Skoči na vsebino

Uber77

staroselci
  • Število vsebin

    35
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od Uber77

  1. Če rabiš za GH pa RB ti tale mikrofon nič ne pomaga...
  2. A si kupil rabljen PS3? Vsekakor bo verjetno pomagalo, če držiš gumb on/off nekaj sekund, da se resetira (bo zapiskalo) in tako si boš lahko izbral pravi video output.
  3. Game padov nimajo v Avstriji nič cenejših. Saj ko sem jaz gledal. Naročil sem jih po netu iz Anglije in plačal za enega okoli 30 eur (pri nas so bili okoli 60).
  4. Uber77

    PlayStation Move

    Jah sej... zakaj bi odkrival toplo vodo?! Vse dobrote Wiija na grafiki od PS3... to je to
  5. Uber77

    PS3 PSN Store igre

    Še dobro da je PayPal, ki omogoča, da daš dispute, ki je večinokrat rešen stranki v prid. Sicer imaš pa prav. Najboljše je kupovat v Sloveniji in drugim plačevati "administracijske stroške". Upam, da ne uporabljaš Googla, Vise, Windowsow in podobnega... Vse je zarota!
  6. Valda kup. Online štacuna z nizkimi cenami, kjer poleg PS3 prodajajo še žensko bižuterijo pa cunje pa kopalke je zaupanja vredna!!! Zihr je tud poskrbljeno za garancijo. Mednarodna valda.
  7. Lahko vtakneš USB in zunanji disk, čeprav bo tukaj omejite, ker mora biti FAT32 formatiran. Konzola bere DIVx (tako s ključka kot s DVD in CDR ploščkov), čeprav nekateri odsvetujejo predvajanje drugih ploščkov kot BR, ker naj bi se kvaril laser (naj ne bi bil več natančen). Mislim, da je daljinec le za filme. Vendar se da vse tudi s kontrolerjem zrihtat, samo so kakšne stvari malo bolj nerodne. Ponavadi se ne naloži celotna igra na disk - 1,5 do 5 giga (sem opazil do sedaj). Na disk se ti nalagajo stvari kupljene s PSN stora (igre, Singstar komadi, Guitar Hero/Rock band komadi). Drugače pa si na disk lahko shranjuješ tudi filme, slike, musko...
  8. Najlažje ugotoviš, če pošilajo pač tako, da začneš z naročilom. Preden moraš karkol plačati izbereš že shipping address, kjer ti tudi po navadi izračuna stroške.
  9. Uber77

    nakup PS3 iz UK

    Ja seveda. Lahko se zamenja tudi kabel
  10. Uber77

    nakup PS3 iz UK

    Problem je v električni vtičnici. V UK uporabljajo tako: http://www.soil-net.com/album/Equipment ... K%2001.jpg kar pomeni, da jo v Sloveniji ne boš mogel preprosto vtakniti v elektriko ampak rabiš adapter: http://bilder.afterbuy.de/images/10753/ ... _gross.jpg Regijska koda je 2, kar je isto kot pri nas, torej ti bo playalo filme, ki so bili kupljeni pri nas: http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_code Če ni reeeees velika razlika v ceni, oziroma se za nekaj časa seliš v UK ti tak nakup odsvetujem zaradi garancij in podobnega. Sam tudi vse kar lahko kupim po netu, če je tam ceneje, vendar se včasih človek lahko ornk za**be, če gre kaj narobe.
  11. Čudno, da se filmi snemajo za velika platna in se v njih zmeče na sto miljone dolarjev za vrhunsko postprodukcijo, če je pa katodna TV čist dobra... Sicer si si pa sam seb že odgovoril... Če hočeš met vrhunsko sliko (da se bo vidl teksturo žoge v FIFI al pa obrobo oken v Uncharted 2) bo treba kupt temu primern TV... Brez LCD ne bo detajlov... ne boš kupu TV sam zarad iger... ne bo PS3/Xbox... Za normalno igralsko izkušnjo, brez masturbiranja na zgoraj omenjene detajle pa je CRT povsem dovolj
  12. Sam eni se pa res ukvarjate z nepotrebnimi vprašanji. A ko kupuješ računalnik, tud razmišljaš, da zaradi počasnosti interneta ne potrebuješ 22"+ monitorja. 2 popolnoma nepovezani stvari. Tko k "a se splača kupt ps3, če mam sam CRT". Sej boš igral igrco ne pa se naslajal nad detajli. Kupiš zarad igranja! In tud na CRT se da vse normalno igrat. Seveda ne boš potegnil iz konzole vsega kar zna, pa kaj. Sej verjetno tud avto ne kupuješ glede na kvaliteto cest in hitrostne omejitve Enako čudn stavk mi je "ne bom kupoval LCD samo zarad iger". A drugače pa ne gledaš tv, filmov (DVD, divx,...). Če ne gledaš ravno preko sobne antene bo slika pri marsikaterem programu boljša. LCD ni bav bav... seveda pa lahko počakaš na OLED, al pa na 3D tehnologijo... sam tud takrat bo prihajalo spet nekaj novega
  13. Kako ni naslova? Sej gre čekirat billing address
  14. Mogoče veš koliko ti poberejo za posamezno filanje virtualnega računa?
  15. Vse je enako, le da je v eni večji disk, ki se ga da tudi kasneje brez težav zamenjati.
  16. Uber77

    surround

    Optika na Sony DAV-IS50. Dela kot mora
  17. Čist preprosto. Vneseš notr podatke in če ne dostavljajo ti ob izbiri naslova piše, da delivery ni možn. Kle očitno ni panike... Dispatching to: *******************, Ljubljana, Slovenia, SI 1000 Slovenia * Sony PlayStation 3 Slim Console (250GB Model) with Uncharted 2: Among Thieves (PS3) £297.38 - Quantity: 1 - In Stock Condition: New Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
  18. Ja, nakazal so ti en določen znesek (med 1 in 3 eru) in moraš napisat koliko so ti nakazal. Mogoče je fora o vejici al pa piki. 1,47 al pa 1.47 EUR recimo.
  19. Kot že parkrat rečeno, Master card praktično ne dela. Pa ne da je problem v z in ž ampak preverja naslov. Torej naslov tvojega očeta in USA, UK in GER naslov. Zato podatki niso pravilni...
  20. Evo dons dobil in testiral...super dela... zdej se bo treba navadt pa mau bolj ps3 za net uporabljat
  21. Živjo, kje si jo pa dobu za 17 funtov? Aha sem že našu. končno so spet v zalogi Gameplayu
  22. Uber77

    sackboy doll

    Khm... Manchester v Sloveniji... pol pa London sploh ni več tok daleč Mislim, da ti bo kak ebay edino pomagal. http://cgi.ebay.co.uk/Official-Little-B ... 240%3A1318 Ali seveda podobni linki... je pa treba pazit ker je ogromno neofficial stvari...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.