Skoči na vsebino

Alk0

staroselci
  • Število vsebin

    9
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Alk0's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Vabljeni na prenovljeni originalni 40-slot Counter-Strike: Source strežnik [si] Slovenian Prison Break 24/7! IP naslov: 93.103.128.120:27040 Na strežniku je naložen JailBreak mod z dodano zaporniško trgovino, oblekami (skini), najnovejšo anti-cheat zaščito (KAC), točkami ugleda in moderno glasbo ob raznih dogodkih v igri. Za pravilno izvajanje igre so urejena tudi pravila (v kratkem bodo še obširneje na voljo na spletni strani). Prav tako so skoraj vedno na voljo admini za izvrševanje kazni v primeru kršenja pravil. Kako se igra odvija? Mape so zasnovane tako, da teroristi (v nadaljevanju zaporniki) začnejo v zaprtih celicah, counter teroristi (v nadaljevanju pazniki) pa v orožarni. Prvi korak paznikov je vedno pregled orožja in iskanje pobeglih zapornikov. V vsaki mapi ima ponavadi vsaj ena celica pištolo in vsaj ena rov ali teleport nekam v mapo (orožarna, drug prostor z orožjem ali dostopom do prostora z orožjem). Seveda lahko zapornik poskuša ubiti paznika, a s tem tvega da ga bodo paznik ubili. Ko pazniki spraznijo, ali kako drugače onemogočijo dostop do pištole v celici zapornikom morajo odpreti vse celice. Ob odprtju pazniki ukažejo zbor zapornikov na določenem mestu (npr. na določenem spreju na tleh, steni,..). Nato pričnejo z raznimi tekmovanji kot so Simon reče (ang. Simon says), nogomet na igrišču, odbojka (na igrišču mečejo bombo čez mrežo nasprotnikom), plavanje v bazenu, tek od neke točke do druge, kvizi (glavna mesta, zgodovina, matematika,...), risanje sprejev (s tipko T, višje->boljše), vlak smrti (glavni paznik ukazuje prvemu zaporniku kaj naj počne, nato morajo ostali zaporniki en za drugim recimo skočiti, kdor predčasno skoči ali se oddalji od vlaka umre), ruleta (zaporniki se postavijo na črno ali rdečo barvo nato pazniki zaženejo ruleto), labirint, musical rooms (predvaja se glasba, nekateri prostori za zapornike se odprejo, kdor pride prvi zapre ta prostor, kdor ostane zunaj oz. ne najde svojega prostora umre), ...... Ko ostaneta samo še dva zapornika imata možnost izvajati poslednje želje (vpisati morata "!lr" v klepet (Y)). Poslednje želje se odvijajo med zapornikom in izbranim paznikom in sicer boj z noži, petelinji boj (skakanje na glavo), metanje orožja v daljino, zahodnjaški strelski obračun (nasprotnika začneta na določeni točki obrnjena stran od nasprotnika morata prehoditi 5m preden lahko začneta streljati), strel za strel (izmenično vsak en strel s pištolo), ruska ruleta (izmenično streljata, en izmed metkov je smrten). Glavna pravila: Pazniki/counter teroristi so lahko samo igralci z mikrofonom in poznavanjem pravil! Strežnik je omejen le na povezave iz Slovenije. Spletna stran s forumom: http://as-amtk.si/sipb/ Vljudno vabljeni!
  2. Mene pa zanima kaka je razlika med cod 4 ter cod 4 game of the year ker je ta druga v enih trgovinah kar za 30% cenejša.
  3. A to misliš inštrumente od GH ali igro? Igro že imam kitaro tudi. Kje pa si to gledo da lahko kupiš rock band 2? Ker sam ne najdem niti 1 trgovine, ki bi imela rock band 2 EU verzijo z inštrumentami :doh: tu majo http://shop.gameplay.co.uk/webstore/pro ... ral_bundle igro pa si posebej kupiš.
  4. Mislim da ne, sem pa gledal pa lahko kupiš igra+kitara,igra,igra+bobni,igra+bobni+kitara, samo jaz ti bolj priporočam guitar hero.Mene pa zanima katero kartico si naj kupim za nakupovanje preko UK, ker sem bral pa nekaterih kartic ne upoštevajo(visa), pa preko katere UK trgovine je najbolj zanesljivo/pametno kupovati.
  5. Kaj pa lahko plačaš v kaki uk trgovini z paysafecard?
  6. Kaj se vam je že kdaj zgodilo, da igre niste dobili oz da so vašo kartico zlorabili? Pa srečno novo leto!
  7. mene p azanima če se da kje kupit iz anglije plačilo po povzetju?
  8. ker na platformu je že vse razprodano
  9. vete kje se še da naročit guitar hero 4 super bundle? v sloveniji. pls odgovorite
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.