Skoči na vsebino

wackmofo

staroselci
  • Število vsebin

    12
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

wackmofo's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Jaz si pa lastim Sonyjev hišni kino z 5.1 sistemom, ki sem ga povezal z PS3 preko optičnega kabla. Dela odlično
  2. bila je težava v routerju, imam zaj netgearovega in prepozna uPnp. Če imam to enablano, potem ne rabim odpirat dodatnih portov za igranje preko neta?
  3. lep pozdrav, uporabljam nek asus router in razmisljam o nakupu novega, saj mi ps3 ne zazna upnpja, ki je enablan na tem routerju. Kateri router se mi najbolj splaca vzet, da bo ps3 delal brez tezav za online gaming? uporabljam wired connection in rabim 4-portni router
  4. wackmofo

    2k VS EA

    Torej, tema namenjena primerjavi iger hiše 2k sports in EA sports. V mislih mam predvsem igre: 2k sports NHL 2k9 vs EA Sports NHL 2009 in 2k sports NBA 2k9 vs EA sports NBA Live 2009 Če ima kdo kakšne izkušnje z igranjem obeh, naj tukaj deli svoje mnenje
  5. FIFA 09 je zmaga v vseh pogledih. Izboljšana igralnost in predvsem grafika, tak da PES nima šans. Moje mnenje pač
  6. Sem rešil težavo. Problem je, da ti usmerjevalniki od T-2 so za en k****. Računalniki delajo vredu, brez problema, PS3 pa ne. Sem povezal gor router, vse dela brezhibno, saj router dodeli te notranje IPje, o katerih si ti govoril, tisti t-2 shit pa to očitno dela na drugačen način in notranjih IPjev sploh ne nardi.
  7. Lep pozdrav. Imam problem s povezavo PS3 z internetom. Uporabljam T-2 VDSL internet in njihov usmerjevalnik. Če povežem več računalnikov s tem usmerjevalnikom, ni nobenih težav, pojavijo se pa pri povezavi s PS3. Pri nastavitvah v PS3 dam vse na automatic, saj bi moralo vse delati preko DHCP-ja, kot pri računalnikih. Težava je v tem, da mi ne "obtaina" IP naslova. Zato sem se spravil vse vpisovat ročno. PS3 sem dodelil isti IP naslov in vse ostalo, kot imam na tem računalniku. Problem je v tem, da ko na PS3 vse ročno nastavim, mi na tem računalniku ne dela internet saj mi napiše There is an IP address conflict with another system on the network. Zakaj mi PlayStation sam ne prepozna IPja in moram vpisovat ročno? Kako se izognem temu problemu?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.