igre proti Fortnite:
 42. 1 point
  Gre za free-to-play igro tipa battle royale izpod EA. Igra je na voljo za PC, PS4 in Xbox One. Trenutno je možno igro igrati le v troigralskem načinu. Solo oz. dvojice zaenkrat še ni možno igrat. Launch napovednik: Gameplay Deep Dive napovednik: Gameplay napovednik:
 43. 1 point
  Še povzetek prvega tedna. 25 mio. igralcev. 🤗 Liki na voljo v Apex Legends:
 44. 1 point
  Slika morda ni 100% čist prava? 😄 Close enough 😛
 45. 1 point
  Ne. Kaj rabite koga za animacijo v poročni hali? Pogoje je edino, da je občinstvo na tekočem z novicami iz sveta konzol, drugače se bomo čudno gledali. 😄
 46. 1 point
 47. 0 points
  Prodanih je bilo več kot 3 milijona izvodov, kar bi rekel da je neuspeh glede na agresivno Sony oglaševanje in koliko PS4 konzol je prodanih. Luke David Cage je naznanil, da so prejeli investicijo kitajskega podjetja NetEase in da se vračajo v multiplatform vode.
 48. 0 points
  Sony je povedal, da izpušča E3 2019 konferenco. Prvič v zgodovini E3 sejma (24 let). Ne samo da ne bodo imeli konference, tudi razstavnega prostora ne bodo imeli. “As the industry evolves, Sony Interactive Entertainment continues to look for inventive opportunities to engage the community," the company told Game Informer in a statement. Ampak vse ni tako črno, Sony ima namreč nekakšne plane, ki pa jih še noče razkriti: "PlayStation fans mean the world to us and we always want to innovate, think differently and experiment with new ways to delight gamers. As a result, we have decided not to participate in E3 in 2019. We are exploring new and familiar ways to engage our community in 2019 and can’t wait to share our plans with you.” Sony Interactive Entertainment Is Not Attending E3 In 2019 Smrdi po PS5. 😄
 49. -1 points
  Za average igralca bo super. Kupiš igro in ne rabiš konzole ali gaming PCja. Poceni rešitev.
 50. -2 points
This leaderboard is set to Ljubljana/GMT+01:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.