Skoči na vsebino

LaChupaCabre

staroselci
  • Število vsebin

    14
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od LaChupaCabre

  1. LaChupaCabre

    [Uradna tema] MAG

    Evo preverjeno DLC je vezan na account. Fino da sem bildal slo account. Za APEX 100SE glih ne bom jokal ker sem si itak nabavo KP45MG, edino za ščit in svetlobno granato je škoda. Bom pač špilal dalje kod da dodatka ni
  2. LaChupaCabre

    [Uradna tema] MAG

    Oke malo sem brskal po netu glede mojega problema z downloadom in sem opazo da nisem edini. na UK storu sem označo za download dodatka, ponudlo mi je da nadaljujem nakup, me vrglo nazaj v ps store, mag dodatek je označen z rdečim znakom da sem ga potegno (kar se nikjer ne vidi da sem ga sploh potegno). Vsaj v storu bi se moglo videt pod downloads. Grem v MAG in v slo accaunt in v uk accaunt, dodatka ni videt nikjer.
  3. LaChupaCabre

    [Uradna tema] MAG

    Kar se tiče killov sem kar podoben. V večini popravljam, oživljam, ali pa sestreljujem prevozna sredstva. Odvisno od situacije. Ja to se strinjam da moreš prvo počistit in potem oživljat. Ampak včasih je bolše oživet kolega da ti pomaga pospravljat. Pa tudi še ena fora mi je smešna, dostikrat popravljam kak antiair in potem namesto da bi mi eden in edini hrbet kril začne sam tudi popravljat. In kaj se zgodi oba pristanema ko krajnske klobase narezana z nožem. Zato jaz v večini odneham pa čekiram na skrite talente.
  4. LaChupaCabre

    [Uradna tema] MAG

    ej trenutno sem v lvl 24 Raven in počasi napredujem vsak dan za kaka 1-2 levela navzgor. Problem je v tem da skor vedno padem v tak tim da vsi letijo po svoje ko ene kure, pa namesto da bi te folk oživel ko je še čas se raje poleg mene strela ko budale nakoncu pa itak vsi obležijo zraven. Povej se ti je že zgodilo da ti je po respavnanju ostal sredi ekrana križec in nisi mogo nazaj v igro ampak se ti je vedno znova in znova odštevalo. Meni se je to že dvakrat zgodlo. Vse kar mi je preostalo je da sem na novo zagnal igro.
  5. LaChupaCabre

    [Uradna tema] MAG

    Hojla a igrate kaj MAG Malo mi je postalo dolgčas igrat samemu. Če bi kdo igral z mano me dodajte (LaChupaCabre) Bessie vidim da je v dodatku nova strojnica i like it
  6. LaChupaCabre

    PS3 PSN Store igre

    sej končno neka pametna zadeva iz strani sony-a ker vsi si nimamo namena rihtati kartice. Upajmo da bo začelo laufati čimprej, ne z kakšnimi zamudami kot je za njih značilno.
  7. fajn "da si znal" torej ne znaš več če bi se hvalo z programiranjem bi vsaj napisal da znaš programirati v c++,visual studiu..... lachupacabra jo res cuza kozam.....google my frend pa boš vido kak jo on cuza kozam in predvsem KAJ CUZA;) če se že gremo glede nicka. Mitkko.... je nekdo ki gleda vsak dan rebelde in zraven čika hubabubo Se podpisujem. PS3 mislim da svoje večje moči tak in tak ne more pokazati, ker če bi jo bi že bila ta zdavnaj udejanjena. Tak pa ker je to sony že sam skužo jim ne preostane drugo kot pranje možganov lastnikom konzole.
  8. Tudi jaz tebe ne zastopim... kako pa pišeš? zdej ne zastopim več ...a je konsol uor ovr??? :disbelief: ..kdo je sploh zmagu??? I do not understand this shit anymore ...it looks like the console war is over :disbelief: ...I would like to know who won ??? edit. a si me skurcal ?!! edit2. zakaj si me pa skurcal ??? nasmejal si me do solz, svaka čast besede fanbojčeka, ki ima čipiran xbox in mu atek in mamica nočeta kupiti ps3 :doh: obe konzole so dobre, le da xbox je v naboru iger ter multiplatformu dosti bolši vprašanje je le če bosta gow3 in unchartet 2 igri ki bosta naredli prelomnico pri ps3 ali pa bomo tisti, ki si lastimo tudi ps3 spet deležni peska v oči.
  9. No commando v ednini. Bil je to legendarni špil za commodorca vem da sem ga ko sem bil ful mali ogromno prešpilal. No pa še en legendarni špil iz commodorca kdor pogleda malo podrobno sliko bo vedo zakaj se gre
  10. Uf... če se ne motim bi iz časov komodorca lahko bil to COMMANOS No vsaj jaz se ga na tak način spominjam.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.