Skoči na vsebino

Loler

staroselci
  • Število vsebin

    98
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Loler's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Loler

    Xbox 360 vprašanja !

    Kakor veste bo kasneje ta teden (vsaj v ameriki) na voljo xbox 360 slim ki ima vgrajen sprejemnik wi-fija. No mene zanima kaj je boljše da se uporablja xbox-a še naprej prek kablja ali je boljše preko wi-fija (kaj je hitrejše oz, je enako?).
  2. omg spedenan xbox 360
  3. Loler

    Xbox 360 vprašanja !

    Še ena: http://www.xbox.com/en-GB/default.htm#Deeplink1
  4. Trenutno: Učbenike za šolo, Ni cajta zdej še tale mesec bo napeto pol pa spet gaming heaven
  5. Loler

    FORUMI

    Kaj za v naš forum ali druge...pri drugih ti ne moram pomagati pri nas pa si poglej tole temo: viewtopic.php?f=10&t=6141 . Probaj zbrisat piškotke(oh ja ta slovenščina človek kar lačen rata ) in zgodovino in se potem ponovno prijavi tudi jaz sem imel/imam probleme včasih s prijavo.
  6. Ja lag je biu takrat men se zdi da so bili to še različni prototypi pa da so še neke update izdajal tako da tista končna verzija ki bi se uradno prodajala ne bi imela laga ali pa zelo majhnega, tudi mene pa zanima če se da kje to dobit pri nas trgovina ali online
  7. Loler

    Halo Reach

    Owned
  8. Ja na xobxih nevem če je kaj boljša vem pa da definitivno na xbox 360-ju je Osebno ti predlagam da nabaviš xbox 360. Zakaj? Pride cenejše kot kakšen ps3 ima zakon online izkušnjo(čeprov nevem če si pripravljen plčati 50€ letno za online naročnino glede na to da ga ne misliš igrati pogosto), ima odlično izbiro iger ta pa bi bilo tudi to če hočeš preprosto razlago če bi pa kaj bolj globje pa povej.. Zakaj ne ps3? Ker je dražji ima slabšo online izkušnjo manj izbire kar se iger tiče.. Zakaj ne Wii? Slabša grafika za na LCD tv je bolj otročji, ima pa tudi nekaj dobrih party iger Moj predlog, izberi xbox 60. Seveda sem ti zgoraj naštel samo next-gen konzole če se pa zanimaš za strejše pa grafika ne bo tako dobra bojo pa seveda dosti cenejše L.p Tomaž
  9. Loler

    XBOX LIVE - novosti !!

    sej niti ne vidš nč :bleh: ja neke helikopterje se je vidl , morda pa pridejo vozila v online :crossfingers:
  10. Forza 3, če sem si pa ravno kupil xbox 360 wireless wheel
  11. Loler

    Lockerz

    No od unga prejšnega general redemptiona je že kar nekaj časa minilo in jaz še zmeraj čakam nalepko za iphona ..me prav zanima če jo bojo res poslali...če jo ne pošljejo sedaj v roku meseca in pol se ne grem več tega bullshita .. bomo videli ?
  12. Omg...nemogoče razumeti bolje če napišeš v algleščini
  13. Loler

    Lockerz

    Ja jaz sedaj čakam na ipod touch nalepko
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.