Skoči na vsebino

Beso91

staroselci
  • Število vsebin

    112
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Beso91's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Jonski, Xbox 1 je tudi bil bolj zmogljivejši kot ps2 pa ni bil . Špilov pa ima Xbox 360 še vedno veliko več, pa tudi to, ko praviš, da je PS3 zmogljivejši, sploh še ni pokazal in verjetno tudi ne bo, ker je tako zakompliciran znotraj, da bomo stalno gledali gnile multiplatforme na ps3.
  2. Pomojem niti Natal, niti Sony-jev kontroler ne bojo nič naredili proti Wii-ju. To pač zdaj vsi hočejo kos pogače, ki jo je izumil Nintendo. To so mi zato smešni na konferencah, ko govorijo o svojih motion controllerjih, ker ko jih poslušaš, kot, da so oni prvi, ki so to izumili. Vglavnem, naj se Microsoft in Sony držita svojih kontroler shem, ker s tole nič ne bodo naredili pomojem. Zato pa mam 360 in PS3 namesto Wii-ja, ker sem mnenja, da je old way še vedno zmaga. Mora se priznati, da količkaj razgledan gamer takoj ve, kaj želita Sony in Microsoft doseč s temi motion controllerji. Revolutionaize the gameplay experience??? Yea right $$$$$$... Mislim celo, da bom dobil kmalu "motion sickness"! :doh:
  3. Beso91

    Wii vprašanja

    Vir: EdgeOnline Sucks ! Mislim da bi Wii že v izvirni barvi moral biti črn, ker črn plus tista modra na pogonu je too sweet. Zdaj pa še ta udarec .
  4. Jaz sem se pa zdaj spravil na Dead Space . Zakon špil, o tem sploh ni govora . Obrnil sem ga že dvakrat, zdaj lovim 1000/1000 G .
  5. Beso91

    Wii vprašanja

    Mene pa zanima, če bomo dočakali v Evropi črn Nintendo Wii. Thx za odgovore .
  6. 2x PS3 (enemu odpovedal Blu-ray pogon, tak da Blu-ray FTW!!! i guess :doh: ). Xbox 360 ( ).
  7. Težava je v tem da v naštetih igrah preprosto nastopajo froci ali pa junaki iz risank kar me hudo odbija od takšnih iger kr avtomatsko pomislim da je to za mlajše, recimo meni je bil shadows of collosuss kr dobra igra edino kar me je motilo da si bil v vlogi nekiga froca zgledal si nekam švoh komaj kaj si priplezal, nasprotno je bolj fajn gledat like tipa cratos ali pa prince of persia kar ti da večji občutek moči v igrah. Pa tudi takšne igre so nekam preveč fanzazijske pretirani objekti, obupno zmodelirana bitja, pretirana orožija, preveč barvnato pa skozi neka magija . Poleg tega imajo takšne igre vedno nek čudn gameplay zato raje posežem po gearsih ko modela elegantno brez težav premikaš. Jaz pač tak vidim to stvar, japonski stil in mišljenje v igrah nisem nikoli razumel. Se pravi, več mišic in ureznin na obrazu kot ima lik, bolj hardcore je špil ??? Pa ne vem od kje ti, da Fenixa v Geow elegantno premikaš. Meni se zdi kilav in okoren. In ni fora v tem, kdo nastopa. Težko je zastopit. Je veliko teksta in vse že meji na interaktivne bukve, to pa vam je danes teško brat, saj je igra zdaj dobra le, če je na ekranu BUM, TRESK, mitraljezi, žaganje in kri.
  8. Ob vseh nepreigranih špilih sem našel nabijat Final Fantasy VII. Izšla leta 1997, ampak še vedno tak biser (igralnost, zgodba, dolžina, dizajn...), da ni čisto nič narobe, če zaradi FFVII počaka ene 8 novodobnih špilov .
  9. No pri meni je bolj tak. Če mi je špil zakon, če igram igro kateri se klanjam potem grem tudi jaz na platinum trophy ali pa na 1000/1000. Ampak vsekakor mi ni namen igrat kako bedno igro samo zaradi achievementov. Mi nima smisla, ker dokler dobim te trofeje se mi želodec obrača
  10. Achievementi so pa meni zadnja briga zaradi katerih bi špil igral. Za trophy-e, achievemente itd me boli đon. Igram igro dokler mi je všeč in dokler se mi da .
  11. Še vedno je limited-time exclusive na področjih Australije in Evrope. Torej, če se najdejo kaki piratski ghost busterji, potem so to ameriške verzije.
  12. Mene edino kar moti na LIVE-u je to, da niti enkrat ne morem igrat, brez, da bi me kak 12 letnik oklical za fag-a, retarda ali kaj podobnega, zato, ker mu spustim 2 headshota zapored. Osebno mi je PSN isti šit samo, da se ne plačuje. Me pa zanima kako se bo obnesel, ko pride ven Final Fantasy XIV. Na ta špil se palim kot nor (tako kot na FFXIII) in me prav zanima, če bom v miru lahko igral. Čeprav verjetno bom lahko normalno, ker vsa ta crap o PSN je samo fanboy shit .
  13. Beso91

    Xbox 360 vprašanja !

    Jo jo. Bom to kar tu postal, ker mislim da bo najpametneje. Sem pred vnovičnim nakupok 360, ker so me od prvega ločile khm, okoliščine, khm... Zdaj pa jaz vas vprašam. Kako to, da so včasih v Muller-jih Xbox 360 samo 200€ (premiumi), pa zanima me kako je s jasperji. Da ne bi narobe razumeli, saj mi ni problem fliknit 240 namesto 200€ za tako konzolo kot je Xbox 360. To samo informativno, predvsem me pa zanima kako je s Jasperji pa od kerega datuma so jasperji naprej. Npr. videl sem v mullerju bundle 360+Burnout paradise+trivial pursuit. So to jasperji? Hvala za odgovore
  14. Ej, sam zakaj je nekje 200€ Xbox 360? A je to razprodaja starih zalog al kako? Ker moram spet 360 kupit, enga novega novcatega . Tnx za odgovor.
  15. E daj final fantasy je še vseeno kup japonskega dreka,ker česa slabšega kot je to pa še res nisem igral,dobro animacije so kul,samo gameplay...pa je drek.tak kot večina ps3 iger.in še to, ps3 sucks FF je drek ??? Dieeee Drugače je zanimivo, da ps3 tukaj zastopata največja otroka rozac155 in manbearpig . Pač razumevanje morate pokazati, da se želita izogniti kesanju, da sta zanj pljunila 400€ ali celo več. Mene osebno boli k. če ps3 propade, ker mi je potem kupit xbox 360 najmanjši problem . Saj to je že znano, da ga je Xbox 360 zlomil na področju iger, ampak tale dva se res že kar malce obupano želita izognit kesanju za 400 evri. Jaz se ne bi. Prodaš ps3, kupiš xbox 360... done and done.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.