Skoči na vsebino
KSi - Konzole Slovenija

Naš izbor

Najboljše vsebine iz celotne skupnosti, ročno izbrane in prehvaljene z naše strani!

Zanimiva igra za iOS platformo, ki se v izvirniku imenuje Picnic With Words, ob prenosu pa se naslov posloveni v Besedni piknik.
Igra je na voljo tudi za platformo Android.
 
Gre za igro, ki sprva spominja na križanke, v resnici pa iščemo kombinacije besed s pomočjo črk, ki so nam na voljo. Vsak nivo pomeni različno št. črk in različno dolžino / kvoto besed. Na voljo je klasična pomoč, ki stane 80 cekinov, cekine pa pridobivate bodisi s pomočjo FB sharinga, bodisi z dnevnim igranjem (daily bonus). Oziroma, če ste adijopamet, jasno za realne EURe.
 
Čeprav se besede na prvi občutek pričnejo ponavljat in so vsaj sprva včasih bedaste (tudi zaimki in vezniki), lahko potrdim, da po stopnji 100 postanejo besede že frustrijajoče. Slednje je tudi najbolj očitan razlog za slabšo oceno igre, čeprav gre po mojem mnenju za koncept in ne hrošče. Poglejmo;
težja kot je težavnost (višji nivo), več potencialnih besed lahko tvorite a igra od vas terja natanko določeno besedo in lahko se zgodi, da udrihate po besedah kot blesavi, igra pa je ne sprejme. Primer zanimive besede, ki sem se je naučil (in ob tem spiucal 800 cekinov) je npr. "pestič".
 
Igra deluje na iOS telefonih in tablicah, na iPadih je razumljivo bolje igriva. 
Kaj gre igri očitat? Zastonj različica je naphana z oglasi, ki so zahojeno tečni in aktivirani na časovno zanko (počakaj x-sekund). A za ceno nekaj EUR jo lahko odklenete in stvar rešena. Priporočam.
 

 
 
  • 3 odgovorov

×