Jump to content

raveer

legendary users
 • Content Count

  558
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 ne-tč-ne-mš

1 Follower

About raveer

 • Rank
  je odbil zmaju glavo!
 • Birthday 09/16/1980

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  luliland
 1. ^ Heh, fali racun ali revija. Fotoshopat pa tudi ful nekaj ekstra ne znam. Opcija obstaja, da jih dobim od Japanboya, samo detajle treba dorect.
 2. To si pri nas kje dobil? Bi tudi zaradi nalepk kupil, ce ga kje tu najdem. Ne vem ce se mi ga da narocat. @japanboy ce se imas kaksne nalepke odvec, se priporocam.
 3. press kit je hud. bi dal ledvico.
 4. Meni se tudi zdi da se sony s to potezo strela v nogo. Microsoft je pozrl eksluzivnost in udejanjil smartglass na ipadu in iphonu, ker je to pac najbolj prodajana mobilna platforma v usa, kjer ima znamka xbox konkreten status. Ce bi tumarili z vezanostjo na nokie, wablete in windows 8, ne bi blo kaj dosti iz tega. IMHO bi sony vec dobil, tako ugleda kot dinarjev, ce bi zadevo preprosto vgradil v playstation app, ker mocno dvomim da so dali not namenski hw, lahko pa da se motim. Pa cetudi je to mogoce samo z hwjem, je itak genericen wifi, ki ima morda dodan kak low latence kanal z hw h.264 odko
 5. Smartglass je vsepovsod. Ironicno je najbolje udejanjen na iosu.
 6. Kul baza za taksne stvari se nahaja na: http://ogdb.eu/
 7. napacna tema. carry on.
 8. Ce imas v mislih Dylana Cuthberta (CEO in ustanovitelj Q-Games), model ni porocen s hcerko Miyamota. Pri Nintendu direkt ni delal zaradi non-compete kalvzule ker je bil tam kot usluzbenec Argonauta. Pri njih je sproduciral 3D engine za game boya in spil X, ki je bil povod za vabilo v Kyoto.Tam je zakrivil Super FX cip in Star Foxa ter neizdano nadaljevanje, preden se premaknil k Soniju v USA. Pol je prisel nazaj na Japonsko in ustanovil Q-Games s Kenkichijem Shimooko (avtor Ape Escapea). Je pa Miyamota ucil bedarije angleskega jezika, drugace pa spadal v skupino Gunpeija Yokoia. Ta ga je fural
 9. naslednji teden bom mel cas v ponedeljek. torek, sreda not so much.
 10. jaz bi se vedno nekak rabo spangled, ostalo bi lahko sam spedenal. tako da ce se res rece neka ura, bom jaz tudi vse naredo da bom tam.
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.