Skoči na vsebino

Marvin

staroselci
  • Število vsebin

    10
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Marvin's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Bi se dalo debatirai, kdo je resnično beden tukaj... Ja in? A se naj sekiram, če se Renault Clio, ki ga ima sosed prodaja bolje kot Honda Civic, ki jo imam jaz? Te povedi pa ne razumem... Verjetno so uporabljene kakšne fanboy šifre...
  2. Ja in? Zakaj bi me brigali delničarji? 1. Nisem in nikoli ne bom kravatarski delničar. 2. Monopol znamki škodi, ne koristi (spanje na lovorikah). 3. Močna konkurenca je dobrodošla za razvoj. Še posebej v tvoji ne... Ja in? PS2 nisem kupil zato, ker si ga je lastilo 100 milijonov ljudi, pač pa zato, ker je zadoščal mojim potrebam. Subjektivno mnenje, štekaš? Tiranija in enoumje že dolgo nista kul! Ja in? A slabša prodaja avtomatsko pomeni, da je konzola slaba? Po svetu se proda več korejskih Chevroletov, kot Hond... Torej je Chevrolet boljši avto????
  3. PS3 je izgubil samo v glavah fanboyev nasprotnega tabora. Enako velja za 360-ko.
  4. Aja? A po novem zna 360-ka prenašati piratske vsebine kar na lastni disk? 1. Če želiš prenesti epizodo, potrebuješ računalnik 2. Če želiš to epizodo karseda hitro pogledati, potrebuješ program na računalniku, ki se je sposoben povezati z konzolo. Najboljši program za to daleč naokoli se imenuje "PS3 Media Server" (bo šlo ignorirati ta "PS3" v naslovu, fanboyi?), ki deluje odlično tako na trojki, kot na 360-ki. Obenem omogoča gledanje videa v .mkv formatu vsem retardirancem, ki smo kupili PS3. Sklep : Tako PS3, kot xbox 360 sta odlična medijska centra in oba potrebujeta še eno napravo, računalnik. Jaz osebno imam obe konzoli, vendar mi je za gledanje filmov in serij pač ljubši PS3. Zakaj? KER MI PAČ JE! Honda Civic type-s mi je bolj všeč, kot VW Golf. Zakaj? KER MI PAČ JE! Rjavolaske so mi ljubše, kot blondinke. Zakaj? KER MI PAČ SO! Sedaj pa grem nazaj na mn3njalnik, kjer so fanboyi (bolj) normalni, ter so "svete vojne" prepovedane.
  5. Mene bolj skrbi za tistega, ki komentarje bere...
  6. Jaz imam Bravio z vgrajenim DVB-T in stvar čisto lepo deluje (naročen sem pri UPC).
  7. Ja no, jaz nisem "vsak hepan", ker ebay do zdaj nisem uporabljal.
  8. No, mehanizem nima veze pri Backward compatibility (edino kar šteje je to, da se vrti) No bom poizkusil, tako ali tako moram najprej na dražbi zmagati. Na ebay-u namreč mrgoli hepanov, ki te premagajo v zadnjih sekundah
  9. Zgoraj je bilo malo lekcije iz slovnice, zdaj pa lekcija iz ekonomije: Živimo v svetu, ki ga vodijo kapitalisti in njihov je glavni cilj zaslužiti čimveč denarja s čimmanj truda. Na poti do tega jim stojijo ostali kapitalisti, ki so jim konkurenti. Konkurenca ustvarja okolje, kjer so podjetja prisiljena v inoviranje, v boju za večje zaslužke. Inovacije pa so dvorezni meč, včasih uspejo, velikokrat pa ne. Pred par leti je s serijo x86 (Core 2 Duo) uspel Intel, ter tako prevzel vodilno mesto na področju mikroprocesorjev. In kaj dela na tem položaju zdaj? Inovira, razvija,..? Ne, večinoma "štanca" monopolistične trike, kot jih sam imenuješ; npr. drobni popravki, stare linije pod drugim imenom ter z višjo frekvenco,... In AMD, drugi veliki igralec na tem področju? Poskuša z ugodnimi cenami, raznimi poceni inovacijami,... itd. Zakaj pa noben ne poseže po Cell-u? Kaj resno misliš, da bosta Intel in AMD tvegala milijone, da kupita patent in prilagodita proizvodnjo, medtem ko se večjedrniki prodajajo kot vroče žemljice? Še posebej v teh gospodarsko negotovih časih... Zakaj avtorji Cell-a ne vstopijo na procesorski trg? Ker je Cell sorazmerno nova stvar in je za vstop na ta trg potrebno veliko kapitala in jajc, obojega pa trenutno nimajo.
  10. Oj! Zanima me, če so blu-ray predvajalniki v starih PSTrojkah (60gb) enotni (KES-400A) ali je je več vrst? (npr. sposobnost/nesposobnost branja PS2 iger) Pokvaril se mi je namreč predvajalnik (mehanizem in vse skup), garancije po Murphy-u seveda več ni, zato sem šel brskat na ebay, kjer sem našel eno ugodno ponudbo (kot ulito, za PS3 60gb), vendar pa prodajalec pravi, da ta BD ni "PS2 backward compatible". Je torej "PS2 BC" zakodiran v čipovju BD-ja? Druga zanimiva stvar pa je, da prilaga orginalno čipovje (le-to poveže BD z matično ploščo) iz prejšne PSTrojke, kar je nepotrebno, saj (sodeč po internetu) matična plošča prepozna samo originalno BD čipovje (drugače povedano: Predvajalniki se menjajo, čipovje ostaja enako)-zato pa se tudi prodajajo BD predvajalniki brez tega... Torej, če nabavim, vgradim in poženem bo vse delalo, tako kot mora? Ali je Sony res zapravljal čas z različnimi laserji?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.