Skoči na vsebino

Abaction

staroselci
  • Število vsebin

    24
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Abaction's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. A te igre ni izdane na Blu-rayu, samo preko PSN se lahko dobi?
  2. To misliš v nastavitvah konzole? V igri sem že spreminjal stvari in ne pomaga ravno..
  3. V igrah med vmesnimi scenami (trenutki, ko ne igraš) je zvok govorjenja oseb zelo zelo tih, med igranjem pa je v redu. To sem prvič opazil, ko sem igral Infamous 2 demo, sedaj pa je podobno, le nekoliko boljše, pri Heavy Rain. Je imel kdo kdaj podobne težave in kaj se lahko glede tega stori?
  4. Na katerem PSNju? US? Ne moreš verjet.. Edit: Sklepam, da ne na US, ker dvomim, da gre tja sploh slovensko kartico importat?
  5. Na mailu, ki sem ga uporabljal za US PSN se mi konstantno spreminja geslo. Ma kdo podobne izkušnje?
  6. Meni se je pa na Dual Shocku pokvarila leva blazinica - plošček še deluje, tudi blazina, vendar ne skoči več nazaj na center položaj, ostane na levi ali desni. Se ukvarja kdo s popravljanjem teh stvari? Da zamenja celo blazino ali kaj podobnega? Če je kdo tak, me zanima cena.
  7. Je kdo registriran na PlayStation Plus z ameriškim profilom? Se lahko downladane zadeve z US PS+ igrajo na slovenskem profilu na isti konzoli?
  8. A je že kdo uporabljal PS3 kontroler na PCju? Če ja, me zanima kako ste ga namestili, da je deloval? Hvala!
  9. Očitno se je treba samo začet pritoževat in dela - kljub temu, da mi še vedno javi error ob zagonu, se mi je zdaj povezalo.
  10. Wireless 80130310 Linksys Wireless-G Broadband Router WRT54G ADSL 10 MB Nič ne dela, ne brskalnik, ne vpis - že ob zagonu konzole javi napako Nikoli in nikdar.
  11. Odkar sem updejtal PS na 3.56, mi ne poveže konzole na internet. Že ob zagonu, še preden izberem uporabnika, mi javi connection error. Ima še kdo drug podobne težave oziroma idejo kako problem odpraviti? Ne vem, očitno gre Sonyju le za njihovo zadovoljstvo, za uporabnike jih pa milo rečeno boli k*#a*..
  12. Zanima me, kateri brezžični, force feedback gamepad je najboljši za PC drkanje? Pa naj bo še v nekem nižjem cenovnem rangu. :-)
  13. Pozdrav, imam Full HD TV Samsung LE32C530. Ko želim izbrati pri Playstationu resolucijo 1080p, mi začne ekran utripat in ne neha. Na 1080i deluje super. Kakšni predlogi? Hvala, lp
  14. Ne gledam več formule od leta 1999.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.