Skoči na vsebino

Naš izbor

Najboljše vsebine iz celotne skupnosti, ročno izbrane in prehvaljene z naše strani!

SPISANO: PRESS Preview iz Prage, Detroit: Become Human
Kot strela z jasnega je zazvonil telefon. Prijazen dečko s češkim naglasom me je prijazno ogovoril in vprašal, če je dobil Konzole Slovenija. Je tako, sem odgovoril. Vabim vas, da se oglasite na ekslkuzivnem PRESS eventu v Prago, kjer vam bomo predstavili zakulisje igre, podrobnosti o nastajanju in z rezerviranim terminom za interviju namestnika kreativnega direktorja igre.
Okeeeej… pridem.
  • dobra (+1)
 • 3 odgovorov

Pokažite svojo igro sobico, gaming portal, svetišče, nima veze. Karkoli oz. kjerkoli je priklopljena igralna konzola, to želimo videt!

 • 455 odgovorov

Show and tell!
Tukaj postamo fotografije vsega od celotnih zbirk iger do najnovejše pridobitve, od omejenih izdaj do OSTjev, od merjenja penisov do "look what the dog dragged in", od najbolj svetlečih xboxov7200 do retro igralnih sistemov iz pamtiveka.

Na kratko: brag all you want, tu smo, da se hvalimo za vas, za nas, za vse skupaj!
Enjoy!
  • upvotam (+1)
 • 1 077 odgovorov

Zanimiva igra za iOS platformo, ki se v izvirniku imenuje Picnic With Words, ob prenosu pa se naslov posloveni v Besedni piknik.
Igra je na voljo tudi za platformo Android.
 
Gre za igro, ki sprva spominja na križanke, v resnici pa iščemo kombinacije besed s pomočjo črk, ki so nam na voljo. Vsak nivo pomeni različno št. črk in različno dolžino / kvoto besed. Na voljo je klasična pomoč, ki stane 80 cekinov, cekine pa pridobivate bodisi s pomočjo FB sharinga, bodisi z dnevnim igranjem (daily bonus). Oziroma, če ste adijopamet, jasno za realne EURe.
 
Čeprav se besede na prvi občutek pričnejo ponavljat in so vsaj sprva včasih bedaste (tudi zaimki in vezniki), lahko potrdim, da po stopnji 100 postanejo besede že frustrijajoče. Slednje je tudi najbolj očitan razlog za slabšo oceno igre, čeprav gre po mojem mnenju za koncept in ne hrošče. Poglejmo;
težja kot je težavnost (višji nivo), več potencialnih besed lahko tvorite a igra od vas terja natanko določeno besedo in lahko se zgodi, da udrihate po besedah kot blesavi, igra pa je ne sprejme. Primer zanimive besede, ki sem se je naučil (in ob tem spiucal 800 cekinov) je npr. "pestič".
 
Igra deluje na iOS telefonih in tablicah, na iPadih je razumljivo bolje igriva. 
Kaj gre igri očitat? Zastonj različica je naphana z oglasi, ki so zahojeno tečni in aktivirani na časovno zanko (počakaj x-sekund). A za ceno nekaj EUR jo lahko odklenete in stvar rešena. Priporočam.
 

 
 
  • upvotam (+1)
 • 3 odgovorov

×
×
 • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletne strani se strinjaš s Pogoji uporabe.